- 8 Kasım 2018
- 5.722
- 13.789
- Konu Sahibi Pembelii11
Cok ucuzmus salcaniz. Ben 300'e aldim kilosunu. 350'ye satan da var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlar kulübük.k nedir Allah aşkına zaten soruları anlamaya çalışırken lütfen kısaltma yapmayalım
Sözelciyim ben ama yine de sayısaldan da belli netim varAboovv, bu da sayısalcımsı çıktı
Ben de alırım yapmaya uğraşmam bariBize satın biz 100e alırız
ilk kez böyle yazdım ondada sana yakalandımk.k nedir Allah aşkına zaten soruları anlamaya çalışırken lütfen kısaltma yapmayalım
Genelde hep öyle olurilk kez böyle yazdım ondada sana yakalandım
Fiyatı düşürmeye çalışacak aklıncaHer türlü sizden karlı alıp satıyor. 0.14 ve 0.12 birim fiyatlari geliyor. Her türlü zaten karda. Neden satmayacakmis anlayamadım.
1 kg a yakın biber salçasını gözünüzü seveyim 100 e vermeyin hiç mi canınızın kıymetini bilmiyorsunuz pazara gidip tezgah açsanız daha iyi905 grm gelenleri de 100 den vericem
Kaynataraktır. 12 saat diyor çünkü.Ben bu sene domates salçası yaptım. Biber salçasını nasıl yaptınız? Kaynatarak mı güneşte mi? Biberin kilosu 30 TL, bana da ucuz geldi salçanız. Bir de emeği var, biber ayıklamak falan kolay değil.
Detaylı hesaplamadim. Ama zaten markette de öyledir. Küçük kavanozlar pahalı büyükler daha ucuzdur. Buda bir nevi pazarlama taktigidir. Daha büyük al daha fazla öde daha çok kâra geç. Ama genel olarak salçayı ucuza satıyor ablamiz. Bence sen onunla uğraşma. Biz alırız senden o fiyata. Nerde yaşıyor acaba ablamizFiyatı düşürmeye çalışacak aklınca
Yok daha büyük alınca daha uygun oluyor mesela 1 kg un alırken ki fiyati ile10 kg un alınca ki fiyati ayni degil 1kg fiyatından düşük alıyoruz ama salçada genelde yarım kiloluğun altı küçük kalıyor kavanoz parası verdiğine değmiyorDetaylı hesaplamadim. Ama zaten markette de öyledir. Küçük kavanozlar pahalı büyükler daha ucuzdur. Buda bir nevi pazarlama taktigidir. Daha büyük al daha fazla öde daha çok kâra geç. Ama genel olarak salçayı ucuza satıyor ablamiz. Bence sen onunla uğraşma. Biz alırız senden o fiyata. Nerde yaşıyor acaba ablamiz
91 tl905 gr gelen salça 130 dan satılıyorsa 630 gram kaç tl ye satılır? ordinary
90.5 hesaplayan oldu 90.49 hesaplayan oldun bu da bor seçenek 91 tl 90.49 da şimdi 1 kuruşunu geri isteyen olursa vay kine vay en iyisi 91 50 kuruşla da uğraşmaya değmez biz yuvarlayalim 100 e onu
Aşırı ucuz ya böyle saçmalık olmaz beynim yandı anlayamadım90.5 hesaplayan oldu 90.49 hesaplayan oldun bu da bor seçenek 91 tl 90.49 da şimdi 1 kuruşunu geri isteyen olursa vay kine vay en iyisi 91 50 kuruşla da uğraşmaya değmez biz yuvarlayalim 100 e onu
50 kuruşu cebe indirmeyelim litfen