Bizim ev 3 odalı,odalar hepsi aynı ve büyük.ıkı takım almıştık evlenırken,keşke odanın biri bos kalsaydı şimdi çocuk odası yapardım yine yapıcamda koltuk takımının bırını napıcamı bilemiyorum birine vermeye de kıyamıyorum daha yepyenıler,ama oğluma oda yapmam şart ,Allahtan o dalar büyük artık odanın bir bölümüne takımın bırını yerleştirip bır bölümünede yatanı dolabını koymayı düşünüyorum biraz kalabalık olcak ama ,sizdende fikir beklıyorum arkadaşlar baska alternatıflerde yazarsanız sevınırım...
anneciğim yazdıklarım sanaydı alıntı yapmayı unutmuşumkaydirigubbakcemile3
Şahsen ben evim olduğunda salon ve oturma odası diye ayrım yapmayı asla düşünmüyorum. Salon özeldir, daha ağır eşyalarla döşenir, misafir içindir, çocuklar girmez, haftada 1 ya da 2 kere gelecek misafir için ayrılmıştır.
Evin en büyük ve güzel odasınında ferah ferah oturup günümü gün etmek varken neden kendimi ufak bir oturma odasına atayım? O odayı o kadar döşeyip edip, işlevsiz bir halde bırakayım? Oturma odası yapacağıma hobi odası yaparım daha mantıklı benim için. Ve tüm oturma faaliyetlerimi salonda yaparım kaydirigubbakcemile3
Siz ne diyorsunuz peki hanımlar? Bu ayrımı yapanlar neden tercih etti? Ya da yapmayanların fikri ne? Merak ediyorum açıkçası CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?