Amin canım kolay gelsinBen konserve yapmıyorum kocaman dondurucum varonın içini dolduruyorum domates biber patlıcanlar vs ne varsa çok rahat oluyo kışın bi patlıcan ve kırmızı biber közleyip koyıcam bi de biber falan koyup bitircembir hafta sonda iZne çıkıcam o zaman yaparım Allah hepimize sağlıkla yedirmeyi nasip etsin
Ben de çok memnun oldum.Teşekkür ederim. Şeytanın bacağını burada kırmayı başardım. İnşallah sen de azimle devam edersin. Gerçekten izin, kilo olarak geri geliyor. Evinin yakınlarında yuruyebilecegin güzel bir yer varsa değerlendirmeni isterim. Diyetle ağır aksak gidiyorum mutlaka spor istiyor benim yaştaki metabolizma sıkıntı...
Takip edeceğim inşallah seni her zaman destekçin olmaya gönüllüyüm Antepiacim.
Debelenip duruyoruz abla napalım iyi olmaya çalışıyoruz.
Çok mu aldın kilo
Canım hemşehrim çok teşekkür ederim çok menmun olurum
İnşallah yarın başlıyorum aklımda bir program var
Spor içinde okuldan biryere yürümeyi düşünüyorum
Desteğini beklerim canim
Çok aldım bonusum ya 126 civarindayim yarın yazıp başlıyorum inşallah
10 kilo verince takımıma dönerim
İnşallah orayla burayla goturecem süreci
Senin kilon ne alemde
Afiyet olsunEki Görüntüle 2681038
Günün ilk öğünü benden olsun menenem,peynir,zeytin 2 dilim çavdar ekmeğidi ama ben 1 dilim yedim ve tabi kekikçayı
Hadi hayırlısı canım hep beraber vericez inşallahGünaydın hanımlar bizde bismillah dedik inşallah kilo verme surecimize
Afiyet olsunEki Görüntüle 2681038
Günün ilk öğünü benden olsun menenem,peynir,zeytin 2 dilim çavdar ekmeğidi ama ben 1 dilim yedim ve tabi kekikçayı
Canım hayırlı uğurlu olsunGünaydın hanımlar bizde bismillah dedik inşallah kilo verme surecimize
Eveeet ve heyecan var, regl 1. Günüm ama kiloma yansımaz inşallahGünaydınCuma’ya 1 gün kala
afiyet olsun gayet güzel canım sağlıklı daha ne olsun çok şükürGünaydın arkadaşlar,
Kahvaltımı yapıyorum, altta bol zeytin var ama çözülmemiş. Pek estetik değil
Eki Görüntüle 2681055
Kilolu mu eşin. Öyle ise işin kolay. Benim ki zayıf ve artık kiskanmaya başladımdün akşam eşimi kızdırdım hep erkekler kadınların kilosuna takılıyodu ben de ona yaptım baya gaza geldi akşam kalktı beslenme programı yaptı hem bana hem kedine fırına sebze attı