• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakızla Diş Beyazlatma!!!

Pirinç ununu ben daha önce duymuştum arkadaşlar,Sişlerinizi macunla fırcaladıkdan sonra,birde pirinç unuyla fırcalanıyordu.Belki arkadasın yöntemi farklıdır.Ama benim duydugum böyleydi.

evet ceremino, ben de gün içinde ve bazen gece yatarken-kesinlikle fırçalayamayacaksam- sakıza başvuruyorum. Ayrıca tükürük salgılatması da dişleri koruyor, ve ağız kurumasını da önleyerek ağız kokusunu önlemeye de yardımcı oluyor(alerjik riniti olanlarda özellikle).

ve ayrıca sakız çiğnemek sünnettir bılgılerınız ıcın teşekkur ederım bayanlar

Pirinç ununu ben daha önce duymuştum arkadaşlar,Sişlerinizi macunla fırcaladıkdan sonra,birde pirinç unuyla fırcalanıyordu.Belki arkadasın yöntemi farklıdır.Ama benim duydugum böyleydi.

Allah senden razı olsun Oceanqueen'cima.s.a.s.. Ben konuyu yeni okudum ama, okurken bile sabırsızlandım. Kim bilir arkadaşlar bekleye bekleye ne hale gelmiştir. Zerrin senin de alacağın olsun, madem birşey söylüyorsun devamını getir. Yok getiremeyeceksen de tamamını baştan söyle biz de Zerriiiiiiiiiin diye buralarda inlemeyelim:çok üzgünüm:. Bu arada en son 22.09.07'de KK'ya girmişsin. Yani giremiyor da değilsin. Bizden kaçmazsengözlerimebaksanab.

Cezalısın, hadi anlattatlicadiarzu:

1- Nasıl uyguluyorsun?
2- Ne kadar süredir uyguluyorsun?
3- Dişlerinde herhangi bir sorun hissettin mi, hassasiyet vs. gibi?
4- Diş hekimine sordun mu bir zararı var mıymış?

Bak yoksa hepimiz dişlerimizi katledicez kendi kendimize yöntem bularak haberin olsun:Roflol::Roflol:

slm kızlar evet geldim kusura bakmayın tatildeydim siteye uğruyamadım uzun zamandır evet dişlerinizi diş macunuyla fırcaladıktan sonra pirinç unu ile de fırcalıyosunuz ben siğara ve kahve alıskanlığım olduyu için bu yöntemi uyguluyorum ve sonuç süper mutlaka deneyin ve d,şler,mde bir sorum yasamadım diş hekimimede danıstım yumusak ve kayıcı olduyundan zarar vermiyceğini söyledi ama diş fırcanız ıslak olucak pirinç ununu kullanırken valla komik ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve sonuç aldım hadi deneyinnnnn memnun kalıcaksınız

slm kızlar evet geldim kusura bakmayın tatildeydim siteye uğruyamadım uzun zamandır evet dişlerinizi diş macunuyla fırcaladıktan sonra pirinç unu ile de fırcalıyosunuz ben siğara ve kahve alıskanlığım olduyu için bu yöntemi uyguluyorum ve sonuç süper mutlaka deneyin ve d,şler,mde bir sorum yasamadım diş hekimimede danıstım yumusak ve kayıcı olduyundan zarar vermiyceğini söyledi ama diş fırcanız ıslak olucak pirinç ununu kullanırken valla komik ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve sonuç aldım hadi deneyinnnnn memnun kalıcaksınız
a.s.a.s.a.s. Teşekkürler. Ben de aşırı derecede kahve içiyorum ve sigara kullanıyorum. Ama diş minelerimde hassasiyet var. O yüzden özellikle sorup durdum yerimseniben

ohhh beee nıhayet sonundaaaa,tesekkur ederız canımcım mutlaka denıycem ve gelısmelerı yazıcam
sevgiler...

Back
X