Şahsen ben evim olduğunda salon ve oturma odası diye ayrım yapmayı asla düşünmüyorum. Salon özeldir, daha ağır eşyalarla döşenir, misafir içindir, çocuklar girmez, haftada 1 ya da 2 kere gelecek misafir için ayrılmıştır.
Evin en büyük ve güzel odasınında ferah ferah oturup günümü gün etmek varken neden kendimi ufak bir oturma odasına atayım? O odayı o kadar döşeyip edip, işlevsiz bir halde bırakayım? Oturma odası yapacağıma hobi odası yaparım daha mantıklı benim için. Ve tüm oturma faaliyetlerimi salonda yaparım kaydirigubbakcemile3
Siz ne diyorsunuz peki hanımlar? Bu ayrımı yapanlar neden tercih etti? Ya da yapmayanların fikri ne? Merak ediyorum açıkçası CADIARZU
AY canımm yaa ne kadarr güzell anlatmışsınnnnn
aslındaa en güzelii ikincii şıkkın eşimdee hepp bunuu savunurrrr
bence de salon oturma odası diye ayırmak garip geliyor çünkü evde birsürü takım...evlerde oturma odası küçük malum şimdiki mobilyalar da pek hacimli..ben şahsen küçük oturma odalarında daralıyorum..salonda oturma taraftarıyım..ama salonu da çok cafcaflı dekore etmemek şartıyla..heryerden dev gibi üstüne üstüne gelen yemek odası takım parçaları falan çok saçma..içleri incik boncuk örtü v.s. hem gözü yoruyor hem de kalabalık resmen..ben salonda oturuyorum ama salonda masa ve oturma gurubum var bir de tv..oturma odası olan odaya 1 kanepe aldım..yatılı gelen misafir dinlenmek isterse oraya geçiyor..
bizler misafirken bu fanii dünyada dışardan ,ayda yılda bir gelecek misafirler için ayrıca oda hazırlanması çok saçma geliyor banada, neresi ferah rahatsa orda oturmalı yaşamalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?