- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Afiyet olsun canım leziz görünüyorGünaydın bugün yulafla başladım :)Eki Görüntüle 2681070
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım leziz görünüyorGünaydın bugün yulafla başladım :)Eki Görüntüle 2681070
aynı benim gibi ya misafir gelir ya da başka bi şey olurUzuuun süre veremedim abla tam hevesle başladığım her seferinde bişey oldu ve yarım kaldı.
bugünkü beslenme sabahtan yazayım uyanınca 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
6 zeytin
1,5 dilim peynir domates salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
ara 1 sade türk kahvesi
öğle fırında sebze
3 kaşık yoğurt
domates sos
3 adet grissini karabuğdaylı olanlardan
ara 1 armut 7-8 adet çiğ fındık
akşam
ali nazik yapıcam 1 dilim ekmek
sade kahve 3 lt su
30 dk yürüyüş ya da leslie
Yine verirsin canımUzuuun süre veremedim abla tam hevesle başladığım her seferinde bişey oldu ve yarım kaldı.
göbeği var canım bu ara aldı evet o da yapınca işim kolay olcakKilolu mu eşin. Öyle ise işin kolay. Benim ki zayıf ve artık kiskanmaya başladım Sefa onda cefa bende
bugünkü beslenme sabahtan yazayım uyanınca 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
6 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
ara 1 sade türk kahvesi
öğle fırında sebze
3 kaşık yoğurt
domates sos
akşam
sade kahve 3 lt su
Çok iyi olmuş. Çocuklar yanında migöbeği var canım bu ara aldı evet o da yapınca işim kolay olcak
Afiyet olsun canım leziz görünüyor
evet yanımda canım onlara normal yemek yapıcam kendimize ya fırında ya da salata tarzı yapıcazÇok iyi olmuş. Çocuklar yanında mi
Allah iyiliğini versin. Ben hepi topu 1-2 hafta sonra yiyeceğim akşam yemeği dedim ya bu ara akşam kaçamakları dizginlemek için hiç yemeyi tercih ettim kısa bir süreliğineay şükür akşam yemeği yiyen biri :) kendimi 2 günde kötü hissettim herkes 2 öğün besleniyor :))
o da tam benim gelişime denk geldi ben çok yiyorum galiba moduna girdim hemenAllah iyiliğini versin. Ben hepi topu 1-2 hafta sonra yiyeceğim akşam yemeği dedim ya bu ara akşam kaçamakları dizginlemek için hiç yemeyi tercih ettim kısa bir süreliğine
ay şükür akşam yemeği yiyen biri :) kendimi 2 günde kötü hissettim herkes 2 öğün besleniyor :))
sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun
ofis ortamı için gayet güzelGünaydın arkadaşlar,
Kahvaltımı yapıyorum, altta bol zeytin var ama çözülmemiş. Pek estetik değil
Eki Görüntüle 2681055
sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun yine göz dolduruyor
bende yapsam işe yarar mıdün akşam eşimi kızdırdım hep erkekler kadınların kilosuna takılıyodu ben de ona yaptım baya gaza geldi akşam kalktı beslenme programı yaptı hem bana hem kedine fırına sebze attı
afiyet olsunGünaydın bugün yulafla başladım :)Eki Görüntüle 2681070
bonusum düşünce yerden kalkmıyormuyuz mücize sensin silkelen kalk hadiUzuuun süre veremedim abla tam hevesle başladığım her seferinde bişey oldu ve yarım kaldı.
Şimdiden afiyet olsunbugünkü beslenme sabahtan yazayım uyanınca 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
6 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
ara 1 sade türk kahvesi
öğle fırında sebze
3 kaşık yoğurt
domates sos
akşam
sade kahve 3 lt su
Herşey çok kolay olacakGünaydın hanımlar bizde bismillah dedik inşallah kilo verme surecimize
Olsun gelecek hafta daha hızlı verirsinEveeet ve heyecan var, regl 1. Günüm ama kiloma yansımaz inşallah
sağol canım denemekte fayda var kilolu mu eşinsağol canım sanada afiyet olsun
ofis ortamı için gayet güzel
sağol canım sanada afiyet olsun
bende yapsam işe yarar mı
afiyet olsun
bonusum düşünce yerden kalkmıyormuyuz mücize sensin silkelen kalk hadi
Şimdiden afiyet olsun
Bende 3 öğün besleniyordumay şükür akşam yemeği yiyen biri :) kendimi 2 günde kötü hissettim herkes 2 öğün besleniyor :))
1-2 senedir akşam yemekten sonra abur cubur çok yedim ve baya kilo aldım. Bir türlü bu yemelere engel olamadım. Bu sefer taktik değiştireyim akşamı hiç yemiyeyim ki bu abur cubur belasından kurtulayım dedim ve 8_9 gündür çok iyi gidiyor. Kendime kendime kanitlarsam, tekrar basliycam akşam yemeğineo da tam benim gelişime denk geldi ben çok yiyorum galiba moduna girdim hemen
Oldukça ama çok az yer genetik olarak maalesef kilolusağol canım denemekte fayda var kilolu mu eşin