🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hiç midem almiyo artık..açken binbir türlü şey geçiyo aklımdan ama ilk suyu içtiğim anda tıkanıyorum.. dün döneri yedim diye sahura kadar nefes alamadım şişkinlik ten😣
Evet o suyu icip corbayi da lclnce ful doyuyoruz aslinda.keske o noktada sakinlesip cayimizi yudumlayabilsek 🙄
Ustune kucuk bir meyve yesek.yemek olayi kapansa.🤐

Dünki menüm
Sahur 1 sade türk kahvesi (sade kahvenin ac karnına metabolizma hızlandırdığını duydum deneme surecindeyim)
Iftar bir kase yayla çorbası
1 porsiyon fırında et
Az salata
1 kupa icecek(şekerli)

Ramazan ayından önce 2 litre su içiyordum şimdi toplam 2 bardak

İftar menüsüne önceden karar vermek gibisi yok 😃 şuan çok rahatladım size de öyle oluyor mu 😃

Valla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim tbe ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elma 2 kayisi kurusu. Bu ne yaa 😅
Olur öyle arada 😃 bazen insanın gözü doymuyor

Karar vermekte sikinti yokta uygulamak sıkıntı 😅 corba yapiyorum şimdi cocuklara öğlen vermeye fazla yapiyorum zaten. Aksamdan yemekte var. Ama belki bir umut kv cagirir diye bekliyorum 🤣
Benimde tam tersi karar veremiyorum aklıma bişey gelmiyor 😂
Ben malesef ailemden Uzak oturuyorum kimse çağırmıyor bizi 😔

Dünki menüm
Sahur 1 sade türk kahvesi (sade kahvenin ac karnına metabolizma hızlandırdığını duydum deneme surecindeyim)
Iftar bir kase yayla çorbası
1 porsiyon fırında et
Az salata
1 kupa icecek(şekerli)

Ramazan ayından önce 2 litre su içiyordum şimdi toplam 2 bardak
Canım su çok az geldi bana..uzun saatler susuz kalıyo vücudumuz..Allah korusun başka sorunlar çıkmasın

X