- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel vermişsin tebriklerO zaman ben de oyle yapayim
Baslangic 73
Sali gunu 71.9 idim
1.1 kg verdim sukur.
Ama iftarlarimi daha kontrollu yapmaliyim.fazla yiyorumama nasil yapcam ...
Neden ki?
Baklava mi yaptin
❤aynen
Aynen canım ya, Türk milleti olarak çayı çok seviyoruzÖzellikle cay
ssagolcanim.senin ee cok guzelÇok güzel vermişsin tebrikler
Baklava var demişsin sana sordum yiyecek misin diye
Ben maşallah diyeyim bu ara yine güzel ilerliyorum, motivasyonum tam, aman böyle devam etsin inşallah bakla falan hiç canım istemiyor
Ay baklayı baklava okumuşum ondan sordum yiyecek misin diye afiyet olsun canımMenum
Sahur
1 haslanmis yum.1 dlm ekmek
Iftar
1 avuc ici pide
1 tabak bakla yemegi
Yarim tabak kerwviz yemegi
4 kasik et sote
Salata
He ya yeni farkettimssagolcanim.senin ee cok guzel
Bakla var dedim sanirim saraycam.bakla gillerin baklasi
Bu gün hepimizde bi susuzluk olmuş, afiyet olsun canım1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav üzerine tavuk
1 bardak ayran
sabah kızıma pankek yapmıştım 3 4 tane de ondan yedim
Bilerek yemekten sonra yedim yoksa daha çok yerdim
1 lt su içtim
Zaten ilk şişenin yarısını diktim kafama bugün çok susamıştım
Baklava yok.puding var.ama ben yemedimHe ya yeni farkettim
Oh oh şifa olsun valla benimkiler seviyor etiYarin buralar tenha
Bu durumu degerlendirmeliyim.
Sahurda hurma yogurt yiyeyim
Aksama da- annemin kurbandan etleri var.bu yaslilar neden et yemiyorne kadar faydali-et sote yaninda ot kavurmasi ayran yapayim ,meyve, cay zaten sonra birsey yiyecek yerim kalmaz
Hayır gayet güzel ekler göze batıyor ama 2 tane yemişsin, Fazla yememen çok iyi annenleri kazasız atlattınİyi geceler
İftar menüm
1 hurma
1 avucici pide
1 kepce yayla corbasi
5 kucuk izgara kofte
3 dilim patates
Salata, kereviz yogurtlusu
2 ekler
Turk kahvesi
2 lokma cigkofte
Evdekilere göre az yesemde diyet menüsü değil bu ooooffff offff
Yeme yeme 1.1 kilonu heba etme, bu ramazan sonu 69 gelsinBaklava yok.puding var.ama ben yemedim
Çay hiç aramiyorum ben ya. Ben kahveciyimAy kızlar çay diye diye canımı istettiniz kızımı da uyuttum bi çay demliyem bari
Hafta içinde 300-500 artılara takılma canım, haftaya salı 500 Gr üstü verirsin inşallah bu hafta bende kendimden umutluyum, şimdiden güzel eksiler var, umarım berbat etmeden haftayı tamamlarım. Bu gün sporun da dibine vurdum çok mutluyumEvde 71.5 i gormustum aslinda.burda 400 gr almisim.neyse.yine de guzel mutluyum ben.bu haftayi daha dikkatli gecirmeliyim.
Sarayca
İşin garibi en az ben yedim en rahatsiz olan bendimHayır gayet güzel ekler göze batıyor ama 2 tane yemişsin, Fazla yememen çok iyi annenleri kazasız atlattın
Uzun zamandır ilk defa bu gün kahve yaptım, bayandır içmiyordum, aslında çok severim ama nedense unuttum bu aralarÇay hiç aramiyorum ben ya. Ben kahveciyim
Onlarda bir gün farkedeceklerİşin garibi en az ben yedim en rahatsiz olan bendim
Kardeşlerim, eşim, babam yagda kizarmiş kofte + pilav da yediler. Patatesleride fazlaydi. En rahatsiz bendim ya hayret