Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar salon perdem kravüze ama bana çok garip geliyor diğer karvüze perdeler gibi durmuyor sizcede öylemi ne yapmalıyım acaba perdecime söktürüp yeniden diktirsem olurmu
benimde sakallı salon perdelerim bu şekilde olabilirmi.bu modeli perdeye nasıl veriyorlar ki.düz perdemi götürsem böyle aparlarmı merak ediyorum .cevap verirseniz sevinirim
benimde sakallı salon perdelerim bu şekilde olabilirmi.bu modeli perdeye nasıl veriyorlar ki.düz perdemi götürsem böyle aparlarmı merak ediyorum .cevap verirseniz sevinirim
merhabalar bu perdeler mekanizmalı perdeler ancak perdeci yapabiliyor sakallı perde bu perdelerde kullanılan tül perdeye göre sert olduğu için önerilmiyor katlarının güzel durmayacağı söyleniyor
ve bu perdeye metre olarak çok fazla perde kumaş gidiyor şöyleki mesela orta kısmında 85cm üst üste bindiriyorlar ve perdenin pilelerini genelde 1e 2 öneriyorlar eğer perdeniz fazlaysa yaptırabilirsiniz ama düşündüğünüz perde tam camınıza göre ise olmaz tahminimce benim 9 metrelik çift cephe pencereme 32 metre perde gitti siz hesap edin yani