Salça fiyatı

Gramın kısaltılmışı gr'dır yav, grm grm okurken beynim döndü.

Ayrıca çok ucuza satıyorsunuz neden? 1 "kgm" biber kaç TL zaten, benim aldığım kadın 200 küsürden veriyor

Yok daha büyük alınca daha uygun oluyor mesela 1 kg un alırken ki fiyati ile10 kg un alınca ki fiyati ayni degil 1kg fiyatından düşük alıyoruz ama salçada genelde yarım kiloluğun altı küçük kalıyor kavanoz parası verdiğine değmiyor
Hesaplamadim da burda konusanlardan öyle okudum. Ama her türlü uygun. Benim yakınında olsa alırım. Birde kaynatmaliklar daha güzel oluyor kahvaltıya. Güneş kurutmaliklar gda da çok yaygın. Onlarda yemeklere çok yakışıyor. İkisinin de yeri ayrı bende.

Bence kavanoz fiyatı vermeyin, kavanoza para da vermeyin zaten oldukça ucuza satıyorsunuz emeğinize yazık. Kilosu x fiyat sen istediğin gibi paketle diyip geçmek daha mantıklı.
Sayısalcılar hesaplamış zaten oran orantı ile 😀😀 bi de ticaret kafası olanlar el atsın size bi marka kurup malum sitelerde e-ticaret ayarlayalım 😀😀

Sorunuz öyle bir güven vermiyor ki darasını düşmeden yazdığınıza yemin edebilirim🙄

Bence kavanoz fiyatı yerine kg fiyatı belirleyin, küçüğü az büyüğü çok yapın en çok büyük gider. Ama genelde de küçük boylar biraz pahalıya gelir, herkes büyük alsın diye. Ya bi de bu meret kavanozda olmak zorunda mı? Şöyle kocaman bidonlarla verseniz satıcı nasip seviyorsa öyle satsa?

Hesaplamadim da burda konusanlardan öyle okudum. Ama her türlü uygun. Benim yakınında olsa alırım. Birde kaynatmaliklar daha güzel oluyor kahvaltıya. Güneş kurutmaliklar gda da çok yaygın. Onlarda yemeklere çok yakışıyor. İkisinin de yeri ayrı bende.
Biz hiç yapmadık güneşte kurutma hep kaynatma olarak yapıyoruz

Kapların ölçüsü hacimle belirtilir. 1 L su yaklaşık olarak 1 kg'dir ama 1 L yağ yaklaşık 0,9 kg'dir. Süt alırken de kg deriz ama L'dir. 200 mL su bardağına 100 g kadar un girer.

Yoğunluktan dolayı da 0,5 L'lik kavanoza 905 g salça girmiş.

Yarım kilo şişeleri görmeden okuyun 😅
Ben süt alırken litre diyorum örtmenim😁

Şöyle kocaman bidonlarla verseniz satıcı nasip seviyorsa öyle satsa?
Yumurta poşeti veya peynir kutularında salça gördüm ama satın alan kişi belki kışın kullanacak ve salçayı saklamasını bilmiyorsa küflenir de. Vakumludur sattıkları belki 🤷‍♀️

X