- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
- Konu Sahibi Pembelii11
ben Kayseriliyim50 kuruşu cebe indirmeyelim litfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben Kayseriliyim50 kuruşu cebe indirmeyelim litfen
Hayır 90,50. 90,497... çıktı. O da 90,50 eder.90.5 hesaplayan oldu 90.49 hesaplayan oldun bu da bor seçenek 91 tl 90.49 da şimdi 1 kuruşunu geri isteyen olursa vay kine vay en iyisi 91 50 kuruşla da uğraşmaya değmez biz yuvarlayalim 100 e onu
Sayısalcıları seri etiketleyelim böyle problem hiç görmedim ben.
Hesaplamadim da burda konusanlardan öyle okudum. Ama her türlü uygun. Benim yakınında olsa alırım. Birde kaynatmaliklar daha güzel oluyor kahvaltıya. Güneş kurutmaliklar gda da çok yaygın. Onlarda yemeklere çok yakışıyor. İkisinin de yeri ayrı bende.Yok daha büyük alınca daha uygun oluyor mesela 1 kg un alırken ki fiyati ile10 kg un alınca ki fiyati ayni degil 1kg fiyatından düşük alıyoruz ama salçada genelde yarım kiloluğun altı küçük kalıyor kavanoz parası verdiğine değmiyor
Hayır, gGramın kısaltılmışı gr'dır yav, grm grm okurken beynim döndü.
Ayrıca çok ucuza satıyorsunuz neden? 1 "kgm" biber kaç TL zaten, benim aldığım kadın 200 küsürden veriyor
Ulen valla g'ymiş, olsun ben 1 harf ekledim hanımefendi 2 ben daha birinçimHayır, g
Ben de bunu üniversitede mi ne öğrendim. Aslında kg, mg vs zaten. Gram niye gr yaniUlen valla g'ymiş, olsun ben 1 harf ekledim hanımefendi 2 bana daha birinçim
Yazık minnak diye suratına bile bakmıyorlar demek, ezdikçe ezmiş yosmalarBen de bunu üniversitede mi ne öğrendim. Aslında kg, mg vs zaten. Gram niye gr yani
Hem de bedava.Virgül, nokta gibi noktalama işaretleri vardır. Çok faydalı olur yazdıklarınızı anlaşılır kılar, tavsiye ediyorum. Anlamadığım için fikir veremiyorum...
Litre de aynı şekilde. Sanırım 2 harfli olsun diye biz uydurmuşuz Litrenin kısaltılmışı da L, büyük L. Mililitre de mLYazık minnak diye suratına bile bakmıyorlar demek, ezdikçe ezmiş yosmalar
Ay bunu da yeni öğrendim lt sanıyorum ben sfkkfLitre de aynı şekilde. Sanırım 2 harfli olsun diye biz uydurmuşuz Litrenin kısaltılmışı da L, büyük L. Mililitre de mL
Böyle ucuz satana 50 kuruş feda olsun50 kuruşu cebe indirmeyelim litfen
Biz hiç yapmadık güneşte kurutma hep kaynatma olarak yapıyoruzHesaplamadim da burda konusanlardan öyle okudum. Ama her türlü uygun. Benim yakınında olsa alırım. Birde kaynatmaliklar daha güzel oluyor kahvaltıya. Güneş kurutmaliklar gda da çok yaygın. Onlarda yemeklere çok yakışıyor. İkisinin de yeri ayrı bende.
Aynı değil 630 grEee diğer kadının 905 Gr gelen salçayı 130 dan almış siz niye 100 den veriyorsunuz ki? Aynı gramaj sonuçta.
Bunu da maalesef üniversitede öğrendim. Bize ilk ve ortaöğretimde neden yanlış öğrettilerse Dikkat edin, kan tahlillerinde birimler yazıyor, L'yi ve mL'yi göreceksiniz.Ay bunu da yeni öğrendim lt sanıyorum ben sfkkf
Ben süt alırken litre diyorum örtmenimKapların ölçüsü hacimle belirtilir. 1 L su yaklaşık olarak 1 kg'dir ama 1 L yağ yaklaşık 0,9 kg'dir. Süt alırken de kg deriz ama L'dir. 200 mL su bardağına 100 g kadar un girer.
Yoğunluktan dolayı da 0,5 L'lik kavanoza 905 g salça girmiş.
Yarım kilo şişeleri görmeden okuyun
Yumurta poşeti veya peynir kutularında salça gördüm ama satın alan kişi belki kışın kullanacak ve salçayı saklamasını bilmiyorsa küflenir de. Vakumludur sattıkları belkiŞöyle kocaman bidonlarla verseniz satıcı nasip seviyorsa öyle satsa?