- 12 Temmuz 2006
- 658
- 260
- 333
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pirinç ununu ben daha önce duymuştum arkadaşlar,Sişlerinizi macunla fırcaladıkdan sonra,birde pirinç unuyla fırcalanıyordu.Belki arkadasın yöntemi farklıdır.Ama benim duydugum böyleydi.
a.s.a.s.a.s. Teşekkürler. Ben de aşırı derecede kahve içiyorum ve sigara kullanıyorum. Ama diş minelerimde hassasiyet var. O yüzden özellikle sorup durdum yerimsenibenslm kızlar evet geldim kusura bakmayın tatildeydim siteye uğruyamadım uzun zamandır evet dişlerinizi diş macunuyla fırcaladıktan sonra pirinç unu ile de fırcalıyosunuz ben siğara ve kahve alıskanlığım olduyu için bu yöntemi uyguluyorum ve sonuç süper mutlaka deneyin ve d,şler,mde bir sorum yasamadım diş hekimimede danıstım yumusak ve kayıcı olduyundan zarar vermiyceğini söyledi ama diş fırcanız ıslak olucak pirinç ununu kullanırken valla komik ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve sonuç aldım hadi deneyinnnnn memnun kalıcaksınız
slm kızlar evet geldim kusura bakmayın tatildeydim siteye uğruyamadım uzun zamandır evet dişlerinizi diş macunuyla fırcaladıktan sonra pirinç unu ile de fırcalıyosunuz ben siğara ve kahve alıskanlığım olduyu için bu yöntemi uyguluyorum ve sonuç süper mutlaka deneyin ve d,şler,mde bir sorum yasamadım diş hekimimede danıstım yumusak ve kayıcı olduyundan zarar vermiyceğini söyledi ama diş fırcanız ıslak olucak pirinç ununu kullanırken valla komik ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve sonuç aldım hadi deneyinnnnn memnun kalıcaksınız