Günaydın canımGünaydın
Kolay gelsin canım. Menemen bitmiş. Hem de organik bahçeden domates. Mis gibi olmuştur.bahçeden domates geldi dün konserve domates ve Menemen yaptım koşturmalı bir gündü 24 kavanoz konserve oldu.kahvaltıdan sonra bizim burda bulgur kaynatma dönemi kayınvalidem dün kaynatı bir tabakta bana getirmiş ondan yedim (diş buğdayı gibi ) akşamda mutfak domatesin kaynadıkça mutfakta durulmaz oldu 1 küçük şişe gazoz içitim
Kahve dahi içmedim
Günaydın canım Allah kolaylık versin. Kızım 3 oğlum 3.5 yaşında bıraktı. Ben tembellik ettim bu konudaGünaydın bende evdeyim küçük oğlana WC alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum işim bitmiyor evde
Afiyet olsunEki Görüntüle 2686967
yoğun bir gün belki tekrar yemek yermiyim bilmiyorum o yüzden 2 yumurta ile Menemen yaptım
Hoşgeldin nasılsın, özleniyorsun canım, arada uğraHuhu burası neresi eski dostlar
Tebrik ediyorum seni canımEvet bu gün artılar gitmiş ve cumaya göre sabit çıktım. Keyfim yerine geldi doğrusu
Büyük oğlum 2.5 yaşında bıraktı küçük geçenlerde denedik yapmadı İnay etti şimdi evdeyim sık sık oturtuyoruz olcak gibi 3 yaşında oldu bi zahmet öğrensin artıkGünaydın canım Allah kolaylık versin. Kızım 3 oğlum 3.5 yaşında bıraktı. Ben tembellik ettim bu konuda
Allah kolaylık versin canım. Bir an önce toparlan ozletme kendiniGünaydın hanımlar
Yayladan döndük dün ise başladık malum 1.siniflar açılıyor bu haftada toplantilarim var
Kafa dagil8nca bizde dagiliyorum
Ev dağıldı toplamalı evde olmayınca 5 gün
İşe gidince okul işleri kafa dağıldı
Veee bu dagin8klikta bende dagildim dikkat edemedim
İnşallah bugün hem evi hem kafayı hem kalbimi toparlayıp kaldığım yerden devam
Hepinize hayırlı günler
Sağol canım. Aslında kaçamak yapmadım, artılar ödem vs. ama yine de hep eksi çıkmak istiyor insanTebrik ediyorum seni canım
Allah kolaylık versin. benim büyük 24 aylıkken bırakmıştı bezi, zaten 18 aydan sonra gece bezi kuru kalkıyorduBüyük oğlum 2.5 yaşında bıraktı küçük geçenlerde denedik yapmadı İnay etti şimdi evdeyim sık sık oturtuyoruz olcak gibi 3 yaşında oldu bi zahmet öğrensin artık
Büyümüş artık kısa sürede bırakır annesi.Büyük oğlum 2.5 yaşında bıraktı küçük geçenlerde denedik yapmadı İnay etti şimdi evdeyim sık sık oturtuyoruz olcak gibi 3 yaşında oldu bi zahmet öğrensin artık
Aslında kendileri belirliyor ne zaman bırakacaklarını. Bu nedenle herkese tavsiyem. Olmuyorsa zorlamayın. Vakti zamanı gelince zaten kendileri bırakıyorlarAllah kolaylık versin. benim büyük 24 aylıkken bırakmıştı bezi, zaten 18 aydan sonra gece bezi kuru kalkıyordu
küçük de öyle olcak sanmıştım ama 35 aylıkken ancak bırakmıştı :))
Yok canım büyük oğlumda bezi tamamen çıkardım gece dalan hiç bağlamadım bunda da aynisine uyguluyorumBüyümüş artık kısa sürede bırakır annesi.Ben küçüğü gece gündüz aynı zamanda çıkarttım bezi. Çok rahat oldu. 1 haftada halloldu. Tavsiyem gece altını bağlama. Allah kolaylık versin ☺
Ablam nasılsınHuhu burası neresi eski dostlar
Afiyet olsunGünaydın arkadaşlar
Görünmeyen 1 yumurta 2 wasa daha var. Bu gün sabah ve akşam yemeğim bunlar. Kahvaltıyı yaptım çok yiyemedim. Büyük ihtimal birazı kalacak ve çöp olacak.
Eki Görüntüle 2686979
çok gelince evde bıraksam bozulacak yaptım bitti Rabbim ağız tartıyla yedirsinKolay gelsin canım. Menemen bitmiş. Hem de organik bahçeden domates. Mis gibi olmuştur.
Buğdayı çok severim. Biz hedik deriz. Valla yağsız ve çok kalorili olduğunu sanmam afiyet şifa olsun. Gazoz da arada olur sıkma canını
Allah kolaylık versinGünaydın hanımlar
Yayladan döndük dün ise başladık malum 1.siniflar açılıyor bu haftada toplantilarim var
Hepinize hayırlı günler
Fatmacım okula gerimi döndün? Öyle ise nasılll sevindimmGünaydın hanımlar
Hepinize hayırlı günler