- 31 Ağustos 2012
- 22.061
- 35.271
- 798
- Konu Sahibi Safransari
Bana da embriyo başı 420 dolar fiyat verdiler350€ batirdilar beni bari sonrasinda bi aciklama yapsalardi cok saygisizca davranis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da embriyo başı 420 dolar fiyat verdiler350€ batirdilar beni bari sonrasinda bi aciklama yapsalardi cok saygisizca davranis
Bir tanesi fiyatı centrum tüp benek merkezi tavsiye etmiyorumBır tanesınemı ? Nerde yapdırdınız? Bende ayrı bıopsı ve tane başına fiyat aldılar
Bende o fıyat oldu 350 euro bitanesi , ama ayrı onda ilave bıopsı parasıda verdımBir tanesi fiyatı centrum tüp benek merkezi tavsiye etmiyorum
yolladigi sayida embriyosu saglikli gelen bir kisiye rastladim burada henuz. 4 yolladim 3 u sagliksiz geldi 5aa/5bb/4bb. Saglikli tek gelen 3ab saka gibi yani onun da kalitesi iyiymis ama en iyilerin boyle gelmesi yikim oldu. Ustelik 450 dolardan total 64 bin tl sirf genetik masrafimiz olmus oldu. Ben hic anlamadim bu genetik isini gercektenBen de bunu anlamiyorum neden butun oraya gidenler sagliksiz geliyo bu mumkun mu ya?
Bana da yapmami önerdiler ben yaptirmadim zaten 4 embriyom vardi elletmek istemedim. Bilmiyorum iyi mi yaptim gorucez ama gercekten bu pgt olayi bana bi tuhaf geliyo
Benden de 4 yumurta icin 65bin lira ucret istemişlerdi. Parasini geçtim, burda okuduklarimdan sonra 4 unun da 3unun sagliksiz geleceğinden o kadar emindim ki yollamaya cesaret edemedim, ustelik tutup tutmayacagi belli olmayan embriyolar icin. Gerci sonra ne oldu 9.haftada bebegin kalbi durdu, yilbasindan sonra kurtaj olucam. Kafam allak bullak. Belki sagliksiz gelecek ama transfer yapilinca saglikli bebek olucak diye dusundum ama oyle olmadi. Belki hucre alirken sağlıklı embriyoyu bozarlar diye de dusundum... simdiki aklim olsa gonderir miydim yine sanırım hayir. Cunku gercekten yuzde yuzde dogru sonuc alindigina hala inanmiyorum. Sagliksiz denen saglikli olabilir, saglikli denenlerin yine sagliksiz olabildigini burda da gordum... Ama ne olmus oldu, 2.5 aya yakin hamilelik yasayip simdi bir de kurtaj olucam ve tekrar yeni transfere kadar bir 3 ay daha gecicek ve 6 ayım gitmis oldu. 43 yasindayim onumuzdeki yaza 44 olarak devam ediyor olucam surece. Sansim yok denecek kadar azalmis oldu. En azindan bir sure hamilelik yasamadan ölmemiş olurum bu hayatta diye teselli ediyorum artik kendimi...yolladigi sayida embriyosu saglikli gelen bir kisiye rastladim burada henuz. 4 yolladim 3 u sagliksiz geldi 5aa/5bb/4bb. Saglikli tek gelen 3ab saka gibi yani onun da kalitesi iyiymis ama en iyilerin boyle gelmesi yikim oldu. Ustelik 450 dolardan total 64 bin tl sirf genetik masrafimiz olmus oldu. Ben hic anlamadim bu genetik isini gercekten
kaybiniz icin cok uzuldum. Neyin daha iyi ya da kotu oldugunu tecrube etmeden kestiremeyebiliyoruz. Kendinizi suclayip daha da uzmeyin. Ben de yuzde yuz guvenmiyorum ama doktoruma guvendigim icin israrla yaptir dedigi icin yaptirdim. Simdi bir tur daha yumurta toplanacak yine yaptiricam. Sirf ben elimden geleni maddi manevi yaptim diyebilmek icin inanin. Gerisi allaha kaliyor artik nasip edecekse olacak gecen zamani kayip olarak goruyoruz malesef,ben de bazen o hesaplara girip kendi canimi yakiyorumN
Benden de 4 yumurta icin 65bin lira ucret istemişlerdi. Parasini geçtim, burda okuduklarimdan sonra 4 unun da 3unun sagliksiz geleceğinden o kadar emindim ki yollamaya cesaret edemedim, ustelik tutup tutmayacagi belli olmayan embriyolar icin. Gerci sonra ne oldu 9.haftada bebegin kalbi durdu, yilbasindan sonra kurtaj olucam. Kafam allak bullak. Belki sagliksiz gelecek ama transfer yapilinca saglikli bebek olucak diye dusundum ama oyle olmadi. Belki hucre alirken sağlıklı embriyoyu bozarlar diye de dusundum... simdiki aklim olsa gonderir miydim yine sanırım hayir. Cunku gercekten yuzde yuzde dogru sonuc alindigina hala inanmiyorum. Sagliksiz denen saglikli olabilir, saglikli denenlerin yine sagliksiz olabildigini burda da gordum... Ama ne olmus oldu, 2.5 aya yakin hamilelik yasayip simdi bir de kurtaj olucam ve tekrar yeni transfere kadar bir 3 ay daha gecicek ve 6 ayım gitmis oldu. 43 yasindayim onumuzdeki yaza 44 olarak devam ediyor olucam surece. Sansim yok denecek kadar azalmis oldu. En azindan bir sure hamilelik yasamadan ölmemiş olurum bu hayatta diye teselli ediyorum artik kendimi...
Centrum tüp bebekte. Tanesinr 350€ ödedim. Hepsi bozuk geldi.Bır tanesınemı ? Nerde yapdırdınız? Bende ayrı bıopsı ve tane başına fiyat aldılar
Başka yumurtanız yok mu ? Ben de 43 yaşındayım şans azaldı çok üzülüyorum yumurtada yok eşimde istemiyor evliliğimde bitmek üzere. En sonunda gidip kıbrıstan alıcam ya artık gücüm kalmadıN
Benden de 4 yumurta icin 65bin lira ucret istemişlerdi. Parasini geçtim, burda okuduklarimdan sonra 4 unun da 3unun sagliksiz geleceğinden o kadar emindim ki yollamaya cesaret edemedim, ustelik tutup tutmayacagi belli olmayan embriyolar icin. Gerci sonra ne oldu 9.haftada bebegin kalbi durdu, yilbasindan sonra kurtaj olucam. Kafam allak bullak. Belki sagliksiz gelecek ama transfer yapilinca saglikli bebek olucak diye dusundum ama oyle olmadi. Belki hucre alirken sağlıklı embriyoyu bozarlar diye de dusundum... simdiki aklim olsa gonderir miydim yine sanırım hayir. Cunku gercekten yuzde yuzde dogru sonuc alindigina hala inanmiyorum. Sagliksiz denen saglikli olabilir, saglikli denenlerin yine sagliksiz olabildigini burda da gordum... Ama ne olmus oldu, 2.5 aya yakin hamilelik yasayip simdi bir de kurtaj olucam ve tekrar yeni transfere kadar bir 3 ay daha gecicek ve 6 ayım gitmis oldu. 43 yasindayim onumuzdeki yaza 44 olarak devam ediyor olucam surece. Sansim yok denecek kadar azalmis oldu. En azindan bir sure hamilelik yasamadan ölmemiş olurum bu hayatta diye teselli ediyorum artik kendimi...
yolladigi sayida embriyosu saglikli gelen bir kisiye rastladim burada henuz. 4 yolladim 3 u sagliksiz geldi 5aa/5bb/4bb. Saglikli tek gelen 3ab saka gibi yani onun da kalitesi iyiymis ama en iyilerin boyle gelmesi yikim oldu. Ustelik 450 dolardan total 64 bin tl sirf genetik masrafimiz olmus oldu. Ben hic anlamadim bu genetik isini gercekten
Yumurtalar 38 yasimda toplandı, doktor direk genetik yapalım demişti. .benim normal yolla olan sağlıklı çocuğum var diye istemedim.N
He anladım bende öğle yapdım 5 tanede 2 sı sağlam geldı ama bende 11.200 bıopsı parasunda ilave alındıCentrum tüp bebekte. Tanesinr 350€ ödedim. Hepsi bozuk geldi.
Ben önerıyorum , sağlam embryon transferı daha gaarantşliliMerhaba arkadaşlar. Ben de 1 yıldır centrum da tedavi görüyorum. Dün opu oldum 6 yumurta toplandı. Geçen ay da opu oldum ama sanırım fazla ilaç kullanmaktan yumurtalar çok büyümüştü ve hepsi boş çıktı. Bugün döllenme bilgisi için arayacaklar bekliyorum. Embriyo gelişirse ve rahim iyi durumdaysa ( şuan endometrium 6.7) transfer yapacaklar. Kalınlaştırma için ilaç başladım. Eğer transfer olmazsam ve Embriyo çıkarsa ben de genetiğe göndermeyi düşünüyordum ama sanırım pek kimse önermiyor genetiğe göndermeyi
Amam vucununuzda o kadar ilaç kabul etdunuz , bekleyiş umut ama başdan bilseydınuz transfer olmazdıYumurtalar 38 yasimda toplandı, doktor direk genetik yapalım demişti. .benim normal yolla olan sağlıklı çocuğum var diye istemedim.
8 yumurtam vardı, doktoru dinleyip gobderseydim 8*450 dolar 3600 dolar masrafım olacaktı. Hastane masrafiyla birlikte 140 bin tutuyor.
Hepsi 5. Gün iyi kalite embriyoydu. Cozunme esnasında 3 embriyo bozuldu. 5 embriyo 1 sene içinde farklı zamanlarda 3 kez transfer edildi 2 kimyasal 1 negatif sonuçlandı.
Transferlere 30 binden 90 bin masraf ettik. Yani embriyolara transferle şans verdik ama olumsuz sonuclandi. 140 bin grnetige para vereceğime 90 bin transferlere para vermiş oldum.
Önermeyen kim? Ben pgtli transfer oldum tuttu 21 haftalık olduk. Bence imkanınız varsa gönderinMerhaba arkadaşlar. Ben de 1 yıldır centrum da tedavi görüyorum. Dün opu oldum 6 yumurta toplandı. Geçen ay da opu oldum ama sanırım fazla ilaç kullanmaktan yumurtalar çok büyümüştü ve hepsi boş çıktı. Bugün döllenme bilgisi için arayacaklar bekliyorum. Embriyo gelişirse ve rahim iyi durumdaysa ( şuan endometrium 6.7) transfer yapacaklar. Kalınlaştırma için ilaç başladım. Eğer transfer olmazsam ve Embriyo çıkarsa ben de genetiğe göndermeyi düşünüyordum ama sanırım pek kimse önermiyor genetiğe göndermeyi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yani çok fazla konulara bakıyorum çoğunlukla önermiyorlar. Herkesin farklı tecrübeleri oluyor tabi, bilemiyoruz yine de. Ben dün opu oldum 6 yumurta toplandı bugün aradılar yumurtalardan 2 tanesi bölünebilmiş diğerleri döllenmemiş. Bu dördüncü yumurta toplama hiç transfer olamadım, ya embriyo 5. Güne gitmedi ya da yumurtalarım boş çıktı. Hayırlısı artık, ne diyelim...Önermeyen kim? Ben pgtli transfer oldum tuttu 21 haftalık olduk. Bence imkanınız varsa gönderin
Bencede sağlıkka kucağınıza olun , bende gönderdim 2 tane geldı ocakda transferım , kaçıncı denemede oldu ?Önermeyen kim? Ben pgtli transfer oldum tuttu 21 haftalık olduk. Bence imkanınız varsa gönderin
Sizde böylu durum varsa mutla yollayın zaten , pekı sorun neden söyledımu doktoe pıeozzo mıkrocip denedızmı olarla dölleme sayı artyor, embryon kalıtesı ıcınde ureme dsıyetyenlerı varHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yani çok fazla konulara bakıyorum çoğunlukla önermiyorlar. Herkesin farklı tecrübeleri oluyor tabi, bilemiyoruz yine de. Ben dün opu oldum 6 yumurta toplandı bugün aradılar yumurtalardan 2 tanesi bölünebilmiş diğerleri döllenmemiş. Bu dördüncü yumurta toplama hiç transfer olamadım, ya embriyo 5. Güne gitmedi ya da yumurtalarım boş çıktı. Hayırlısı artık, ne diyelim...
Hayır kimse bir şey söylemedi. Geçen seneki doktor yumurta kalitesizliği dedi. Yaşım da var 38 yaşındayım. Beslenmeme de dikkat ediyorum takviye de alıyorum Pek işe yaramıyor sanırımSizde böylu durum varsa mutla yollayın zaten , pekı sorun neden söyledımu doktoe pıeozzo mıkrocip denedızmı olarla dölleme sayı artyor, embryon kalıtesı ıcınde ureme dsıyetyenlerı var
Benım 36 yaşım var ben üreme diyetsıyene başladım 3 ay , 13 yumurta toplamdı 12 sı dollendı 5 cı gune 5 tane gitdi , yanı üreme diyetyenı çok işe yarar , ve yaşda dolayı ve kalıteseızlkde dolayı doktor önermeio idi gwneteyı bilemedimHayır kimse bir şey söylemedi. Geçen seneki doktor yumurta kalitesizliği dedi. Yaşım da var 38 yaşındayım. Beslenmeme de dikkat ediyorum takviye de alıyorum Pek işe yaramıyor sanırım
Diywtisyeniniz nerde acaba? Bilgilerini paylaşır mısınız sakıncası yoksaBenım 36 yaşım var ben üreme diyetsıyene başladım 3 ay , 13 yumurta toplamdı 12 sı dollendı 5 cı gune 5 tane gitdi , yanı üreme diyetyenı çok işe yarar , ve yaşda dolayı ve kalıteseızlkde dolayı doktor önermeio idi gwneteyı bilemedim