Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kış mevsimine hazırlıkEki Görüntüle 2680896
bunun üzerini 1 litre su içmek lazım
helede bizim memleketin hiç bitmiyor sankiKış mevsimine hazırlık
Benim kvalidem hazırlıyor sağolsun. Geçen melemen ve salça yapmış. Ben bayramda kurutmalık yaptım. Fasülye biber patlıcan. Sanırım bu turşu yapacak ve bitecek.helede bizim memleketin hiç bitmiyor sanki
İf için çok güzel bir menü afiyet olsun ekmeğide azaltmışsınAslında bu gün çok az yedim biliyorum ve açım ama yemeyecegim. Bu akşam yemeğini ayırdım yarın yiyeceğim
Gün olarak
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 DL ekmek
Öğlen 3 gibi
2 yumurta
Domates
Su 3 lt geçmiştir
Spor 30 dk yürüyüş 30 dk bisiklet
Sağol canım. Ama ekmek 1 dilim kalmıştı . Yarın artabilirİf için çok güzel bir menü afiyet olsun ekmeğide azaltmışsın
Ama çalışıyorsun kuzum kolay değil afiyet Şifa olsun bereketi bol olsunBenim kvalidem hazırlıyor sağolsun. Geçen melemen ve salça yapmış. Ben bayramda kurutmalık yaptım. Fasülye biber patlıcan. Sanırım bu turşu yapacak ve bitecek.
Tembel ben
O şekilde kilo verebiliyorsan hiç sorun değil benim ilk menülerimde diyetisyen gün içerisinde 7 dilim ekmek veriyordu sonra tek tek azaltıSağol canım. Ama ekmek 1 dilim kalmıştı . Yarın artabilir
Sağol canım. Ben fasülye kurusunu çok sevdim. Bu sene 20 kilo kuruttum. Allah hepimizin güle güle yememizi nasip etsin.Ama çalışıyorsun kuzum kolay değil afiyet Şifa olsun bereketi bol olsun
Allah izin verirse konserve fasülye yapacağım
dolaba dolmalık biber koyarsam benden iyisi yok
Şimdilik iyi gidiyor bakalım cuma günü göreceğimO şekilde kilo verebiliyorsan hiç sorun değil benim ilk menülerimde diyetisyen gün içerisinde 7 dilim ekmek veriyordu sonra tek tek azaltı
amin teşekkür ederim ben gidip dinleneyim iyi gecelerSağol canım. Ben fasülye kurusunu çok sevdim. Bu sene 20 kilo kuruttum. Allah hepimizin güle güle yememizi nasip etsin.
Sana da kolaylıklar dilerim.
İyi geceler canım hakettin bu gün onca işten sonraamin teşekkür ederim ben gidip dinleneyim iyi geceler
Vücut işte belli olmuyor bazen istiyor bazen istemiyor bazen onu dinlemek bazende kulak asmamak lazımŞimdilik iyi gidiyor bakalım cuma günü göreceğim
Dediğin gibi kilo verdikçe istemsizce azaltıyor insan. Bir süre sonra ekmeği keserim belki
İyi geceler canım hakettin bu gün onca işten sonra
Afiyet olsun gayet güzel
Teşekkür ederim kızlarAfiyet olsun
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2680896
bunun üzerini 1 litre su içmek lazım
Öncelikle kişinin kilo vereceğine inanarak yola başlaması gerekiyor. Sonrası çorap söküğü gibi geliyor.Vücut işte belli olmuyor bazen istiyor bazen istemiyor bazen onu dinlemek bazende kulak asmamak lazım
kilo alma verme sürecinden tek aldığım ders herkes kendi vücudu iyi tanımak ve analiz etmesi gerektiği hani eskilerin bir lafı var bizim burda çok söylerler herkes kendinin doktoru olmalı diye çok denedik çok yanıldık çok teçrube ettik şimdi uygulama zamanı