Dun akşam iftara yakin demleyip hazirladim filtreyi. Hatta sogumustu. Yarın artik iftar aninda demlerimUzun zamandır ilk defa bu gün kahve yaptım, bayandır içmiyordum, aslında çok severim ama nedense unuttum bu aralar
Ah farketmeleri cok cok zor. Anlatsanda anlamiyolar. Annem oyle alistirmis çünkü. Sebzeyi yemek olarak gormuyorlarOnlarda bir gün farkedecekler
Bayramab68 gelsin bana ne yaaYeme yeme 1.1 kilonu heba etme, bu ramazan sonu 69 gelsin
Yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım çünkü çay yaparsam yanında bişey yerimÇay hiç aramiyorum ben ya. Ben kahveciyim
Ya ben köfteleri az yağda kızartırım hep, yediklerimin tadı tuzu olacak mutlaka, inan öylede kilo veriyor insan. Karbonhidrat dikkatli tükettikten sonra diğer yemekler normal yağ ve tuzunda olunca insan bıkmıyor diyettenTost makinasinda kofte yaptim ne guzelde sevindim izgara gibi oldu diye. İcinde biraktim. Kupkuruuu, mucver gibi acayip birşey oldu. Hiç tat alamadim. Eşim tatti da yazik sana bari benimkinden bir tane ye de tat al dedi
Ya işte bu yaBayramab68 gelsin bana ne yaa
Oldun sen oldunİşin garibi en az ben yedim en rahatsiz olan bendim
Kardeşlerim, eşim, babam yagda kizarmiş kofte + pilav da yediler. Patatesleride fazlaydi. En rahatsiz bendim ya hayret
Aynem canim pankek yemissin zatenYapıp yapmama konusunda kararsız kaldım çünkü çay yaparsam yanında bişey yerimen iyisi yapmamak bence
Şuan sessİzce çıkıyorum mutfaktan
O alışkanlığını bıraksan çayı daha çok seversinYapıp yapmama konusunda kararsız kaldım çünkü çay yaparsam yanında bişey yerimen iyisi yapmamak bence
Arkana bile bakmaYapıp yapmama konusunda kararsız kaldım çünkü çay yaparsam yanında bişey yerimen iyisi yapmamak bence
Evde ben firinda kızartıyorum kendim tost makinamda da yaptim boyle olmadi. Bu acayip kara kuru bişey oldu. Neyse haftasonu ben tekrar yaparim evdeYa ben köfteleri az yağda kızartırım hep, yediklerimin tadı tuzu olacak mutlaka, inan öylede kilo veriyor insan. Karbonhidrat dikkatli tükettikten sonra diğer yemekler normal yağ ve tuzunda olunca insan bıkmıyor diyetten
Hâla patlicak gibi hissediyorum. Suyumu da az ictim. Vallahi evden cikmak istemiyorum şu yemeler yüzündenOldun sen oldun
Gayretini cok tadir ediyorum busracimTost makinasinda kofte yaptim ne guzelde sevindim izgara gibi oldu diye. İcinde biraktim. Kupkuruuu, mucver gibi acayip birşey oldu. Hiç tat alamadim. Eşim tatti da yazik sana bari benimkinden bir tane ye de tat al dedi
Ya işte bu yatabiki böyle devam edersen gelir mutlaka
Bize de nasip olacak inşallah. Yeter ki gayretimiz bitmesinGayretini cok tadir ediyorum busracim
Sagol canim
Ne guzel sozBize de nasip olacak inşallah. Yeter ki gayretimiz bitmesin
Şu an bende çok yediğimi düşünüyorum ama biliyorum ki yarın eksi geleceğiz ikimizdeHâla patlicak gibi hissediyorum. Suyumu da az ictim. Vallahi evden cikmak istemiyorum şu yemeler yüzünden
Hedefim 82ydi gööyaaa
İçtim ama bi tat alamadımO alışkanlığını bıraksan çayı daha çok seversin