- 26 Şubat 2013
- 2.468
- 2.843
- 30
Bende 71 72 filan olur muyum acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 71 72 filan olur muyum acaba
Mide küçüldü iyice demekkiHâla patlicak gibi hissediyorum. Suyumu da az ictim. Vallahi evden cikmak istemiyorum şu yemeler yüzünden
İnşallah olursun canımHedefim 82ydi gööyaaa inşallah 83 olurum en azından
Neden olmasın canım ya belki daha az olursunBende 71 72 filan olur muyum acaba
Insallah
Olursun tabi canimBende 71 72 filan olur muyum acaba
Iyi gecelerBen yine sahur yapmayacağım, baya su içtim 2 lt oldu sanırım yarın inşallah yine öğlen 1 saat akşam 30 dk yürüyüş yapmak istiyorum
Hepinize hayırlı geceler
Ramazanda genişledi maalesefMide küçüldü iyice demekki
Bende cocuklar uyuyunca hemen uyuyamiyorum, sonra küçük emmeye kalkiyo, buyuk zaten kacta kalkacagi belli olmuyo. Ee sahur sonrasi da hemen yatamiyorum durumlar karışıkBir türlü uykum gelmiyor, sabah kalkamıycam bu gidişle, ama güzel olan bir şey var yemek yeme gibi bir istek mevcut değil
Aaaa niyetlendin mi. Uzulme yapacak birsey yok insanlik haliBen sahura kalkamamışım kızlar alarm eşimin araması filan hiçbirini duymamışım
Dayanabilir Miyim bilmiyorum aç susuz Akşama kadar uykusuz emzirip ay bilmiyorumAaaa niyetlendin mi. Uzulme yapacak birsey yok insanlik hali
Ay keşke niyetlenmeseydinDayanabilir Miyim bilmiyorum aç susuz Akşama kadar uykusuz emzirip ay bilmiyorum
NiyetlenmedimAy keşke niyetlenmeseydin
Allah yardımcın olsun kardeş inşallah ikisi de aynı anda uyur sende dinlenirsinBen sahurdan beri ayaktayim. Cocuklar sirayla uyandi. Ne zaman uyurlar meçhul
Cok zor ihtimal canim. İkisi de cin gibiAllah yardımcın olsun kardeş inşallah ikisi de aynı anda uyur sende dinlenirsin
Uzulme cok zorlanirdin. Ben daha once cocuk yokken bile bir gun uyuyakaldikta niyetlenmedim.eşim tutmuştu ben dayanamazdımNiyetlenmedim