🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selam arkadaşlar, bu ara biraz keyifsizim, abim hastanede😔 o kadar kötü değil durumu inşallah iyiye gidiyor.
Sağlık herşeyin başı, sağlığımızın kıymetini bilelim, kilo bir çok hastalığa sebebi bence, her ne olursa olsun çok çok yemek hiç bir şeye çare değil, bu nedenle öyle ya da böyle sağlığımız için kilolarınızdan kurtulalım, iyi geceler hepinize ❤️
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyi yoktur bi an önce iyileşir 🤲

Selam arkadaşlar, bu ara biraz keyifsizim, abim hastanede😔 o kadar kötü değil durumu inşallah iyiye gidiyor.
Sağlık herşeyin başı, sağlığımızın kıymetini bilelim, kilo bir çok hastalığa sebebi bence, her ne olursa olsun çok çok yemek hiç bir şeye çare değil, bu nedenle öyle ya da böyle sağlığımız için kilolarınızdan kurtulalım, iyi geceler hepinize ❤️
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur 🤲

Geçmiş olsun canım, çabucak atlatıp evine dönsün🙏🏼❤️

bende dikkat edemiyorum ya. Birde reglim beklediğim tarihe göre 5 gün falan geçti hala yok. Onun şişkinliğinide katarsam üstüne şöyle hokkalı bir artıdan kaçamıcam.

Merhaba kızlar
Bu hafta kilo veremedim malesef kendimi çok şiş hissediyorum
Kızım uyumadığı için bende uyumuyorum doğal olarak
Bu bana ödem olarak geri döner mi sizce? Düzensiz uyku etkiler diye biliyorum ama🤷🏻‍♀️

Merhaba kızlar
Bu hafta kilo veremedim malesef kendimi çok şiş hissediyorum
Kızım uyumadığı için bende uyumuyorum doğal olarak
Bu bana ödem olarak geri döner mi sizce? Düzensiz uyku etkiler diye biliyorum ama🤷🏻‍♀️
Evet canım uykusuzluk kiloyu çok etkiliyo.bildigim kadarıyla vücudumuz uyuduğumuzda da enerji yakar.uyuyamayinca haliyle kilo da veremiyoruz..o yüzden düzenli uyku çok önemli

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Evet canım uykusuzluk kiloyu çok etkiliyo.bildigim kadarıyla vücudumuz uyuduğumuzda da enerji yakar.uyuyamayinca haliyle kilo da veremiyoruz..o yüzden düzenli uyku çok önemli
Ne zaman düzene girecek bu uykular ya ☹️🤧 büyüdükçe düzeleceği yerde bozuluyor

Beden uykuda dinlenir enerji toplar.uyumadigimizda uykudan almamiz gereken enwrjiyi yemekten almak ister .bizi yemege yonlendirir diye dinlemistim canim.cok onemli,hem gerekli hormonlarin calismasi icin.

Aksama ne yiyorsunuz kizlar?
Ben ispanak kokleri kuru biber havuc pirasadan olusan bi yemek yaptim.mis gibi saglikli🤩
evdekiler patates makarna yiyecek:KK67:
Hepsini dövesim var😜

Ne zaman düzene girecek bu uykular ya ☹️🤧 büyüdükçe düzeleceği yerde bozuluyor
Canım benim büyük kız memeden kesince iki yaşında biraz uyumaya başlamıştı ama tam anlamıyla 3,5 yaşında düzene girdi..yoksa gecede 12 kez memeye kalktığımi bilirim..asla uyumaz tık sesi geline gözünü açardı şimdi top patlasa uyanmaz..yani düzene giriyo ama zaman alıyo olan yine anneye oluyo sık dişini canım geçiyo bu günleri..

Beden uykuda dinlenir enerji toplar.uyumadigimizda uykudan almamiz gereken enwrjiyi yemekten almak ister .bizi yemege yonlendirir diye dinlemistim canim.cok onemli,hem gerekli hormonlarin calismasi icin.
Hıh tam olarak aklımdan geçen ama yazıya dökemedigimi yazmışsın canım..😊

X