Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hedeflerimize ulaşalım bu yol gorundugu gibi yemek yememekle ilgili degil. Herkesin kendince hayatinda yasadigi en ufak sey bile buna etki ediyor. Bizlerde elimizden geldigince bunu ayirmaya cabaliyoruzEveet kızlar yine bir motivasyon konuşması ile karşınızdayım. Grupta bir motivasyon düşüklüğü var evet bende bunun en büyüğü var. Hiç adapte olamadım cumartwsi gününden beri. Fazla yemelerin önü kesilmedi. Regl olamıyorum bir türlü şişim kendimi iyi hissetmedim derken bir sürü neden üst üste geldi.
Belki bu durum yüzünden hedef kiloma 1 hafta daha geç ulaşıcam. Belki tekrar eksi olmak için çok uğraşıcam ama olsun bu kiloya hem bir artı bir eksi olarak geldim. Bu akşam kafamı toparladım. Ben 56 kilo olmak istiyorum. Bunu canı gönülden istiyorum. Kendime son bir hedef koyuyorum. 12 Nisan yani ramazan başlayana kadar 56 kilo olmak zorundayım. Bu benim son hedefim olacak. Elimden ne gelirse asla diyeti bırakmadan sadece bu hedef için çabalayacağım.
Gerekirse çeşitli kürler deneyeceğim ama bir şekilde yapıcam.
Sizde bana destek olursanız çok sevinirim. Hepimiz birbirimizden güç alıyoruz
Yepyeni bir başlangıç
Hedef: 56.00
Kesinlikle yemekle alakalı durum değil. Bizde biliyorum az yiyince kilo verildiğini ama bazen öyle bir psikoloji de hayat koşullarında oluyoruz ki bunu başaramıyoruz. Bizlerde insanız kendimize haksızlık etmemize gerek yok. Sadece hedefimizden şaşmayalım yeterİnşallah hedeflerimize ulaşalım bu yol gorundugu gibi yemek yememekle ilgili degil. Herkesin kendince hayatinda yasadigi en ufak sey bile buna etki ediyor. Bizlerde elimizden geldigince bunu ayirmaya cabaliyoruz
Ayy ne güzel ya şekeri az olunca bnde içemiyorum hiç bugün başladık bakalımbak benki çay bardağındaki çaya bile 3 4 küp şeker atardım. önce 2ye düşürdüm sonra 1e düşürdüm. 2019 da diyete başladığımda yarım şekere düşürüp sonra tamamen şekersize geçtim. ben asıl türk kahvesini asla şekersiz içemem diyordum. onda da yine önce 2den 1e düşürdüm sonra tamamen bıraktım. yanında kuru yemiş yemeye başladım o şekilde alıştım. şuan 6 ay olmak üzere
Afiyet olsun canim bugun bende yeni bir tarif denicem bakalim vakit kalirsa atarim burayaGünaydınlar
Sonunda yulafım ve benEki Görüntüle 2798669
Sağol canımAfiyet olsun canim bugun bende yeni bir tarif denicem bakalim vakit kalirsa atarim buraya
Çaya öyle bakarsan olmaz bu iş. Aşkla bakman lazimSelamlar kizlar
Kahvaltim köy ekmeğiyle beyaz peynirli tost yedim yanında zeytin ve şekersiz çay
Gunduzu yazmistim bu da akşam
Eveet kızlar yine bir motivasyon konuşması ile karşınızdayım. Grupta bir motivasyon düşüklüğü var evet bende bunun en büyüğü var. Hiç adapte olamadım cumartwsi gününden beri. Fazla yemelerin önü kesilmedi. Regl olamıyorum bir türlü şişim kendimi iyi hissetmedim derken bir sürü neden üst üste geldi.
Belki bu durum yüzünden hedef kiloma 1 hafta daha geç ulaşıcam. Belki tekrar eksi olmak için çok uğraşıcam ama olsun bu kiloya hem bir artı bir eksi olarak geldim. Bu akşam kafamı toparladım. Ben 56 kilo olmak istiyorum. Bunu canı gönülden istiyorum. Kendime son bir hedef koyuyorum. 12 Nisan yani ramazan başlayana kadar 56 kilo olmak zorundayım. Bu benim son hedefim olacak. Elimden ne gelirse asla diyeti bırakmadan sadece bu hedef için çabalayacağım.
Gerekirse çeşitli kürler deneyeceğim ama bir şekilde yapıcam.
Sizde bana destek olursanız çok sevinirim. Hepimiz birbirimizden güç alıyoruz
Yepyeni bir başlangıç
Hedef: 56.00
Günaydınlar
Sonunda yulafım ve benEki Görüntüle 2798669
Öğlen de hurma yoğurt diyetinden alıntı yaptım gibi oldum.
1 kase yoğurt 5 kuru incir yiyeceğim.akşamdan ısladım incirleri.
Hurma yoktu incir vardı öyle birşeyler yaptım
Selamlar kizlar
Kahvaltim köy ekmeğiyle beyaz peynirli tost yedim yanında zeytin ve şekersiz çay
Afiyet olsun hepinize Lusi 50 kilo mu
Biraz daha iyiyim abla çok teşekkür ederimSarayca nasil oldun cnm, toparlandinmi biraz