🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sagol canim ama kendi icimde pek iyi hissetmiyorum. Tükenmişlik var sanki. Yolun uzunluğu gözümde büyümeye başladi
Kendini iyi hisset👍
Kendinle gurur duy👌
Kendini sev🥰
Senden bu dünyada başka yok
Bedeninden başka ruhunun gerçek bir evi yok.
Nereye gitsen o seninle
Eşinin yanında
Çocuklarının yanında
Aynada karşında
Ona yaptığın her sağlıklı yatırımın karşılığını alacaksın.😘

Kendi kendine tekrar et 10 kere 20 kere 30 kere çok iyi gidiyorum harikayım de.aynada kendinle konuş.

Azıcık delirmek lazım bazen🤫

Kendini iyi hisset👍
Kendinle gurur duy👌
Kendini sev🥰
Nereye gitsen o seninle
Eşinin yanında
Çocuklarının yanında
Aynada karşında

Kendi kendine tekrar et 10 kere 20 kere 30 kere çok iyi gidiyorum harikayım de.aynada kendinle konuş.

ya ne güzel yazmışsın valla bana bile çok anlam kattın yüreğine sağlık canım :KK200:

Kendini iyi hisset👍
Kendinle gurur duy👌
Kendini sev🥰
Nereye gitsen o seninle
Eşinin yanında
Çocuklarının yanında
Aynada karşında

Sadece kilo ile ilgili değil işte. Genel olarak mutsuzum bu da diyete yansiyor, cocuklara yansiyor herşeye yansıyor

Sadece kilo ile ilgili değil işte. Genel olarak mutsuzum bu da diyete yansiyor, cocuklara yansiyor herşeye yansıyor
Bir şey söyleyeyim mi bende öyleyim😣yani kilo vermeye başlayarak bı adım attım ama hala bende çok mutsuzum hicbiseyden zevk almıyorum dediğin gibi benim mutsuzluğum da herkese yansıyor eşime çocuklara ama kendimi mutlu etmek için biseyler yapmaya çalışıyorum kendimce.niye mutsuz olduğumu da bilmiyorum bu arada🙈

Bir şey söyleyeyim mi bende öyleyim😣yani kilo vermeye başlayarak bı adım attım ama hala bende çok mutsuzum hicbiseyden zevk almıyorum dediğin gibi benim mutsuzluğum da herkese yansıyor eşime çocuklara ama kendimi mutlu etmek için biseyler yapmaya çalışıyorum kendimce.niye mutsuz olduğumu da bilmiyorum bu arada🙈
Ama buraya girmedigim zaman spor yapmak istemiyorum biseyler atmak istiyorum ağzıma yatmak istiyorum sürekli. buraya girip yediklerinizi yazdığınız zaman bile hemen frenliyorum kendimi yada harekete geçiyorum.yani burası ilk etapta kendime gelmemdeki ilk adımım oldu

Ama buraya girmedigim zaman spor yapmak istemiyorum biseyler atmak istiyorum ağzıma yatmak istiyorum sürekli. buraya girip yediklerinizi yazdığınız zaman bile hemen frenliyorum kendimi yada harekete geçiyorum.yani burası ilk etapta kendime gelmemdeki ilk adımım oldu
Bende donemsel olarak anksiyete ve depresyon ara ara depreşiyor. Herhalde bahar çarptı

Mefkurem Mefkurem
Ablacım çok güzel gidiyorsun:KK74:
Teşekkür ederim cnm 😍seninde bu hafta gayet güzeldi 💓
Harika bundan sonra çok daha hızlı vereceğinize eminim tebrik ederim 💪💪

Y YuKaYu ben sana kazanırız demiştimm :))))

Mefkurem Mefkurem ve Aijoo Aijoo çok fena ikili her daim onlar kazanır valla tebrik ediyorum siziiii
Cok tesekkur ederim kizlar 😍😍😍

Bence sizler daha basarilisiniz
Az kilonuza ragmen cok güzel eksileriniz var 😍😍😍

X