🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sahur yapmamistim dun abarttigim icin

Iftar
2 hurma
1.5 tabak misket kofteli patates yemegi
4 kasik pilav
Salata yogurt
5 kasik irmik helvasi 🥴🥴🥴
Belki yine sahur yapmam.iftara 10 dakka kala seytan durttu.helva yaptim.🥴niye yaptim ne biliim🥴

Iftar
2 hurma
4 kasik pilav
Salata yogurt
Belki yine sahur yapmam.iftara 10 dakka kala seytan durttu.helva yaptim.🥴niye yaptim ne biliim🥴
Bende kızımı parka götürdüm bugün markete gidip Kemalpaşa tatlısı alıp yapmayı düşündüm marketin önüne geldim dur yapma hızlıca eve git dedim eve geldim 😂
Ama bilin bakalım noldu kocam baklava almış gelmiş 🤪 1 tane yedim sütüm çekmesin dşye 😂

Bende kızımı parka götürdüm bugün markete gidip Kemalpaşa tatlısı alıp yapmayı düşündüm marketin önüne geldim dur yapma hızlıca eve git dedim eve geldim 😂
Ama bilin bakalım noldu kocam baklava almış gelmiş 🤪 1 tane yedim sütüm çekmesin dşye 😂
Olsun😁 ya ikisi de olsaydi evde😂
1 tane ile kalmissin bravo👏👏👏

Bende şaşkınım sorma 😂
Haklısın valla bende aynı şeyi düşündüm 😁😆 yapmayınca insan dayanıyor yA evde olunca duramıyor yiyor
Bir de insan kendi yapinca daha cok yiyor sanki.yaparken yiyesi mi geliyor yoksa emegine kiyamayip atmak mi istemiyor ne bileyim😒
Erkekler icin daha kolay bu is
Hadi cocuklara ayri yemek yap sagliklj atistirmaliklar yesin diye ugras ,esine tatli yap da yeme bakalim.:bicak::bicak::bicak:

Iftar
2 hurma
4 kasik pilav
Salata yogurt
Canim kizma ama hergun pilav ve tatlı yedikce kg veremezsin. Koftede de ekmek varsa birde, patates te var. Hep fazla kalori demek

Benim menum

Sabah
yulaf lapasi, filtre kahve

13.30
Tavuklu çorba 2 kepçe
Yarim avucici pide

17.30
Turk kahvesi
Cocuktan kalan meyveli yoğurt
4 fındık 1 kayisi kurusu

Akşam
1 kase ıspanak
Az pide
Salata yogurt

21.00
Fit kek(daha once yapmistim buzluktan cikardim)
Çay
1 tk esimin tatlisi

Canim kizma ama hergun pilav ve tatlı yedikce kg veremezsin. Koftede de ekmek varsa birde, patates te var. Hep fazla kalori demek
Haklisin canim.yok ne kizicam.tatliyi bugun ilk yedim.dun de pide vardi evet :KK43:
Daha dikkatli olmaliyim.
Yarin ispanak yemegi yapicam.yaninda corba o kadar .

Haklisin canim.yok ne kizicam.tatliyi bugun ilk yedim.dun de pide vardi evet :KK43:
Daha dikkatli olmaliyim.
Yarin ispanak yemegi yapicam.yaninda corba o kadar .
Maalesef dayanmak çok zor olsa da hedefe ulaşmak için emek vermemiz gerekiyor. Bende bu akşam kvye gittim. Yanımda kekimi götürdüm. Önce onu yedimki doydugumu anlayayim diye. Sonrada eşimden bir kaşık tatli aldim. Canim istemedi mi hemde nasil istiyor ama beni 1 hafta geri atabilir yapamam

Kahvaltı+öğle yemeği 13.00
1 patates-2 yumurta haşlama
5 tane tuzsuz top peynir
1 domates
1 bardak ıhlamur

ara 17.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 tane hurma
Ceviz

akşam 20.00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 tane tavuk kızartma
4 tane mercimek köftesi
Yarım bardak ayran

ay ne çok yemişim😂
Yok yok çok değil çeşit çok ama azar azar yemişsin 🤩 afiyet olsun ❤️

Maalesef dayanmak çok zor olsa da hedefe ulaşmak için emek vermemiz gerekiyor. Bende bu akşam kvye gittim. Yanımda kekimi götürdüm. Önce onu yedimki doydugumu anlayayim diye. Sonrada eşimden bir kaşık tatli aldim. Canim istemedi mi hemde nasil istiyor ama beni 1 hafta geri atabilir yapamam
Evet yediğimiz an 1 hatta bazen 2 hafta geriye gidiyoruz 🥴 bunu neden yapıyoruz bilmem 🙈

Hayırlı geceler hanımlar dünkü menümü yazmadım
Sahur yok
Iftar bir porsiyon kuru fasulye
Az salata
1 bardak şekerli içecek
1 porsiyon güllaç
Bugün kendime siz verdim haftada 1 hariç tatlıyı yasaklıyorum yoksa kilo gitmeyecek
Bu arada pazartesi 64 cuma 63.5 yanı gram gram gidiyor malesef
Ve 6000 adim attım

An itibariyle bende oruçluyum. Allah hepimizin orucunu kabul etsin. Sahur tabagim

Eklentiler

• IMG_20210417_043354_460.jpg
    IMG_20210417_043354_460.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 25
Hayırlı geceler hanımlar dünkü menümü yazmadım
Sahur yok
Iftar bir porsiyon kuru fasulye
Az salata
1 bardak şekerli içecek
1 porsiyon güllaç
Bugün kendime siz verdim haftada 1 hariç tatlıyı yasaklıyorum yoksa kilo gitmeyecek
Bu arada pazartesi 64 cuma 63.5 yanı gram gram gidiyor malesef
Ve 6000 adim attım
Afiyet olsun canim.

X