Salça fiyatı

Bir şey anlamadım. Kg fiyatı belirleyip hiç kavanozlamadan onun üzerinden satmalıymışsınız kim ne isterse öyle paketleyip satarlardı ambalaj masrafınız da olmazdı. Doğal ev yapımı ürün satan instagram sayfalarına satın belki alırlar

Fiyatı düşürmeye çalışacak aklınca
Detaylı hesaplamadim. Ama zaten markette de öyledir. Küçük kavanozlar pahalı büyükler daha ucuzdur. Buda bir nevi pazarlama taktigidir. Daha büyük al daha fazla öde daha çok kâra geç. Ama genel olarak salçayı ucuza satıyor ablamiz. Bence sen onunla uğraşma. Biz alırız senden o fiyata. Nerde yaşıyor acaba ablamiz

Detaylı hesaplamadim. Ama zaten markette de öyledir. Küçük kavanozlar pahalı büyükler daha ucuzdur. Buda bir nevi pazarlama taktigidir. Daha büyük al daha fazla öde daha çok kâra geç. Ama genel olarak salçayı ucuza satıyor ablamiz. Bence sen onunla uğraşma. Biz alırız senden o fiyata. Nerde yaşıyor acaba ablamiz
Yok daha büyük alınca daha uygun oluyor mesela 1 kg un alırken ki fiyati ile10 kg un alınca ki fiyati ayni degil 1kg fiyatından düşük alıyoruz ama salçada genelde yarım kiloluğun altı küçük kalıyor kavanoz parası verdiğine değmiyor

Pembelii11 Pembelii11 whatsapptan durum bile yapsanız satın almak isteyen çıkar. Yakınlarda tanıdık market veya iş yeri varsa da size destek olabilirler. Eşiniz çalışıyorsa iş yerinde birilerine satabilir. Ev yapımı ürünlere rağbet arttı.

90.5 hesaplayan oldu 90.49 hesaplayan oldun bu da bor seçenek 91 tl 🤣90.49 da şimdi 1 kuruşunu geri isteyen olursa vay kine vay en iyisi 91 50 kuruşla da uğraşmaya değmez 🤣🤣biz yuvarlayalim 100 e onu 😂
Aşırı ucuz ya böyle saçmalık olmaz beynim yandı anlayamadım 😂

X