- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kızımı parka götürdüm bugün markete gidip Kemalpaşa tatlısı alıp yapmayı düşündüm marketin önüne geldim dur yapma hızlıca eve git dedim eve geldimSahur yapmamistim dun abarttigim icin
Iftar
2 hurma
1.5 tabak misket kofteli patates yemegi
4 kasik pilav
Salata yogurt
5 kasik irmik helvasi
Belki yine sahur yapmam.iftara 10 dakka kala seytan durttu.helva yaptim.niye yaptim ne biliim
Olsun ya ikisi de olsaydi evdeBende kızımı parka götürdüm bugün markete gidip Kemalpaşa tatlısı alıp yapmayı düşündüm marketin önüne geldim dur yapma hızlıca eve git dedim eve geldim
Ama bilin bakalım noldu kocam baklava almış gelmiş 1 tane yedim sütüm çekmesin dşye
Bende şaşkınım sormaOlsun ya ikisi de olsaydi evde
1 tane ile kalmissin bravo
Sahur neredeMenüm
Sahur
Biraz fazla kaçırdım neden öyle oldu anlamıyorum
İftar
Et kavurma
Salata
Umarım daha bir şey yemem
Bir de insan kendi yapinca daha cok yiyor sanki.yaparken yiyesi mi geliyor yoksa emegine kiyamayip atmak mi istemiyor ne bileyimBende şaşkınım sorma
Haklısın valla bende aynı şeyi düşündüm yapmayınca insan dayanıyor yA evde olunca duramıyor yiyor
O bi gizemSahur nerede
Canim kizma ama hergun pilav ve tatlı yedikce kg veremezsin. Koftede de ekmek varsa birde, patates te var. Hep fazla kalori demekSahur yapmamistim dun abarttigim icin
Iftar
2 hurma
1.5 tabak misket kofteli patates yemegi
4 kasik pilav
Salata yogurt
5 kasik irmik helvasi
Belki yine sahur yapmam.iftara 10 dakka kala seytan durttu.helva yaptim.niye yaptim ne biliim
Haklisin canim.yok ne kizicam.tatliyi bugun ilk yedim.dun de pide vardi evetCanim kizma ama hergun pilav ve tatlı yedikce kg veremezsin. Koftede de ekmek varsa birde, patates te var. Hep fazla kalori demek
Maalesef dayanmak çok zor olsa da hedefe ulaşmak için emek vermemiz gerekiyor. Bende bu akşam kvye gittim. Yanımda kekimi götürdüm. Önce onu yedimki doydugumu anlayayim diye. Sonrada eşimden bir kaşık tatli aldim. Canim istemedi mi hemde nasil istiyor ama beni 1 hafta geri atabilir yapamamHaklisin canim.yok ne kizicam.tatliyi bugun ilk yedim.dun de pide vardi evet
Daha dikkatli olmaliyim.
Yarin ispanak yemegi yapicam.yaninda corba o kadar .
Ay çok az kaldı 69 geliyorBen de bugun 71.9 u gordum.
Iftardan 1 saat onceydi ama olsun
Yarin yine tartilcam.insallah dusmus olurum
Yazmaya utandımSahur nerede
Yok yok çok değil çeşit çok ama azar azar yemişsin afiyet olsunKahvaltı+öğle yemeği 13.00
1 patates-2 yumurta haşlama
5 tane tuzsuz top peynir
1 domates
1 bardak ıhlamur
ara 17.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 tane hurma
Ceviz
akşam 20.00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 tane tavuk kızartma
4 tane mercimek köftesi
Yarım bardak ayran
ay ne çok yemişim
Evet yediğimiz an 1 hatta bazen 2 hafta geriye gidiyoruz bunu neden yapıyoruz bilmemMaalesef dayanmak çok zor olsa da hedefe ulaşmak için emek vermemiz gerekiyor. Bende bu akşam kvye gittim. Yanımda kekimi götürdüm. Önce onu yedimki doydugumu anlayayim diye. Sonrada eşimden bir kaşık tatli aldim. Canim istemedi mi hemde nasil istiyor ama beni 1 hafta geri atabilir yapamam
Afiyet olsun canim.Hayırlı geceler hanımlar dünkü menümü yazmadım
Sahur yok
Iftar bir porsiyon kuru fasulye
Az salata
1 bardak şekerli içecek
1 porsiyon güllaç
Bugün kendime siz verdim haftada 1 hariç tatlıyı yasaklıyorum yoksa kilo gitmeyecek
Bu arada pazartesi 64 cuma 63.5 yanı gram gram gidiyor malesef
Ve 6000 adim attım
Afiyet olsun busracim.An itibariyle bende oruçluyum. Allah hepimizin orucunu kabul etsin. Sahur tabagim