• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kimyasal sonucu 3. Transfer ?

Benım 36 yaşım var ben üreme diyetsıyene başladım 3 ay , 13 yumurta toplamdı 12 sı dollendı 5 cı gune 5 tane gitdi , yanı üreme diyetyenı çok işe yarar , ve yaşda dolayı ve kalıteseızlkde dolayı doktor önermeio idi gwneteyı bilemedim
Siz çift transfer mi yaotoracaksiniz pgt lileri ?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yani çok fazla konulara bakıyorum çoğunlukla önermiyorlar. Herkesin farklı tecrübeleri oluyor tabi, bilemiyoruz yine de. Ben dün opu oldum 6 yumurta toplandı bugün aradılar yumurtalardan 2 tanesi bölünebilmiş diğerleri döllenmemiş. Bu dördüncü yumurta toplama hiç transfer olamadım, ya embriyo 5. Güne gitmedi ya da yumurtalarım boş çıktı. Hayırlısı artık, ne diyelim...
Teşekkür ederim amin inşallah. Dört tedaviyide aynı doktorla aynı merkezle mi yaptınız? Piezzo vs onerilmedi mi? Döllenme sayısını artırdığı tahmin ediliyor piezzo ile

Teşekkür ederim amin inşallah. Dört tedaviyide aynı doktorla aynı merkezle mi yaptınız? Piezzo vs onerilmedi mi? Döllenme sayısını artırdığı tahmin ediliyor piezzo ile
2 defa ankara başkent hastanesi dr Göğşen Öcalan ile yaptım, embriyolarım 5. Güne gidemedi. 2 defa da Centrum klinikte Recai pabuçcu da yaptım birinde yumurtalarım boş çıktı. 2. Denemem de dün oldu 6 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi. Çarşamba günü bir daha ayaracaklar. Kimse piezzodan bahsetmedi bana

2 defa ankara başkent hastanesi dr Göğşen Öcalan ile yaptım, embriyolarım 5. Güne gidemedi. 2 defa da Centrum klinikte Recai pabuçcu da yaptım birinde yumurtalarım boş çıktı. 2. Denemem de dün oldu 6 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi. Çarşamba günü bir daha ayaracaklar. Kimse piezzodan bahsetmedi bana
Pieozzo ve mikroçip döllenme baya artuor bende oldu

Acı badem maslak , o zaman sizin kaç genetikli embryonız vardı ? Garıp hangı hastnae öğle kuralmıkı var yasal kanunda 3 cde ızın var artık
Benim 5 genetikli embriyom var birini transfer oldum 4 kaldı. Çoklu gebeliğe karşı olduklarını birde genetiğe giden embriyonun bölünme ihtimali olduğunu söylediler. Yani tek yumurta ikizi olarak. Eve bebek değil sağlıklı bebek götürmek önemli denildi tek transfer oldum.

Back