bi bu olaya birde vitrin gumusluk olayina hic akil sir erdiremedim gereksiz faydasiz seyleri hic sevmem
aynen sizin gibi dusunuyorum bendekaydirigubbakcemile5
biz evlenince salona TV koymayı düşünmüyoruz, misafir ağırlamayı ikimizde çok seviyoruz, salon arkadaşlarla toplanıp, sohbet edilcek, yemek yenilcek bi yer olmalı diye düşünüyorum..
TV'yi teknoloji odası diye adlandırdığımız ikinci büyük odaya koycaz evdeki, bi güzel ses sistemi döşeyip film geceleri düzenliycez ordada :)
oturma odası değilde TV odası olcak
evimiz 3+1 olduğu için salon ve oturma odası diye ayırdım.. işime geldi, çünkü hem klasik hem de modern oda istiyordum, şimdi ikisine de sahip olacağım :)))
salonu bembeyaz döşedim, tv koymadım,müzik sohbet ve yemek için ayrılmış bir yer olacak.. yani misafir odası demek istemiyorum, çünkü o odaya misafir olmadığı zaman girmeyeceğiz oturmayacağız diye birşey yok, tam aksine başbaşa yemek yeriz
oturma odası da zaten daha pastel tonlarda corner koltukla - yaşam ünitesi- puflar - yastıkalr (playstationumuz olmazsa olmaz ) döşenmiş bir oda..
ilerde sıkılır daralır mıyım bilmiyorum ama bu şekilde evin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. İleride çocuk olduğunda oturma odasında vakit geçirip, misafir geldiğinde odayı toparlayım diye uğraşmadan salona alabilirim.
ya arkadaşlar evde salon ve oturma odasının ayrı olması, salonun kapısının kapalı olması ve o odada sadece misafirin oturacağı anlamına gelmiyor ki..
o eskidendi ve evet şimdi saçma ama o zamanlarda da annelerimiz o modayı takip etmiş a.s
şahsen ben evim olduğunda salon ve oturma odası diye ayrım yapmayı asla düşünmüyorum. Salon özeldir, daha ağır eşyalarla döşenir, misafir içindir, çocuklar girmez, haftada 1 ya da 2 kere gelecek misafir için ayrılmıştır.
Evin en büyük ve güzel odasınında ferah ferah oturup günümü gün etmek varken neden kendimi ufak bir oturma odasına atayım? O odayı o kadar döşeyip edip, işlevsiz bir halde bırakayım? Oturma odası yapacağıma hobi odası yaparım daha mantıklı benim için. Ve tüm oturma faaliyetlerimi salonda yaparım kaydirigubbakcemile3
siz ne diyorsunuz peki hanımlar? Bu ayrımı yapanlar neden tercih etti? Ya da yapmayanların fikri ne? Merak ediyorum açıkçası cadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?