benimda salonum ve oturma odam ayrı ikiside büyük ve ferah tabiki salondaki eşyalar biraz daha gösterişli
ama illa misafirlere gösteriş olsun die değilde beğendiğim şeyleri almaya çalıştım tv koymadık oraya nasıl olsa arkadaşlar gelince tv izlenmeio zaten
oturma odasıyla salonu ayırmamdaki en büyük etken temizlik:d
bazan oturma odasını toplamadn yatıorum iştende dönerken misafirlede gelebilioruz eve yada aniden birileri gelecek oluo hemen salonu açıveriorum çok rahat oluo ee bebişimde var temiz ve toplu bir odamın olması içimi rahatlatıo aniden çok misafirim gelirde
benim evim 3+1 birisi bizim y.odası biri çocuk odası biri kütüphane en geniş olan da oturma odası ..çalışınca oturma odam her daim düzenli olamıyor ama asla gelen dostlara " kusura bakmayın biraz dağınık " falan demem buyur ederim bana not mu verecekler yaşam alanımı paylaşıyorum onlarla diye düşünüyorum.
çocukluğumda babamlarda evin en güzel odası yılda 3 beş kez açılan odaydı mobilyaların modası geçiyordu ama hala bize yasaktı misafir odamızdı çünkü.valide eline geçeni orayı süslemekte kullanır falan filan
bence mantıksız bir geleneğimiz evimde ben rahat etmeliyim ki gelenimde rahat etsin.
ben de bi çok kişinin aksine küçük odada oturmayı seviyorum yaa..
daha sıcak geliyo bana...
40 m2 odada iki kişi oturunca sıkılırım açıkcası...
+2 kişi gelince zaten salona geçiyoruz...
bide evimde hem modern hem klasik tarzı yaşamakta hoşuma gidiyo :teytey:
belki çocuk olunca daha geniş bi yerde oturmak isteyebilirim ama,bilemicem :smiley-cool:
bende ferah odada oturmaktan yanayım birde eşyalarımın hepsini herzaman kulanmak isterim sade şık bi oturma grubu hatta sadece iki kanepe bi tv koltuğu,masa ve sandalye işte engüzel salon