Sakızla Diş Beyazlatma!!!

oh ne güzel ben cok sakız çiğniyorum ama farkında degıldım benım dıslerım yapısal olarak saglıksız ve cok beyaz degıl ne yapsamda cok ıyı sonuc alamam canım tesekkurler yınede

Ayrıca sakız güzel konuşmaya da yardımcı..Sabahları çiğnendiğinde ağız kaslarını açıyor ve kelimleri yutmuyorsunuz....:))))

ne sakızmış be valla benimde canım cekti bukadar faydası oldugunu bilmiyordum bende tesk ederim yalnız şu pirinç ununu bende merak ettim napıosun fırcaya dökerekmi fırcalıyosun anlamadımki yardım pls?benimde diş sorunum yok allaha şükür ama merak ettim...

pirınc ununu nasıl kullanıyorsunuz arkadaslar valla bende bılmıyordum bu kadar faydasını .

valla sakız çigenemesine bayılırım özellikle kendini kaptıranlara ay canım istedi hay allah ama fazla kaptırmasınlar sinirlenioyrum sonra hani bnm agzımda olmadıgı zaman

valla diş parlatmak için ben pirinç unu kullanıyorum ve süper işe yarıyor

hakkatden ıhtıyacım var ve senın cevabını beklıyok zerrınn nırelerdesıınn yawwww.sıgara sarılarını cıkarmam lassıımmm:çok üzgünüm:

diş fırçalama imkanı olmadığında -benim gibi nerde, hangi arkadaşınızda uyuduğunuzun belli olmadığı göçebe bi hayat yaşıyosanız mesela :eek:- yenilen bir elma dişleri temizler... beyazlatır mı bilemiyorum ama idare eder derecede rahatlık sağlıyor.

sakız aynı zamanda tükrük bezlerinin çalışmasını hızlandırdıı için çürüklerle savarmada birebir bunu bana diş doktorum sölemişti üstelik dolgu yaptıktan sora:) diş minesi tükrüğümüzün içindeki bişele besleniomuş bu yüzden şekersiz sakız çiğnemek diş çürüklerini önlüomuş

pirinc unu nasıllll yapılıyorrrr ne kadar kullanılıyorrr hadı ama yaaa ortaya lafı atıyorusunuz sonra kacıyorsunuz alla alla :):)

evet doktor bana da sakız çiğnemeyi önerdi kulağım için dişleriniz için tuz da kullanın derim ister parmağınızla ovun ister fırçaya dökün fırçalayın .

X