Bende 71 72 filan olur muyum acaba
Mide küçüldü iyice demekkiHâla patlicak gibi hissediyorum. Suyumu da az ictim. Vallahi evden cikmak istemiyorum şu yemeler yüzünden
İnşallah olursun canımHedefim 82ydi gööyaaainşallah 83 olurum en azından
Neden olmasın canım yaBende 71 72 filan olur muyum acaba
Insallah
Olursun tabi canimBende 71 72 filan olur muyum acaba
Iyi gecelerBen yine sahur yapmayacağım, baya su içtim 2 lt oldu sanırımyarın inşallah yine öğlen 1 saat akşam 30 dk yürüyüş yapmak istiyorum
Hepinize hayırlı geceler
Bende cocuklar uyuyunca hemen uyuyamiyorum, sonra küçük emmeye kalkiyo, buyuk zaten kacta kalkacagi belli olmuyo. Ee sahur sonrasi da hemen yatamiyorum durumlar karışıkBir türlü uykum gelmiyor,sabah kalkamıycam bu gidişle, ama güzel olan bir şey var yemek yeme gibi bir istek mevcut değil
Aaaa niyetlendin mi. Uzulme yapacak birsey yok insanlik haliBen sahura kalkamamışım kızlaralarm eşimin araması filan hiçbirini duymamışım
Dayanabilir Miyim bilmiyorumAaaa niyetlendin mi. Uzulme yapacak birsey yok insanlik hali
Ay keşke niyetlenmeseydinDayanabilir Miyim bilmiyorumaç susuz Akşama kadar uykusuz emzirip ay bilmiyorum
NiyetlenmedimAy keşke niyetlenmeseydin
Allah yardımcın olsun kardeşBen sahurdan beri ayaktayim. Cocuklar sirayla uyandi. Ne zaman uyurlar meçhul
Cok zor ihtimal canim. İkisi de cin gibiAllah yardımcın olsun kardeşinşallah ikisi de aynı anda uyur sende dinlenirsin
Uzulme cok zorlanirdin. Ben daha once cocuk yokken bile bir gun uyuyakaldikta niyetlenmedim.eşim tutmuştu ben dayanamazdımNiyetlenmedim