🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu gün menüm
Sabah
2 dl TB ekmeği arası kaşar peynirli sandviç

Öğlen
2 yağda yumurta 2 dl TB ekmeği

Akşam
Fırında tavuk
Az bulgur pilavı
Salata
2 kandil simit

Bu hafta ne yedim ne yemedim hiç bilmiyorum, kiloma da bakmadım, yarın pro günü yapacağım, umarım eksi ile gelirim

Dün sorsa idin hayır derdim, öyle bıkmıştım ama son kilolar bir bırakırsam fena olur, bu nedenle devam diyorum günüm günüme uymuyor iyi mi
Kız dedim ya bende dün çok kötüydüm. Gece toparladım kendimi. Bende aynı ruh halindeyim merak etme. Bana tutunn bozmayacağızz

Yaaa lütfen lütfen yapalım bir ay daha Ramazana kadar yapalım işte tam bir ay var ben çok giremsem de hesap verecekmisim gibi hissedip tutuyorum kendimi.Bugun uzun zamandır ilk defa çok az makarna yedim saat 6 gibi evde yiyecek bişey yoktu heryer heryerdeydi çocuklara yapmıştım yarım tabak kadar yedim mecbur kaldım ama asla bırakmak yok kaçamak yok ,Cuma yi dört gözle bekliyorum ölçü hiç almadım bir aydır tartı hergun var da

Yapalım bence de, en azından sorumlu hissedip daha dikkatli oluyoruz, makarna yemişsin, yarın karbonhidrat az tüket canım, böylece dengelemiş olursun, afiyet olsun

Merhaba bende 1 aydır takipteyim sizi geçen ay aranıza katılmak istemiştim olmadı bu ay katılmak isterim yaklaşık 5 aydır diyet yapıyorum maalesef kilo vermem iyice yavaşladı diyetimi bozmuyorum genel olarak arada kacamaklarim oluyor ama spora üşeniyorum belki yeniden sizler sayesinde motive olabilirim

Grubu kuran Sarayca canım ama eğer aramıza katılırsan motive olacağından eminim.insallah hedefledigin kilolara ulaşırsın

Iyi aksamlar

10 mart carsamba

Öğle
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Yesillik

Ara 1 avuç kuruyemis
Yogurt

Aksam
1 tabak kabak corbasi

Su 3 lt
3 kupa detoks cayi

Bugün spor yapicaktim ama temizlik yaptim sonra cocuklar yemeğe geldi
Cok yoruldum

İyi geceler Rabbim dualarimizi kabul etsin..

Ben cumadan sonra biraz kendim devam etmek istiyorum, bu şekilde sanki yarış olunca adi daha çok stres oluyorum. Sadece 90larda ve kendi içimde devam etmeye çalışcam Sarayca

Tamam canım hoşgeldin, kilo çizelgen doğru mu 5 ayda mı verdin kilonu

Afiyet olsun canım
Tabi ki canım düne kadar bende düşünmüyordum, yine de kararın değişirse haftaya cuma kilo bildirerek başlarsın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…