Salonda sigara içme derdi

Mutfak da kötü aslında orası da ev sonuçta en iyisi balkon

Doğru diyorsun kimseye nazik olmak yaramıyor zaten illa hayvan gibi höt zöt güdeceksin ki anlasınlar

Bir yaşıma daha girdim ne demek beni senle kıyaslıyor diye alınmak yahu ne yani sen nesin ki kıyaslanamazsın. Bu eşinide küçük görmektir. Salonda sigara içmek nedir. Kendim içen biri olarak sadece mutfağımda içerim o da bir tek kışın. yazın hep balkonda... teyze olmamış cıkss. Almayın böyle insanları eve sizde. Aldıysanızda kurallarınızdan sakın vazgeçmeyin net, kararlı bir şekilde her zaman belirtin. İzin vermeyin sakın. İşlerine gelirse, gelmezse kapı orada bir daha gelmez bu kadar basit

Hanim efendi ne misafiri acaba. Durumun bir tek biz mi farkindayiz bir sokak otedeki annemi 3 haftadir gormuyorum. Laftan anlamiyorsunuz bari acip biraz haber izleyin dunya ne halde diye.Bu zihniyetle salonda sigara icilmesini de yadirgamamak lazim.

Dünya sizin dar pencerenizden ibaret değll. Düzgün konuşun ve işinize bakın.

Haklısınız. Bugün geliyor bakalım tavrımı sertleştirip koruyacağım.

Aman kırmayayım diye uğraşıyorsanız diye söyledim. Saygıları yok yani haberiniz olsun. Sigara içmeyen, evinde içilmesini istemeyen insanın yanında inatla sigara içmek saygısızlıktır. Seni önemsemiyorum demek. Hele hamileyken içmelerini gözlerim açılarak okudum. Bu kadar da olmaz. Eşinizin de size destek olması gerekir, o da içiyor ve çanak tutuyor bu duruma. Güzelce konuşmaktan anlamıyorsa sertleşme zamanı gelmiştir.

Evet öyle aslında bana yapılan şey saygısızlık. Sorsan ben onları aşağılıyorum, evimde istemiyorum, eşimle kıyaslıyorum.. Saçma sapan düşünceleri var. Maddi anlamda da zarar verdiler fazlasıyla. Hayatımda sigaradan perde yandığını ilk defa gördüm.

Dediğiniz gibi bugün gelecek teyze ve tetikteyim. Kendimi hazırladım izin vermeyeceğim, sert olacağım, küllükler balkona gidecek diye. Savaşa hazırlanır gibi bekliyorum

Kızlar misafirim geldi ve açıkça balkona kovmama rağmen çıkmadı oturdu salonda içti. Böyle bir yüzsüzlük görmedim ya. Deliricem yemin ederim.

Ben olsam kovardım sanırım. Bu kadarı çok fazla.. Benim evimde beni sallamayacak ha? İnsanın parçalayası geliyor.
Bu devirde evde sigara mı içiliyor hadi kendi evinde isterse mangal yaksın odada da, hele de milletin evinde. Bu nasıl bir cahilliktir ya.. Hiç etrafımda böyle şey görmedim şaşkınım şuan.

Kızlar misafirim geldi ve açıkça balkona kovmama rağmen çıkmadı oturdu salonda içti. Böyle bir yüzsüzlük görmedim ya. Deliricem yemin ederim.
Bende tam konuna gelip misafirin geldı mı diyecektim

Ciddi olamazsın. Tavrın ne oldu peki ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…