Amin aminMotivemin 1.günü çok güzel geçtii.her gün böyle geçsin Allahım şu kandil günü lütfen dualarım kabul olsun
Dün sorsa idin hayır derdim, öyle bıkmıştımAynen hayatım. 12 nisana kadar bir yarışma daha yapsak mııı
Kız dedim ya bende dün çok kötüydüm. Gece toparladım kendimi. Bende aynı ruh halindeyim merak etme. Bana tutunn bozmayacağızzDün sorsa idin hayır derdim, öyle bıkmıştımama son kilolar bir bırakırsam fena olur, bu nedenle devam diyorum günüm günüme uymuyor iyi mi
Mecburen toparlıycaz, hem kendimizi, hem birbirimizi el mahkumKız dedim ya bende dün çok kötüydüm. Gece toparladım kendimi. Bende aynı ruh halindeyim merak etme. Bana tutunn bozmayacağızz
Ben çok istiyorum sonrasında ramazan ve her Ramazan sonu 2 kilo rahat vermiş oluyorumAynen hayatım. 12 nisana kadar bir yarışma daha yapsak mııı
Yapalım bence de, en azından sorumlu hissedip daha dikkatli oluyoruz,Yaaa lütfen lütfen yapalım bir ay dahaRamazana kadar yapalım işte tam bir ay var ben çok giremsem de hesap verecekmisim gibi hissedip tutuyorum kendimi.Bugun uzun zamandır ilk defa çok az makarna yedim saat 6 gibi evde yiyecek bişey yoktu heryer heryerdeydi çocuklara yapmıştım yarım tabak kadar yedim mecbur kaldım ama asla bırakmak yok kaçamak yok , Cuma yi dört gözle bekliyorum ölçü hiç almadım bir aydır tartı hergun var da
Grubu kuranMerhaba bende 1 aydır takipteyim sizi geçen ay aranıza katılmak istemiştim olmadı bu ay katılmak isterim yaklaşık 5 aydır diyet yapıyorum maalesef kilo vermem iyice yavaşladı diyetimi bozmuyorum genel olarak arada kacamaklarim oluyor ama spora üşeniyorum belki yeniden sizler sayesinde motive olabilirim
Günaydın canım afiyet olsunKızlar marhaba dün kahvaltım aynı akşam yemeği 1 tabak nohut, 2yk yoğurt, yumurta yemediğim için kahvaltım neredeyse hiç değişmiyor peynir lor zeytin domates:)
Tamam canım hoşgeldin, kilo çizelgen doğru mu 5 ayda mı verdin kilonuMerhaba bende 1 aydır takipteyim sizi geçen ay aranıza katılmak istemiştim olmadı bu ay katılmak isterim yaklaşık 5 aydır diyet yapıyorum maalesef kilo vermem iyice yavaşladı diyetimi bozmuyorum genel olarak arada kacamaklarim oluyor ama spora üşeniyorum belki yeniden sizler sayesinde motive olabilirim
Afiyet olsun canımIyi aksamlar
10 mart carsamba
Öğle
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Yesillik
Ara 1 avuç kuruyemis
Yogurt
Aksam
1 tabak kabak corbasi
Su 3 lt
3 kupa detoks cayi
Bugün spor yapicaktim ama temizlik yaptim sonra cocuklar yemeğe geldi
Cok yoruldum
Tabi ki canımİyi geceler Rabbim dualarimizi kabul etsin..
Ben cumadan sonra biraz kendim devam etmek istiyorum, bu şekilde sanki yarış olunca adi daha çok stres oluyorum. Sadece 90larda ve kendi içimde devam etmeye çalışcamSarayca