Salon halısı sorunsalı

selopi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
641
1.115
36
Bir hafta kadar önce yeni evimize geçtik. Şimdiki evin salonu öbür salonun 2 katı kadar olduğu için salon halım küçük kalıyor yenisini alacağım. Yalnız yemek masasının yanında duran büyük olan halıyla bir örnek halıda sorun yok o yeterli. Annelerim ve eşim farklı bir halının salonda olabileceğini söylüyor benim kafam karışık. Salonda 2 çeşit halı kullanan var mı acaba?

Vardır mutlaka buyuk evı olanlarda ama ben ıkısı farklı yanyana salonda oyle sevmıyorum ya daha buyuk bı halı alsanız yada mesela su ne denıyor tuylu post gıbı falan oluyo ya acık olan yere oyle bırsey alsanız dekoratf olmaz mı

Kac yillil evlisin internetten bak illaki o marka modeli bulursun bence

Aynı modeli bulurum zaten 1.5 yıllık evliyim de annemler felan başka diyince kafamı karıştırdılar aynı alma diye. 2 halıyı da değiştir diyolar bide boşuna masraf değil mi sizce de? Sonuç olarak öbürü tam geliyor

tam gelıyorsa degıstırmek yerıne soyledıgımı tercıh edebılır yada aynı modelden orya uygun bı tane dha aynısından alablrsnz hepsını dgstrp daha cok masraf edecegınze yıne de sz bılrsnz tbi

Iki cesit hali hatasina düsmeyin sakin..cok karmasik olur..ayni modelin daha büyügünü alin..eger kendi evinizse degistirmeyecekseniz masraf olarak düsünmeyin..

Kendi evim değil o yüzden 2 halı alma taraftarı değilim fikirler için teşekkür ederim kendi hanımın büyüğünü alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…