Annen ağzının tadını biliyorBen sadece aşure zamanı yerim çok aramıyorumAfiyet olsun benim annemde sevmez üzerinin çerezini yer hata çerezini bol koyarız ki bitirsin
pazar günübiraz kafam karışık kızın okulunda bizimle geliyor kitaplarda var nasıl olacak bakalım
Afiyet olsunNeyse akşam öğünüm salata zerdeçallı yoğurt 1 tane wasa
Bu gün benim salata vardı neyse kiSite sorun var akşam öğünüm ekleyemedik
salatan dönenin kaşığı kırısın dedik ortada salata yok(Ben diyettin başında çok salata yendiğim için gına geldi ondan sanırım )
diyor zaten ben çerezi için yiyorumAnnen ağzının tadını biliyor
Kızın online ders alacak sanırım. Kaçıncı sınıfta.
Çok güzel bu güzel menülerin karşılığını fazlasıyla alacaksın hemşomBugünkü koşturmalı menüm
Sabah 2 yumurta ile yulaflı omlet
2 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık kekik çayı
ara bir kahve made suyu
öğlen
tavuk çorbası ayran
ara 1 Türk kahvesi 1 maden suyu
akşam
1 tabak salata
1 kase zerdeçallı yoğurt, 1 tane wasa
Ayarlarsin sen canım. Maşallah çocukları buyutmussun. Baksana tatile bile gelmiyorlar.diyor zaten ben çerezi için yiyorum
4. Sınıf yanımızda kitap laptop olacak Nasıl ayarlayacağım bilmiyorum üstelik kızım bilsemde gidiyor onun derslerinde var bakalım
büyük kız ve oğlan benimle gelmiyorlar onlar evde
kızın üniversitesi başlamadı oğlanda zaten lisede onlar evde
Menüde görünce aha hemsom yapmış salata dedimGördümbende yaptım
Hiç denemedimUnuttum dışardayken bunun ucun aldım sevmedimEki Görüntüle 2684313
Ben beğenmedimHiç denemedim
en zor ve en güzel anları küçükken , büyüyünce ayrı dünyaları oluyorAyarlarsin sen canım. Maşallah çocukları buyutmussun. Baksana tatile bile gelmiyorlar.
Dışarıda kurtarıcı kuruyemiş oluyor. Çiğ olanlardan. Aslında çantanızda bulundurmak lazım.Ben beğenmedim
Herkes öyle diyoren zor ve en güzel anları küçükken , büyüyünce ayrı dünyaları oluyor
Şu hala gelsinÇok güzel bu güzel menülerin karşılığını fazlasıyla alacaksın hemşom