🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Aynı şekilde bende ocak ve Şubat'ı cok cok verimsiz geçirdim. Adam akilli aralikta 4.5 kg vermiştim. Ama sonucta eksildim, onemli olan bu degilmi? Kendime bakiyorum 2020 Mayis ayinda ben tam 115 kg idim. Şuan 95 desek bile 20 kg verdim. Bebegim 10 kg yok ama 2 tane bebegim kadar eksilmişim. Ya da 4 tane teneke yag eksilmişim.
Birden gitmesini bazen cok istiyorum, ama sonrasinda koruyamamak ya da birden geri almaktan da cok korkuyorum.
O yuzden ben yolumun uzunluğunu sevmeye başladim çünkü önce beynimi degistirmem gerek bu da hic kolay degil. Hele cevremdeki herkes o kadar sagliksiz beslenirken. Zor ama imkansiz degil. Basaranlar nasil basardiysa bizde oyle yapicaz. Belki bu yil sonu yani 2021 sonu 65 kg olamayabilirim ama 75 kg bile olmuş olsam ben dunya kadar yukten kurtulmuş olucam tam 40 kg atmış olucam

Bugun kendimle gurur duyuyorum
Sabahtan lapami yaptim.
Ama beni pek tatmin etmedi atistirmalik olarak iyi ama kahvalti sevenler icin degil sanki.bilmiyorum.belki alisirim sonra.
Ogleyin yogurt incir karisimi yedim...evet biraz zorlandim
Gozum dondu.butun gun ne yesem diye dolandim.aklim fikrim yemekteydi.bol bol su ictim.2 litreye yakin.2 fincan kahve ictim.su kahve icmesem dayanamazdim sanirim.oglenki incir de tatli ihtiyacimi giderdi tabi.
2 mil lesli yaptim.
Aksam da 1 tabak nohut yemegi ve bol salata yedim.
Gunun geri kalaninda
1 maden suyu
1 fincan yesilcay
Yarim litre su planliyorum.

Yarin da buna benzer birseyler dusunuyorum bakalim

Afiyet olsun canım

İyi akşamlar arkadaşlar yarın Perşembe, hatırlatmak istedim lütfen yarın biraz daha dikkatli geçirelim, son haftamıza yakışır eksilerle gelelim ve cuma günü mutlu mesut kilo bildirelim, bakalım 1 aydır ne yapmışız, ne kadar kilo vermişiz, kendimizi tartalım, kilo veremediysek ya da mezura da incelme yok ise nerede hata yaptık bunu düşünelim ve bir sonraki ay için plan yapalım, hala Mart ayındayız daha Nisan ayı var önümüzde, hiç bir şey için geç değil, sevgiler

G guziss35
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Aijoo
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi
friendlyfriendly

Ay canım bu konuşmayı ben de dün yaptım. Kendime kızdım senin gibi ama sonra nasıl yollardan geri döndüğümü hatırladım ve kendimi tekrar motive ettim.
hedefimize ulaşıcaz buna inanıyorumm

Ben hatamı biliyorum hocam dersi geçebilir miyim

Ay canım bu konuşmayı ben de dün yaptım. Kendime kızdım senin gibi ama sonra nasıl yollardan geri döndüğümü hatırladım ve kendimi tekrar motive ettim.
hedefimize ulaşıcaz buna inanıyorumm
Ya sen nerelerden geldin buralara, kendinle gurur duy, arada hepimiz bunalıyoruz ama önemli olan yeniden toparlanıp kaldığımız yerden devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…