- Konu Sahibi Safransari
Onilne Fatma Kevser ınstagram da baka bilirisinizDiywtisyeniniz nerde acaba? Bilgilerini paylaşır mısınız sakıncası yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onilne Fatma Kevser ınstagram da baka bilirisinizDiywtisyeniniz nerde acaba? Bilgilerini paylaşır mısınız sakıncası yoksa
Hangi takviyeleri kullandınız acaba ?Onilne Fatma Kevser ınstagram da baka bilirisiniz
Siz çift transfer mi yaotoracaksiniz pgt lileri ?Benım 36 yaşım var ben üreme diyetsıyene başladım 3 ay , 13 yumurta toplamdı 12 sı dollendı 5 cı gune 5 tane gitdi , yanı üreme diyetyenı çok işe yarar , ve yaşda dolayı ve kalıteseızlkde dolayı doktor önermeio idi gwneteyı bilemedim
Teşekkür ederim amin inşallah. Dört tedaviyide aynı doktorla aynı merkezle mi yaptınız? Piezzo vs onerilmedi mi? Döllenme sayısını artırdığı tahmin ediliyor piezzo ileHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yani çok fazla konulara bakıyorum çoğunlukla önermiyorlar. Herkesin farklı tecrübeleri oluyor tabi, bilemiyoruz yine de. Ben dün opu oldum 6 yumurta toplandı bugün aradılar yumurtalardan 2 tanesi bölünebilmiş diğerleri döllenmemiş. Bu dördüncü yumurta toplama hiç transfer olamadım, ya embriyo 5. Güne gitmedi ya da yumurtalarım boş çıktı. Hayırlısı artık, ne diyelim...
Amin inşallah teşekkür ederim. Umarım sizinde güzel gecer olumlu haber alırsınız. 4.denememdiBencede sağlıkka kucağınıza olun , bende gönderdim 2 tane geldı ocakda transferım , kaçıncı denemede oldu ?
2 defa ankara başkent hastanesi dr Göğşen Öcalan ile yaptım, embriyolarım 5. Güne gidemedi. 2 defa da Centrum klinikte Recai pabuçcu da yaptım birinde yumurtalarım boş çıktı. 2. Denemem de dün oldu 6 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi. Çarşamba günü bir daha ayaracaklar. Kimse piezzodan bahsetmedi banaTeşekkür ederim amin inşallah. Dört tedaviyide aynı doktorla aynı merkezle mi yaptınız? Piezzo vs onerilmedi mi? Döllenme sayısını artırdığı tahmin ediliyor piezzo ile
Bende 3 olcak ama ilk genetıklı , sizde 4 demı yapdınız ilk genetıyı ? Ve bir tanemı embryon konudlun?ınshAllahAmin inşallah teşekkür ederim. Umarım sizinde güzel gecer olumlu haber alırsınız. 4.denememdi
İlaçmı ?Hangi takviyeleri kullandınız acaba ?
Bilmiıyorım , dahaSiz çift transfer mi yaotoracaksiniz pgt lileri ?
Pieozzo ve mikroçip döllenme baya artuor bende oldu2 defa ankara başkent hastanesi dr Göğşen Öcalan ile yaptım, embriyolarım 5. Güne gidemedi. 2 defa da Centrum klinikte Recai pabuçcu da yaptım birinde yumurtalarım boş çıktı. 2. Denemem de dün oldu 6 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi. Çarşamba günü bir daha ayaracaklar. Kimse piezzodan bahsetmedi bana
Benim dördüncü denemem genetikli oldu tek embriyo transferi olmuştum tutundu çok şükürBende 3 olcak ama ilk genetıklı , sizde 4 demı yapdınız ilk genetıyı ? Ve bir tanemı embryon konudlun?ınshAllah
Peki transfer oldunuz muPieozzo ve mikroçip döllenme baya artuor bende oldu
Kendınızmı tek istedınız? Bende ıkı tana var genetıklı kararsızsın şu an tekmı 2 mı diyeBenim dördüncü denemem genetikli oldu tek embriyo transferi olmuştum tutundu çok şükür
Hayır ocak sonu istyırun 2 ay ara verin dimlemek istedımPeki transfer oldunuz mu
İnşallah güzel haberlerinizi buradan alırızHayır ocak sonu istyırun 2 ay ara verin dimlemek istedım
Hayır ben 2 embriyo istedim ama hastanenin kuralı varmış tek embriyo transferi yapıldıKendınızmı tek istedınız? Bende ıkı tana var genetıklı kararsızsın şu an tekmı 2 mı diye
Amın ınshAllahİnşallah güzel haberlerinizi buradan alırız
He bende 3 cu denemedı siye konuluyorHayır ben 2 embriyo istedim ama hastanenin kuralı varmış tek embriyo transferi yapıldı
Benimde yasal olarak hakkım vardı dördüncü denememdi ama hastane kuralıydı tek transfer oldu. Siz nerde tedavi oluyorsunuzHe bende 3 cu denemedı siye konuluyor
Acı badem maslak , o zaman sizin kaç genetikli embryonız vardı ? Garıp hangı hastnae öğle kuralmıkı var yasal kanunda 3 cde ızın var artıkBenimde yasal olarak hakkım vardı dördüncü denememdi ama hastane kuralıydı tek transfer oldu. Siz nerde tedavi oluyorsunuz
Benim 5 genetikli embriyom var birini transfer oldum 4 kaldı. Çoklu gebeliğe karşı olduklarını birde genetiğe giden embriyonun bölünme ihtimali olduğunu söylediler. Yani tek yumurta ikizi olarak. Eve bebek değil sağlıklı bebek götürmek önemli denildi tek transfer oldum.Acı badem maslak , o zaman sizin kaç genetikli embryonız vardı ? Garıp hangı hastnae öğle kuralmıkı var yasal kanunda 3 cde ızın var artık