- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
günaydınnnn
Günaydın
Günaydinn
Dün dünde kaldi bugün bugündür
Günaydın arkadaşlar bu günden itibaren menü spor paylaşalım, birbirimizi gaza getirelim yoksa gitmez bu kilolarGünaydınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnn
Günaydın
Günaydinn
Dün dünde kaldi bugün bugündür
Günaydın arkadaşlar bu günden itibaren menü spor paylaşalım, birbirimizi gaza getirelim yoksa gitmez bu kilolarGünaydınnn
Fazla hakikaten, nerede yaşıyorsun, ev geniş sanırımDoğaLgaz faturamız 900 gelmiş moralim inanılmaz bozuldu spor yapasım filan kaçtı
Uşakta yaşıyorum 130 m2 ilk defa bu kadar yüksek geldiFazla hakikaten, nerede yaşıyorsun, ev geniş sanırım
Oraya göre gerçekten çok, evde dışcephe yalıtım yok mu acabaUşakta yaşıyorum 130 m2 ilk defa bu kadar yüksek geldi
Bayaa yüksekmiş cidden evin cepheside çok önemli doğalgaz açısından. Birde ben kombininde işlevinin olduğunu düşünüyorum az biraz nedense belki yalnış düşünüyorum amaUşakta yaşıyorum 130 m2 ilk defa bu kadar yüksek geldi
Afiyet olsunnUzun zaman sonra dışarıda yemeğe gittik, adana kebap ve bol salata, 1 lokma pide yemedim ve tıka basa doydum, mutluyum
Oh oh ne iyi etmişsin, nasıl iyi gelmiştirKahvaltidan önce ekmek almaya çıkmistim,cikmisken 1 saat yürüdüm
Valla hemde nasil , 1 haftadir soguktan cikamiyodumOh oh ne iyi etmişsin, nasıl iyi gelmiştir
Çoook motive edici kuzummm,süperBu gün 2 sene önce alıp hiç giyinemediğim pantolonumu giyebildim
Afiyet olsun canım, menü çok iyi amaaan diyip pideyi yememişsin,tebriklerUzun zaman sonra dışarıda yemeğe gittik, adana kebap ve bol salata, 1 lokma pide yemedim ve tıka basa doydum, mutluyum
Canım inşallah iyisindir, hayırlara vesile olsun
Çoook motive edici kuzummm,süper
İyi ki yemedim çok iyi geldi bana, kendimi çok iyi hissetmeme sebep olduAfiyet olsun canım, menü çok iyi amaaan diyip pideyi yememişsin,tebrikler
Ay evet ya akşam iştah olmasa keşke2 gündür gram kahvaltı hazırlayıp yapasım gelmiyor. Sabahları nedense bi iştahsızlık var keşke akşamları olsa bu
Afiyet olsun canım cok GüzelHerkese merhaba kızlar
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir domates iki dilim ekmek
Çok az fındık ezmesi
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
Öğle yemeğinde tam buğday ekmeğine kaşarlı tost ve ayran düşünüyorum..akşama da ya nohut yemeği ya da ev yapımı çiğköfte..
Gayet güzel afiyet olsun canımKahvalti
Yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalık maydanoz
Ceviz
Öğlen
3 hurma 10 fındık
Akşam
Fırında balık ve salata olucak
İnşallah akşam spor ve 3 4 litre su