Salça fiyatı

Birde 630 Gr lik daha pahalıya geliyor. 900 kusur Gr olan daha ucuza. Adam da ondan küçük olanı satamam demistir . Verdiğin fiyat dengesiz oluyor ve evet bir kiloya yakın olanı 120 ye verirse diğerini 100 e satamaz. Kimse almaz daha pahalıya geldiği için

Hanımlar ben bir yere sipariş hazırladım biber salçası. Anlaştığım yer bir başkasından 30 tane yarım kg lik kavanozda biber salcasi almış 905 grm geliyor 130 dan vermiş yapan kisi. Bende yarım kglik kavanozun bir küçüğüne yaptim 630 grm geliyor 80 den yarım kglik 905 grm gelenleri de 100 den vericem. İş yerine abla sana yarım kg lik olanı 130 den vermişler ben 100 den vercem dedim bir küçüğünu de 80 den dedim ben bunu küçüğüne 80 den alırsam senden 100 e satamqm ki dedi 100 luk olanı 120 ye satarım ama küçüğün küçüğünü satamam 100 den dedi ben yarım kglik kavanozun bir küçüğünü kaçtan verebilirim sizce ? Saf biber salcasi kendim yaptım 12 saat sürdü başlangıç ve bitiş
Her türlü sizden karlı alıp satıyor. 0.14 ve 0.12 birim fiyatlari geliyor. Her türlü zaten karda. Neden satmayacakmis anlayamadım.

Hanımlar ben bir yere sipariş hazırladım biber salçası. Anlaştığım yer bir başkasından 30 tane yarım kg lik kavanozda biber salcasi almış 905 grm geliyor 130 dan vermiş yapan kisi. Bende yarım kglik kavanozun bir küçüğüne yaptim 630 grm geliyor 80 den yarım kglik 905 grm gelenleri de 100 den vericem. İş yerine abla sana yarım kg lik olanı 130 den vermişler ben 100 den vercem dedim bir küçüğünu de 80 den dedim ben bunu küçüğüne 80 den alırsam senden 100 e satamqm ki dedi 100 luk olanı 120 ye satarım ama küçüğün küçüğünü satamam 100 den dedi ben yarım kglik kavanozun bir küçüğünü kaçtan verebilirim sizce ? Saf biber salcasi kendim yaptım 12 saat sürdü başlangıç ve bitiş
Aslında sorunuz çok kolay ama bilgi eksikliği var, kavanozlar boşken kaç gram geliyor yazarsanız hesaplarız

Elim ayağım titriyor bana da anlatın ne olur 🥺
Kapların ölçüsü hacimle belirtilir. 1 L su yaklaşık olarak 1 kg'dir ama 1 L yağ yaklaşık 0,9 kg'dir. Süt alırken de kg deriz ama L'dir. 200 mL su bardağına 100 g kadar un girer.

Yoğunluktan dolayı da 0,5 L'lik kavanoza 905 g salça girmiş.

Yarım kilo şişeleri görmeden okuyun 😅

Hangi ilki k.k olarak toplu alsak ucuz satiyosunuz 😅😅😅

X