• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon+Yemek takimi...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
keisnlikle cnmmmmm almanı tavsiye eidyorum eve ayrı bi hava katıyorrr..inş sen almadan ben bizim evin resimlerini çekip kk ya koyabilirimmm :)haftada bi elektrik süpürgesine alıyorummm ayda birde ters çeviriyorumm.. normal halılarda hep tüyy yumagı oluşur bunlarda olmuyorda..çok memnunumm vallaaaaa..benim tek hatam mutfagımdaki halıyı açık renk almam..sen sen ol mutfagının halısı koyu olsunn çok ayak altı ve çabuk kirlenen biyer...kaç kes bştyler döktüm hemennn sildim hiç bi iz kalmadıı..ayyyyyyyy ne çok konuştummmm:)eminim halı ve perdelerinde çok güzel olcakkkkk zevkli hatunsun:)

keisnlikle cnmmmmm almanı tavsiye eidyorum eve ayrı bi hava katıyorrr..inş sen almadan ben bizim evin resimlerini çekip kk ya koyabilirimmm :)haftada bi elektrik süpürgesine alıyorummm ayda birde ters çeviriyorumm.. normal halılarda hep tüyy yumagı oluşur bunlarda olmuyorda..çok memnunumm vallaaaaa..benim tek hatam mutfagımdaki halıyı açık renk almam..sen sen ol mutfagının halısı koyu olsunn çok ayak altı ve çabuk kirlenen biyer...kaç kes bştyler döktüm hemennn sildim hiç bi iz kalmadıı..ayyyyyyyy ne çok konuştummmm:)eminim halı ve perdelerinde çok güzel olcakkkkk zevkli hatunsun:)

utandirmayin beni yahu...:kedi:Tamam cnm dikkate alicam mutfak koyu olucak..kaydirigubbakcemile5 Nemcim ya insallah koyarsin resimlerini,fikir de almis olurum senden hem..boshayallersmile Perde isini hic sevmiyorum ya,hali neyse de..Kafam bulanmasa barim..kafamçokkarıştı

utandirmayin beni yahu...:kedi:Tamam cnm dikkate alicam mutfak koyu olucak..kaydirigubbakcemile5 Nemcim ya insallah koyarsin resimlerini,fikir de almis olurum senden hem..boshayallersmile Perde isini hic sevmiyorum ya,hali neyse de..Kafam bulanmasa barim..kafamçokkarıştı

ayyy cnmmmm valla makinayı alsam ilk işim reism eklemek:)
perdelerim benim hepp tavandan yere kadar katlamalı stor ları sevmiyorum ben...bide desenli almaaa derim düz beyaz kendinden desenlii evi çok güzel gösteriyor..eşyaların renkleirnde yan kanat perde de yaptırdınmı mis gibi olur..yeni gelin evi olupta kötü olan ev görmedim ben:)eminim seninkide çok güzle olcak:)

ayyy cnmmmm valla makinayı alsam ilk işim reism eklemek:)
perdelerim benim hepp tavandan yere kadar katlamalı stor ları sevmiyorum ben...bide desenli almaaa derim düz beyaz kendinden desenlii evi çok güzel gösteriyor..eşyaların renkleirnde yan kanat perde de yaptırdınmı mis gibi olur..yeni gelin evi olupta kötü olan ev görmedim ben:)eminim seninkide çok güzle olcak:)

kız nem zevklerimiz benziyi valla..Ben de o tarz begeniyorum sankim..
cnm ornek uzerinde gosteriyim dedim..Kanat dedikleri bu yesil seyler mi..
5ddd1fd8d_1551617204318033.jpg
dimek perde alirken buna dikkat edicem..

hihoyyyt
kız nem zevklerimiz benziyi valla..Ben de o tarz begeniyorum sankim..
cnm ornek uzerinde gosteriyim dedim..Kanat dedikleri bu yesil seyler mi..
5ddd1fd8d_1551617204318033.jpg
dimek perde alirken buna dikkat edicem..

aynen böölee cnm bnmmm:)inan çok mmenunum perdelerimdennn evi hem ferah hem asil gösteriyor ve modasıda hiç geçmezzz..fiyatıda storlara göre daha uygunn:)benimm arkadaşımın evinin heryeri stor perde çok pişman yıkayamıyo yıksa takamıyo falan:)bana diyo en akıllımız sen çıktın kafana göre yıkarsın iki dakikada asarsın:)tek pişman oldugum şeyyy salonumun güneşlikleirni tavandan yere komple almadıgım için aslındaaa ben perdeciye söylemiştim oda yanlış dikkmişş bidahada deiştiremedim akraba oldugu için:)yatak odamın güneşligi yere kadar ve tülü çok güzel gösteriyor..off böle anlatmaylada çok iyi anlatamıyorum..kısacasıı perdeleri sakın stor almaaaa:)başına bela olmasın:)ayyyyyy evini hemen yerleştir görelim ya çok severim yeni gelin evleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):):

benm annemde kayınvalidemde ablamda stor kullanıyor yıllardır. montajının yapıldığı yerde bir diş var ona dokunduğunda stor çıkıyor yere koyup araba fırçasıyla sıvı deterjan döküp köpürdüğü anda kir falan kalmıyor tercih meselesidir ama bence stor kullanımı gayet basit.nem cim arkadaşın beceremiyor bence.
miss cim bu fotodaki gibi kanatlarla/fonlarla ev güzel duruyor.perdelerini özellikle yere kadar al nem in söylediği gbi. en şık duran perde yere kadar olan. kolay gelsin canımmm

canım ben sana bu modellerden farklı bişey söylesem. royalin salsa modeli var. hatta ürün kodu 1385A. resim ekleyemedim. ama katalogtan,internet sitesinden bakabilirsin. özellikle kırlentlerinle ve salonunla çok güzel uyum sağlar. benimde salon bu halıdan ve her gelen çok beğeniyor. bi bak istersen. ha bu arada gerçeği katalogtakinden daha hoş. ben mağazada gördükten sonra almaya karar verdim.

canım ben sana bu modellerden farklı bişey söylesem. royalin salsa modeli var. hatta ürün kodu 1385A. resim ekleyemedim. ama katalogtan,internet sitesinden bakabilirsin. özellikle kırlentlerinle ve salonunla çok güzel uyum sağlar. benimde salon bu halıdan ve her gelen çok beğeniyor. bi bak istersen. ha bu arada gerçeği katalogtakinden daha hoş. ben mağazada gördükten sonra almaya karar verdim.

ankete onu da koyayim cnm o zaman..Tesekkur ederim yardimin icin..opuyorumnanaktan
1385a.jpg

Cnm ben de shaggy halıları çok beğeniyorum çok daha şık duruyorlar. Ama kullananların hiçbirinden olumlu tepki almadım yaa :(( Yani tek problemi içine saç vs. girdiği zaman çok zor temizleniyormuş. Benim de planım az kullanılan yerlere almak, herhalde en iyisi öyle. Mesela yatak odasına ufak kilim gibi bir shaggy atabilirim. Bir de salon genellikle misafirler için kullanılacağından acaba oraya da mı alsam diyorum, ne kadar çok misafir gelir ki :)) En çok oturma odası ve mutfak kullanılacak onlar için kesinlikle düşünmüyorum.
Stor perdeye gelince de, aslında görünüşleri çok hoş, ama bazı evlerin pencere kapakları mesela duvara kadar açılmıyor yarım açılıyor o zaman storu tamamen yukarı kaldırman gerekiyor pencereyim açmak için e bütün ev meydanda olacak öyle olunca da :)) Burada da malum eevler genelde dip dibe :) Sanırım o yüzden belki sadece mutfağa stor yaptırıp diğer odalarımı normal perde yaptıracağım. Fotoğraftaki yeşil kanatlı perde çok hoş mesela, ona benzer bir şeyler dünüşüyorum.
Bunlar da benim fikirlerim cnm, umarım işine yarar zemuszemus

Ay canım ya çok güzelmiş mobilyaların.. Çok zevklisin..;) Hele koltuk takımına bayıldım.. Ayıptır sorması nerden aldınız koltuk takımını tatlım?
Halılara gelincede hepsi çok güzel ya karra veremedim.. ama koyu renk almak daha ii olur bencede..
Bende mobilyalarımı açık renk halılarımı koyu canlı renkler düşünüyorum..
Güle güle kullan canım eşyalarını.. Çok güzeller.. a.s.

ilk sıradan 3. harıka bence çok yakışır şaggy mi düşünüyorsun
cnm shaggy aslinda hic istemiyorum ama cok begenirsem mecbur alicam..

Ay canım ya çok güzelmiş mobilyaların.. Çok zevklisin..;) Hele koltuk takımına bayıldım.. Ayıptır sorması nerden aldınız koltuk takımını tatlım?
Halılara gelincede hepsi çok güzel ya karra veremedim.. ama koyu renk almak daha ii olur bencede..
Bende mobilyalarımı açık renk halılarımı koyu canlı renkler düşünüyorum..
Güle güle kullan canım eşyalarını.. Çok güzeller.. a.s.

tesekkur ederim cnm begenmene cok sevindim..a.s.Antalya'da Akdeniz Mobilya'dan aldim tatlicim..Baska yerlerde subesi var mi bilmiyorum ama..:uhm:

cnm shaggy aslinda hic istemiyorum ama cok begenirsem mecbur alicam..

tesekkur ederim cnm begenmene cok sevindim..a.s.Antalya'da Akdeniz Mobilya'dan aldim tatlicim..Baska yerlerde subesi var mi bilmiyorum ama..:uhm:

Sağol canım bilgilendirdiğin için.. Bende Konya'da yaşıyorum. Bi araştırayım bakalım belki bulurum.. kaydirigubbakcemile5

Mobilyalarınız harika gerçekten çok beğendim. iyi günlerde kullanın halı seçimine gelince kesinlikle 3. sıradaki ;)

Back
X