🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın arkadaşlar
Kızlar sizi çok iyi anlıyorum, küçük çocuk olunca, hele ramazanda sahur ve açlık araya girince maalesef zor dönemler ama geçecek Allah'ın izniyle. Allah güç kuvvet versin

günaydın kızlar. dün bakınırken burayı gördüm ve bende dahil olmak istedim :) aslında ben diyete 4 ocakta tam olarak başladım. başlangıç kilom 78,1 idi. şuan 67,4 üm. 10 kg yu rahat verdim ödem vs derken :) ama 1,5 aydır da kilo vermem durdu ve kaldı 68 lerde ramazanla beraber yavaşta olsa vermeye başladım tekrardan. buranında beni motive edeceğini düşünüyorum. hedef kilom 58. ama bu süreç baya zorluyacak beni sanırım

Beraber üstesinden geliriz sıkma sen canını burası olmasa ben bu kadar kilo veremezdim kesinlikle

Hoşgeldin canım

teşekkürler kızlar evet gereçkten kilo işi motive işi. tartı olayı nasıl oluyor? sabah mı iftardan önce mi?
Canım normalde cuma günleri sabah tartılıyorduk ama ramazan ayında salı günü başladığımız için salı günleri tartılıyoruz, ben pek sahur yapmadığım için sabah tartısını baz alıyorum iftara yakın tartılan arkadaşlar da var,

bende sahur yapmıyorum ama sabah ve akşam arasında fark oluyor :) akşamları 300-400 gr daha az çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…