Saldırıya Uğradım - İşte yüzüm

üzücü bir olay yaşamışsın gerçekten büyük geçmiş olsun. Allah'tan gözüne yada beynine zarar gelmemiş

gerçekten çok üzüldüm içim tuhaf oldu
çok geçmiş olsun allah korumuş sizi
dediğiniz durakları biliyorum serseri tinerci kaynar oralarda
Allah akıl fikir versin walla

ayyy bitanem ya Allah acil şifa versin insanın başına ne geleceği hiç belli değil rabbim hepimizi korusun..

Çok çok çok geçmiş olsun canım. Hiç isyan etmeden hatta şükrederek anlatman büyük bir olgunluk ve doğru olan. Kalbin, yüreğin temiz ya sen rahat ol. Kazaydı ve geçti bitti. Bunu yapanlarında Allah belasını versin. Saldırı olduğu apaçık ortada. Neyse tekrardan geçmiş olsun canım..

bu tip kaza izleri, dikiş izleri için contractubex bir ilaç krem var, belki doktorun vermiştir..
eşim de trafik kazasında alnından ciddi darbe almıştı..bunu kullanıyor..
izler hafifledi tabii

Cok sukur rabbim korumus sizi.cocuklarimizi duzgun egitmemiz gerek..size bunu yapan her kimse annesi ve babasi var ve onlar bunu bilmiyorlar..

Sevgili anneler bu konuda cok ders var cocuklarinizi susturursaniz boyle bagirirlar boyle bagirtirlar...Allah korusun cumlemizi...

buykk gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis. Gozunuzun sisi inince fotolarinizi cektirin tabii. Belki kck bi cicek sapkayla yarayi kapatabilirsiniz.

içim sızladı Allah kormuş Allah korusun herkesi böyle şeylerden gerçektenn..şuan birsürü yazınıza cvp verdim ama ..açtığınız konu başlıklarını daha yeni okuyorum çünkü yeni üye oldumm normalde sadece blogunuzdan takip ediyordum:):)

Okurken gozlerim doldu. Umarım kısa zamanda iyilesirsiniz. Yapan da belasını tez vakitte bulur umarım. İnsan neden trene tas atar ya nasıl bir zihniyettir bu. İsin pesini bırakmayın mobese falan varsa bir umut tespit edilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…