10 kg vermek istiyorum. 4 ocaktan beri 10,7 verdim. şimdi -10u görmek istiyorum :) çalışıyorum evet. çalışırken diyet kolayda spor zor oluyor hatta hiç olmuyorBende tartılıyorum bir zararı yok nasılsa, kaç kilo vermek istiyorsun, çalışıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 kg vermek istiyorum. 4 ocaktan beri 10,7 verdim. şimdi -10u görmek istiyorum :) çalışıyorum evet. çalışırken diyet kolayda spor zor oluyor hatta hiç olmuyorBende tartılıyorum bir zararı yok nasılsa, kaç kilo vermek istiyorsun, çalışıyor musun
Hoşgeldiniz10 kg vermek istiyorum. 4 ocaktan beri 10,7 verdim. şimdi -10u görmek istiyorum :) çalışıyorum evet. çalışırken diyet kolayda spor zor oluyor hatta hiç olmuyor
bende öyle ya :)Bende tartılıyorum devamlı dayanamam tartılmadan ben ya
hoşbuldukHoşgeldiniz
o zaman iftar öncesi en mantıklı tartı oluyor :)Bende sabah beri kaç kez tartildim
Ama asıl sahurdan 12 saat sonraymış. Diyetisyen öyle dedi
Hepimiz aynıyızBende tartılıyorum devamlı dayanamam tartılmadan ben ya
Hemen hemen hedefler aynı, benimde 10 kilo vermem lazım, çalışıyorum bende, bu pandemide avantaj sanki çalışmak10 kg vermek istiyorum. 4 ocaktan beri 10,7 verdim. şimdi -10u görmek istiyorum :) çalışıyorum evet. çalışırken diyet kolayda spor zor oluyor hatta hiç olmuyor
Mantıklı, ben çok tartılıyorum ama haftalık tartımı baz alıyorumBende sabah beri kaç kez tartildim
Ama asıl sahurdan 12 saat sonraymış. Diyetisyen öyle dedi
hadi inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız ne kısa zamanda. ben aslında bebeğim 2 yaşına gelince başlarım diyordum iş yeri çağırınca yokta diyemedim öyle başladım işte :)Hemen hemen hedefler aynı, benimde 10 kilo vermem lazım, çalışıyorum bende, bu pandemide avantaj sanki çalışmak
Yok tam iftar öncesi de olmuyormuşo zaman iftar öncesi en mantıklı tartı oluyor :)
Afiyet olsun canım cok Güzel bu gidişle hedefine ulaşacaksınKahvaltı 09.30
3 tane minik börek
4 top peynir
1 domates-biber-yumurtadan menemen
Yarım salatalık
ara 14.00
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma
Ceviz
akşam 20.00
1 kase arpa şehriye çorbası
1 kabak-havuç fırında
Fırında güveç mantar
Havuç tarator
Biraz pide
yaklaşk 2 lt su
Afiyet olsun canım cok Güzel kaç kilo ile başladın canım,Menü yazmaya geldim
Sahur yok
Iftar bir yk pilav
Bir parça et
1 bardak ayran
1 dilim borek
Ağzından bal damlıyor hepberaber ulaşalım inşallah bugün kızımı parka götürdüm pantolon giydim birkaç hafta öncede aynı pantalonu giyip foto çekilmiştim aradaki farkı gördüm çok mutlu oldumAfiyet olsun canım cok Güzel bu gidişle hedefine ulaşacaksın
Ay ne mutlu anlar hep böyle devam edelim canım, ben bu hafta kendimi çok iyi hissediyorum, eğer dikkat etmeseydim mutsuz olurdum kesinAğzından bal damlıyor hepberaber ulaşalım inşallah bugün kızımı parka götürdüm pantolon giydim birkaç hafta öncede aynı pantalonu giyip foto çekilmiştim aradaki farkı gördüm çok mutlu oldum
Evet çok istikrarlısın maşallahAy ne mutlu anlar hep böyle devam edelim canım, ben bu hafta kendimi çok iyi hissediyorum, eğer dikkat etmeseydim mutsuz olurdum kesin
Keşke hep böyle olsam bir gazla veriyorum sonra ne oluyor bilmiyorum bir hızla alıyorum artık kendime pek güvenemiyorumEvet çok istikrarlısın maşallah