🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Merhaba hanımlar bu topigi yeni farkettim. Ben 10.takim mezunuyum ama diyeti bırakınca hemen 2 kg geri geldi eğer kabul ederseniz ramazan ayında buraya katılmak isterim

Hayirli gunler
Cok güzel bir tarif birakiyorum
Bugun denedim bayildim

Eklentiler

• Screenshot_20210412-140202.png
    418,7 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210412-140158.png
    273,2 KB · Görüntüleme: 16
Diyetisyenimin ramazan onerilerini birakiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210412-180105.png
    153,7 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20210412-180101.png
    173,9 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20210412-180056.png
    183,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210412-180050.png
    239,6 KB · Görüntüleme: 15
Bende katilayim tekrar size fikir alisverisinde de bulunuruz
Tabiki canım çok mutlu olurum
Evet canım adını değiştirdim, hepimize uğurlu gelsin
Ayrıca tekrar geçmiş olsun, tat ve koku alma uzun sürebilir, hakikaten bu ara vaka çok çok arttı, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben gidince kimse gelmiyor ama bu ay daha aktif olalım inşallah hepimize iyi gelsin
Bugünden itibaren de burayı ihmal etmiycem ilk zamanlar ne güzeldim ya hergun yediklerime sporuma çok dikkat ediyodum sanki gorevmis gibi hissediyordum.Burayi bırakmayalım ne kadar aktif olursak o kadar kendimizi tutarız.
Evet burası banada çok iyi geliyor son zamanlarda gelmedim ve kilo aldım
motive oldum ben de baslıyorum
Süper o zaman başlamak bitirmenin yarısıdır
ramazan da bende sizinle beraber olmak isterim
Gel gel her zaman gel
Bu arada Sarayca topigin ismi harikavalla dönenin kırılsın kaşığı dönmeyelim nolurr aminn

Sen yine iyisin canım 50 Gr verdiğimi gördü bu gözler
Kilo Alanlarda var ben gibi
Haftasonu evde degildim pek de bakamadim kizlar.

aksama toplanti varmis yasasin
Harika ya cok sevindim valla.

Ramazanda dikkat etmwdigi takdirde kilo alanlardanimnasil basariyorsam ...ama dikkat edersem 2 kilo falan gitmisligi var.
Bu ay 2 kilo verelim hepberaber
Merhaba hanımlar bu topigi yeni farkettim. Ben 10.takim mezunuyum ama diyeti bırakınca hemen 2 kg geri geldi eğer kabul ederseniz ramazan ayında buraya katılmak isterim
Hoşgeldin canım, elbette gel, maksat beraber motive olup kilo vermek
Hayirli gunler
Cok güzel bir tarif birakiyorum
Bugun denedim bayildim
Çok güzel görünüyor tatlı niyetine yapılır hem sağlıklı, daha ne olsun

Uymam gereken kural varmı menü paylaşımı falan

Kural yok ama menü spor vs. Bildirince daha disiplinli ilerliyoruz sen yaptığın bütün güzel menü ve sporlarını yaz ki bizde gaza gelip daha güzellerini yapmaya çalışalım
Inşallah ramazan ayı bitmeden hepimiz ideal kiloya kalıcı olarak ulaşırız

Yarın oruç tutmayı deneyeceğim bakalım
14 aylık kızım var emziriyorum çok fazla emiyor eşim dayanamazsın diyor ama bakalım hayırlısı

aranızda ben gibi olan var mı

Yarın oruç tutmayı deneyeceğim bakalım
14 aylık kızım var emziriyorum çok fazla emiyor eşim dayanamazsın diyor ama bakalım hayırlısı

aranızda ben gibi olan var mı
İnşallah sütün azalmaz canım, akşamdan suyunu bol iç, Ramazan bereket ayı, sütün daha da artar inşallah

İnşallah sütün azalmaz canım, akşamdan suyunu bol iç, Ramazan bereket ayı, sütün daha da artar inşallah
İnşallah inşallah en büyük korkum zaten sütümün azalması
Bazen yemek yiyor bazen yemiyor ama yediği zamanlar bile yemekten sonra direk emiyor gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…