🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Gunduzu yazmistim bu da akşam

Eklentiler

• IMG_20210309_202803_011.jpg
    IMG_20210309_202803_011.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 15
Eveet kızlar yine bir motivasyon konuşması ile karşınızdayım. Grupta bir motivasyon düşüklüğü var evet bende bunun en büyüğü var. Hiç adapte olamadım cumartwsi gününden beri. Fazla yemelerin önü kesilmedi. Regl olamıyorum bir türlü şişim kendimi iyi hissetmedim derken bir sürü neden üst üste geldi.
Belki bu durum yüzünden hedef kiloma 1 hafta daha geç ulaşıcam. Belki tekrar eksi olmak için çok uğraşıcam ama olsun bu kiloya hem bir artı bir eksi olarak geldim. Bu akşam kafamı toparladım. Ben 56 kilo olmak istiyorum. Bunu canı gönülden istiyorum. Kendime son bir hedef koyuyorum. 12 Nisan yani ramazan başlayana kadar 56 kilo olmak zorundayım. Bu benim son hedefim olacak. Elimden ne gelirse asla diyeti bırakmadan sadece bu hedef için çabalayacağım.
Gerekirse çeşitli kürler deneyeceğim ama bir şekilde yapıcam.
Sizde bana destek olursanız çok sevinirim. Hepimiz birbirimizden güç alıyoruz 🥰🥰
Yepyeni bir başlangıç
Hedef: 56.00 ❤️❤️❤️

Eveet kızlar yine bir motivasyon konuşması ile karşınızdayım. Grupta bir motivasyon düşüklüğü var evet bende bunun en büyüğü var. Hiç adapte olamadım cumartwsi gününden beri. Fazla yemelerin önü kesilmedi. Regl olamıyorum bir türlü şişim kendimi iyi hissetmedim derken bir sürü neden üst üste geldi.
Belki bu durum yüzünden hedef kiloma 1 hafta daha geç ulaşıcam. Belki tekrar eksi olmak için çok uğraşıcam ama olsun bu kiloya hem bir artı bir eksi olarak geldim. Bu akşam kafamı toparladım. Ben 56 kilo olmak istiyorum. Bunu canı gönülden istiyorum. Kendime son bir hedef koyuyorum. 12 Nisan yani ramazan başlayana kadar 56 kilo olmak zorundayım. Bu benim son hedefim olacak. Elimden ne gelirse asla diyeti bırakmadan sadece bu hedef için çabalayacağım.
Sizde bana destek olursanız çok sevinirim. Hepimiz birbirimizden güç alıyoruz 🥰🥰
Yepyeni bir başlangıç
İnşallah hedeflerimize ulaşalım bu yol gorundugu gibi yemek yememekle ilgili degil. Herkesin kendince hayatinda yasadigi en ufak sey bile buna etki ediyor. Bizlerde elimizden geldigince bunu ayirmaya cabaliyoruz

İnşallah hedeflerimize ulaşalım bu yol gorundugu gibi yemek yememekle ilgili degil. Herkesin kendince hayatinda yasadigi en ufak sey bile buna etki ediyor. Bizlerde elimizden geldigince bunu ayirmaya cabaliyoruz
Kesinlikle yemekle alakalı durum değil. Bizde biliyorum az yiyince kilo verildiğini ama bazen öyle bir psikoloji de hayat koşullarında oluyoruz ki bunu başaramıyoruz. Bizlerde insanız kendimize haksızlık etmemize gerek yok. Sadece hedefimizden şaşmayalım yeter

bak benki çay bardağındaki çaya bile 3 4 küp şeker atardım. önce 2ye düşürdüm sonra 1e düşürdüm. 2019 da diyete başladığımda yarım şekere düşürüp sonra tamamen şekersize geçtim. ben asıl türk kahvesini asla şekersiz içemem diyordum. onda da yine önce 2den 1e düşürdüm sonra tamamen bıraktım. yanında kuru yemiş yemeye başladım o şekilde alıştım. şuan 6 ay olmak üzere
Ayy ne güzel ya şekeri az olunca bnde içemiyorum hiç bugün başladık bakalım 😊

Gunduzu yazmistim bu da akşam

Yepyeni bir başlangıç

Günaydınlar 🥰
Sonunda yulafım ve ben😁Eki Görüntüle 2798669

Öğlen de hurma yoğurt diyetinden alıntı yaptım gibi oldum.
1 kase yoğurt 5 kuru incir yiyeceğim.akşamdan ısladım incirleri.
Hurma yoktu incir vardı öyle birşeyler yaptım 🙄

Selamlar kizlar🥰🥰🥰
Kahvaltim köy ekmeğiyle beyaz peynirli tost yedim yanında zeytin ve şekersiz çay🥴😒

Afiyet olsun hepinize ❤️ Lusi Lusi 50 kilo mu 🤩

Arkadaşlar zaman zaman motivasyon düşüyor, mümkün olduğunca bu süreyi çabuk atlatmak lazım, süre uzayınca toparlamak zor oluyor çünkü, varsın hedeflerimiz 1-2 hafta uzasın ama tamamen bırakmak olmaz, bunu aklımızdan çıkarmayalım 💐🌹💃

7 aydır diyetteyim, 12 kg verdim, belki 3 ayda sıkı tutsaydım 12 kg rahat verirdim, süreyi çok uzattım biliyorum ama yinede pişman değilim, en azından tekrar kilo almadım 🙈 evet kendimi böyle motive ediyorum, her şeye rağmen kendimle gurur duymak istiyorum 😃 bu arada koruma nasıl olacak ne yapmam gerekiyor deneme yanılma ile öğrenmeye çalışıyorum 😀

hepimizin kendince yolu uzun, alışkanlıklarımızı değiştirelim, 10 larca kilo verip geri 1-2 senede hoop kilo alan öyle çok insan var ki, bende dahilim buna ,🙈 biz bu sefer aynı hataya düşmeden istikrarlı bir şekilde yolumuza devam edelim, inşallah bir gün hedefimize ulaşacağız, incecik bedenlerimizle mutlu mesut yaşayacağız hepberaber 🤩

X