- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
Afiyet olsun canım cok GüzelSlm herkese
1 saatlik molam vardi yazayim dedim.
Bugunki menu
Sabah
Kahve
2 ceviz
Azcik peynir
Bir kucuk dilim helva
1 dilim siyah ekmek
Ogle ve aksami birlestirdim saat 14h30 ta son yemegim yedim
Sebze sote
Somon kucuk bir dilim
Domates
Peynir
Gunu kapadim
Sonrasinda yesil cay ve su
Vucut olculerimi sabah almistim
92-68-97
Geçmiş olsun canım, tonsilit zor oluyor, bol bol dinlenSelamlar kızlar çok hayırsızım farkındayım
Dünden beri hastayım covid için test vermeye gittik dün gece, ama negatif çıktı sonuçlar. Sabah da doktora gittim tonsilit dedi antibiyotik ve rapor verdi işe de gidemedim yatıyorum
Sağlık çok önemli çok değerli paha biçilemez bir şey
Biraz önce 1 kase yoğurt ve mor lahana yedimBu gün menüm
Sabah
Peynir
Zeytin
Ceri domates
2 wasa
Öğlen
Dışarıda yedik Adana kebap bol salata
Akşam yemedim bu gün böyle
Su 2 lt
Spor akşam yapmak istiyorum
Çok geçmiş olsunSelamlar kızlar çok hayırsızım farkındayım
Dünden beri hastayım covid için test vermeye gittik dün gece, ama negatif çıktı sonuçlar. Sabah da doktora gittim tonsilit dedi antibiyotik ve rapor verdi işe de gidemedim yatıyorum
Geçmiş olsun canım, ve evet sağlık her şeyin başında, dikkat et kendineSelamlar kızlar çok hayırsızım farkındayım
İşte buuu, sanıyoruz ki o pide olmadan o ekmek olmadan doymucaz, hemde nasıl doyuluyo misss mide rahat kafa rahat
İyi ki yemedim çok iyi geldi bana,kendimi çok iyi hissetmeme sebep oldu
Bu sabah daha iyi anladım canım, elimden geldiğince dikkat edeceğim, böyle daha mutluyumİşte buuu, sanıyoruz ki o pide olmadan o ekmek olmadan doymucaz, hemde nasıl doyuluyo misss mide rahat kafa rahat
Evet dün dünde kaldı bu gün çok güzel geçsin,Hayirli geceler, bugün malesef planladigim gibi gitmedi yarin daha iyi olucak insallah.
Ne diyorduk, dün dünde kaldi