- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Ay bir türlü gelmiyorTebriklerrrrr
İdeal kilona çok az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bir türlü gelmiyorTebriklerrrrr
İdeal kilona çok az kaldı
Ramazan'a salı günü başladık ondan salı tartılıyoruz, ayrıca cuma günleri alışkanlık olarak yine tartılıyoruz biz hep tartılıyoruzGünaydın herkese
Salı tartı günü mü
Ben dün tartılmıştım 71.1 gelmiştim haftaya bende bildireyim.
Regl sonu yeniden oruca başladığın için olabilir, bu gün daha güzel geçer umarımEvet canım regliydim. Bilmiyorum canım ne etkiledi ama baya kötüydüm başarısı vardı bide 2set halinde cardio yaptım arkasından uyumuş kalmışım
Cok guzelll haftaya gelsin 62lerGünaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 64.55 kg
Bu hafta 63.70 kg
Fark. 0.85 kg
Tebrikler canim harikasinGeçen hafta kıyafetle tartılmıştım bu seferlik onu baz alayım
74.9 dum
Bu hafta 73.8 geldim
Fark 1.100 gr
adetime 1 hafta kaldı şişkinlik başlar bu ara
Cok guzel canim haftaya 70 olabilirsin.Gunaydin
Ramazan baslangici ve Gecen sali 73
Onceki hafta arada 71.6 olmustum onu baz aliyorum
Bugun 71.0
-600
Ben sevdim
Tamam o zaman cuma da bildiririm bende evet alışkanlık oldu valla tartı hergün tartılıyorum. Bide Sahur yapıyoruz yaa sabah kalktığımda haliyle artı oluyorum ben ramazanda iftar öncesi 6 da tartılıyorum hep doğru sonucu alabilmek içinRamazan'a salı günü başladık ondan salı tartılıyoruz, ayrıca cuma günleri alışkanlık olarak yine tartılıyoruz biz hep tartılıyoruz
Evet olabilir biraz da bayram öncesi temizlik yapayım diyorum ondan da oldu sanırımRegl sonu yeniden oruca başladığın için olabilir, bu gün daha güzel geçer umarım
Oo 85 ucundan olsa görünmüş tebrikler Emziriyorsun canım sahursuz tutamazsın tabiSelam kizlar bende dün 85.9dum. bakalım haftaya degisim nasıl olacak
Biz dun gece sahura kalkamadik alarmi kapamış yatmışım :'( o yüzden niyetlenmedim
Çok güzel tebrik ederim bende sevdim doğrusuGunaydin
Ramazan baslangici ve Gecen sali 73
Onceki hafta arada 71.6 olmustum onu baz aliyorum
Bugun 71.0
-600
Ben sevdim
Ben sahur yapmadığım için sabah tartılıyorum, sahur yapsaydım akşam 5-6 gibi tartılırdım sanırımTamam o zaman cuma da bildiririm bende evet alışkanlık oldu valla tartı hergün tartılıyorum. Bide Sahur yapıyoruz yaa sabah kalktığımda haliyle artı oluyorum ben ramazanda iftar öncesi 6 da tartılıyorum hep doğru sonucu alabilmek için
Evet olabilir biraz da bayram öncesi temizlik yapayım diyorum ondan da oldu sanırım
Sahursuz kendime güvenemiyorum açıkcası bide sıcaklar başladı fena sıcak oldu birandaBen sahur yapmadığım için sabah tartılıyorum, sahur yapsaydım akşam 5-6 gibi tartılırdım sanırım
Bahar geliyor derken bir anda yaz geldiSahursuz kendime güvenemiyorum açıkcası bide sıcaklar başladı fena sıcak oldu biranda
Bence menün güzel canım sporla da dengelenirKahvaltim biraz cok oldu ama bugun olsun artik.
2 dl. Ekmek 2 sahanda yum. 2 catal peynir 3 zeytin
Ara yogurt leblebi
Ara bir meyve kahve 1 hurma
Aksam 8 kasik kuru fasulye yanina az yagli domates biber sote yaparim ,yogurt
Yarim saat de yuruyus yapayim. 10 dakka da jillianlara baslayalim.insallah.
Emzirmesemde sahursuz tutamazdim herhalde hiç tutmadim öyleOo 85 ucundan olsa görünmüş tebrikler Emziriyorsun canım sahursuz tutamazsın tabi
Alışınca oluyorEmzirmesemde sahursuz tutamazdim herhalde hiç tutmadim öyle
Evde inşaat var mecbur temizleniyorAman ya... pandemide kim gelicek?bosv3r gitsin.
O kadar sıkma kendini canim.