Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

tebrik ederim badenur... çok duygulandım hikayeni okurken ...rabbim tamamına erdirsin inşallah...
bende çok zor yollardan geçtim...7 sene sonra memorıalde aldım pozitif sonucu....
şimdi bebeğimi beklerken bu yolda uğraşan herkese dua ediyorum...yaşadıklarımı hiç unutmadım...rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu güzelliği ...
inşallah bebeklerine kavuştuğunuda yazarsın buradan...

Herkes giibi beni de ağlattınız Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Bende HSG çektirdim.laparoskopi oldum ve 2. tüp bebek denememde hamileyim.Yaşadıklarımız gerçekten çok zor.Tek yapmamız gereken yılmamak ve mücadele etmek.Sonunda Allah herkesin yüzünü güldürür inşallah:)

tebrik ederim arkadaşım.rabbim sana gerçektende peygamber sabrı vermiş.bu sabrının mükafatını geçte olsa vermiş.çook duygulandım.hatta eşime okudum.ağlamamak için düğüm düğüm oldum.ne mutlu sana.inşALLAH kucağına almakta nasip olur.darısı benim gibi hasret çeken tüm kardeşlerimin başına inşALLAH...

Ahhh güzelimmm yaaa bana nasıl umut oldunnn bilemezsinnn.Yumurta rezerv sorunuyla karşı karşıyayımmm..SÜper bir haber bu benim için.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin gülümm..

Ahhh güzelimmm yaaa bana nasıl umut oldunnn bilemezsinnn.Yumurta rezerv sorunuyla karşı karşıyayımmm..SÜper bir haber bu benim için.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin gülümm..

41 yas dondurulmuslar supermis. allah saglikli dogum nasib etsin anali babali buyutsun.
insallah sizin de saglikla olur dogar bebeginiz, allah isteyen herkese versin.

yazın beni benden aldı gecenin şu saatinde... gözümden akan yaşlar şurda dursun eşimin kızmayacağını bilsem pöyküre pöyküre ağlıcam. azminin dirayetinin önünde saygıyla eğiliyorum. senin adına okadar sevindim okadar mutlu oldumki anlatamam.. demekki diyorum insan hiç tanımadığı biri için gözyaşı döküp onun acısını yüreğinin en derininde hissedip oun adına deli gibi sevinebilirmiş... ben daha yolun çok başındayım ama sen hem bana hemde yazını okuyan bütün kızlara umut oldun güç verdin... gelelim meleklere bir defa şanslılar senin gibi güçlü bi anneye sahipler ve eminim onlarda senin gibi iyi birer savaşçı!!! nasıl sen onlar için savaştın pes etmediysen onlarda dünyaya gözlerini açmak ve annelerinin şefkatli kollarında uyumak için sonuna kadar savaşıcaklar.... hem onlar iççin dua eden yüzlerce sanal teyzeleri var:) seni ve eşini tekrar tebrik ediyorum ve dilerim allahtan meleklerin büyüdüğünde onlara bu yazdıklarını okutur ve onlara nekadar büyük bir sevgi ve özverinin sonucunda dünyaya geldiklerini anlatırsın. dilerim allahtan bundan sonra herşey senin için yolunda gider eşinle ve meleklerinle uzun mutlu bir hayat yaşarsın.... kendine iyi bak...tabi meleklerinede...

canım benim senin hikayeni hep okudum yaşadıklarını zorluklarını acılarını az çok bilirim 5 yıl da neler yaşadığını hep okudum hep etkilendim az çok bilirsin belki bende çok sıkıntılar yaşadım benimkide 5 yıldı benimde yarım kalnla 5 denemem vardı benimde dr hataları yüzünden ertelenen hayatım oldu belki sen çok fazla operasyonlar geçirmiştin çok zorluklar yaşamıştın ben senin kadar bıçak altına yatmadım ama farklı olarak 3 bebeğimi kaybetmiştim
ama şimdi yazını görünce gözlerim doldu yaşlar fışkırmaya başlayacak ama engel oluyorum yanımda 9 yaşındaki yeğenim var o yüzden engel oluyorum kendi mutluluğum kadar mutlu oldum içimde hissettim içimde yaşadım
5 yıldan fazla bir zaman sonra 1 aşılama 4 tüp bebekten ve 3 bebeğimi erken dönemde kaybettikten sonra 5. denememe gitmeden önce doğal hamile olduğumu öğrendiğim gün kadar mutlu oldum inan ki ve bende önceki ayda o kadar yoğun çalışmıştım ki hafta sonlarıysa dağ taş gezmiştik ve bebeğim o ay gelmişti allahıma binlerce şükürler olsun ki şimdi 17. haftamdayım risk yaşamadım ama gün gün saydım bugüne kadar
canım benim bunca yılların acılarına allahım 2 mucizeni göndermiş sana 2 minik mucize allahım seninde benimde ve tüm bebek bekleyenlerin bebeklerini kucaklarımıza almamızı ve bir ömür onlarla eşlerimizle mutlu olmayı nasip etsin
yeniden tebrik ediyorum seni canım çok mutlu oldum ben ya.....

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşım hikayeni okudum ve çok duygulandım.. Ne çetin bir navda olduğumuzu düşündüm ve senin bunu aşmış olmanla gurur duydum. Rabbim içi evlat hasreti ile yanan herkese nasip etsin.. Rabbim seni evladına ve sevdiklerine evladını sana bağışlasın.

okurken tutamadım göz yaşlarımı şükürler olsun Rabbim inşallah kucağına almayıda nasip etsin yavrularını dilerim..

benimde kanamalı geçiyor, 6. 10. ve 11. haftalarda yoğun kanamalarım oldu ama çok şükür bebeklere zararı olmadı. bazı gebeliklerde yaşanan bir durummuş, bundan dolayı biraz riskli tabii... ben de senin gibi hep evdeyim, sadece kontrollerde dışarı çıkıyorum. lekelenmelerin kahverengi ise zaten hiç korkma onlar önceki kanamanın kanallarda kalan kısımları, zaman zaman atacaksın onları bitecek, ama hemen bitmezmiş, güzel haberlerinle mutlu olalalım, haberlerini bekleyeceğim.

işte mutlu sooonn:)
rabbim hepimize nasip etsin inşaallah tüm isteyenlere,dileyenlere.
sizede sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.

ense ölçüsü konusunda çok deneyimli bir doktor önerebilirim, prof. rıza madazlı, riskli gebelik uzmanı. benim kendi doktorum ölçtü ama rıza beye gitmeden içim rahat etmedi, birde ona gözüktüm ve gördümki, rıza bey önceki doktorumunbakış açısından çok daha detaylı bilgi verdi, çok tecrübeli... içini rahatlatmak için mutlaka öneririm. dilerim güzel haberlerini paylaşacaksın. bebeğin de sen de allaha emanet ol canım.

yazdıklarınızi okurken gözlerim doldu. allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı uzun yıllar beraber yaşamı nasip etsin

badenurcum seni tebrik ediyorum azminden dolayı ben de şuanda kendime çok kızıyorum her negatifte pes ettiğim için ama yok sen bana örnek oldun sonuna kadar devam edicem

umut olduysam ne mutlu bana...

inş. sorunsuz sağlıklı hamilelik geçirirsin RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. ALLAH banada en kısa zamanda nasip eder

korkma, artık rahmin ve rahim bağların genişliyor, ağrı gayet normalmiş, bende de hep oldu. 3. aya gelince hafifliyor.

41 yas dondurulmuslar supermis. allah saglikli dogum nasib etsin anali babali buyutsun.
insallah sizin de saglikla olur dogar bebeginiz, allah isteyen herkese versin.

annelik duygusu öyle güçlü bir duyguymuş ki bazen ben de dönüp geçmiş beş yılıma bakıyorum ve çoğu zaman bunu ben mi yaşadım diyorum.hiç tanımadığım insanların öykümden böylesine etkilenmesi ve takdire layık görülmem de beni çok duygulandırıyor....

ARKADAŞLAR HEPİNİZE BİNLERCE TEŞEKKÜR... ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM Kİ, BURADAKİ HERKES AYRICALIKLI ÖZEL KADINLAR, ANNELİK KAVRAMINI EN DORUKTA HİSSEDEN HERKESTEN ÇOK HAK EDEN YILMAZ SAVAŞÇILAR. ALLAH BİZE ZOR OLANI NASİP ETMİŞ, İSYAN ETMEDEN SABIRLA ZORLUKLARI AŞMAYA ÇALIŞTIĞIMIZDA YİNE ÇIKIŞ YOLUNU DA MUCİZEYİ DE O GÖNDERİYOR. SADECE ANNE OLMAK İSTİYORUZ, BUNDAN DEĞERLİ BUNDAN KUTSAL NE OLABİLİRKİ, HİKAYEMLE GEÇMİŞ ACILARIMA ŞİMDİKİ SEVİCİME ORTAK OLDUNUZ. İÇİMDEN GELE GELE HEP DUA EDİYORUM, ALLAHIM KİMSEYİ BU YOLDA AĞLATMA ÜZME HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VER TEZ ZAMANDA DİYORUM. BEBEKLERİM AKLIMA GELDİĞİNDE ŞU AN AYNI ÇETİN YOLLARDAN GEÇEN ADINI BİLMEDİĞİM AMA NE YAŞADIĞINI ÇOK İYİ BİLDİĞİM SİZLER GELİYORSUNUZ. GERİDE KALANLARI ASLA UNUTAMAM. ÇÜNKÜ BİR ZAMANLAR SEVİNCİ YAKALAMIŞ ARKADAŞLARIM BENİM ELİMDEN ÖYLE TUTTULARKİ, GÖZYAŞLARIMA OMUZ OLDULARKİ... DÜŞTÜĞÜM YERDE BİR CÜMLE İLE UMUT VERDİLER... ŞİMDİ BENDE SAVAŞIN İÇİNDEKİ TÜM ARKADAŞLARA DUALARIMLA TECRÜBELERİMLE DESTEK OLMAK İSTERİM.

canım ben izmirdeyim malesef,pazartesi kan sonucumu alıcam,sonrasında 3'lü test filan yaptırmayı düşünmüyorum,ege ünv'de fuat hoca dan gün alabilirsem direk detaylı usg'ye giricem.hep dua halindeyim.sizlerde dualarınızda benide unutmazsanız çok sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

içini ferah tut, sağlık haberleriyle döneceksin inşallah, allahım seni sevindirmiş, sonrasında üzmeyecektir, dua edeceğim bebeğine tüm içtenliğimle inanki.... haberlerini bekleyeceğim.

ne kadar güzel:)) rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok duygulandım azminize de hayran kaldım allah isteyen herkese versin inşallah amin

oncelıkle ne kadar cok sevındıgımı anlatamam sunu soylemem gerekırse ne kadar uzun bır yazı deyıp okumaya meyılllıgım yoktu ama ozellıkle test sonucu 216 cıktıgını okudugmda yazıyı asagı dogru devam edecegıme yuları dogru cıkmaya basladım tekrar basa sarıp okudum.. rabbım kımseye yasatmasın bende 1,5 yıl bebegımı aradım ustelık sebepsız yere tek bır haplık tedavıymıs hangı dr gıttıysem kılo vermeden kalamassın dedı ve stres yaparak daha cok kılo alıyordum ılk bebegımı aralık 2010 da var oldugunu ogrendım ve sadece bu mutlulugum tam 9 hafta surdu... 1,5 yıl arayıp tam yakalamısken bırden gelısemeyıp dusuk yaptıgımı ogrendıgımde dr a ne dedıgımı dahı hatırlamıyorum ne yaptıgımıda ustelık sadece onu 9 hafta hıssetmısken..
dusukten snra dr 3 ay korunma surecı verdı ve bu uc ay o kadar uzun gekldıkı anlatamam. nıhayetınde 3 ay snra tekrar hamıle kaldım ama her dkka tekrardan dusecek korkusu ıle yasadım. crınone jeller progeston ıgneler vs. sureklı yatıp dınlenmeler vs vs vs yapmadıgım yok suan 30+2 haftalıgım ama ınanın bu surecı nasıl gecırdım bılemıyorum hala daha her wc gıdısımde tereddur yasıyorum cunku dıgerını wcdeyken dustugunu fark ettıgım ıcın olsa gerek ve sanıyorum kı sende oylesın..

haddım olmayaraktan onerecegım sey;
sureklı sırt ustu yat ayakların yukarda olsun, gerekırse su bıle ıcmeye kalkma bunun cok faydalı oldugunu soyluyorlardı. rabbım sag saglık meleklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın..

nasıl güzel bir hikaye bu böyle dilerim herkesin hikayesi böyle güzel sonuçlansın.. sana çok çok dua ettim ve edicemde inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin yarabbim. nolur gönlünü ferah tut harika birşey bu tadını çıkar....

göz yaslarım sel oldu sell... RABBIM SİZE BAGISLASIN evlatlarınızı ınsallah. YÜCE RABBIM BUYUKTUR bakın size yıllarca bekledıgınız evladınızı 1 degıl 2 etmıs sizin azminiz sizin sabrınız ile o size hedıye etmiş sukurler olsun ALLAHA. bende hamıleyım suan 4. hamılelıgım 3 düşük yasadım ve evet endıseler bıtmıyor ama bakın sizde dediniz ya koşturdum yoruldum umutsuzdum kafaya takmadım gezıler yaptım dedınız onları yasatmak ıcın aslında moral lazım yeterkı cok ıyı olun NASIL mutluyum adınıza bır bılsenız anne adayı olarak kendımden cok sıze sevındım valla ya :) ayy gelısmlerı lutfen ara ara yazınkı merk ederim :)

inşallah sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın. gerçekten bir mucize... rabbim çok büyük. senin aktardığın duygularını okurken kendimden birşeyler buldum. çok tuhaf oldum anlatması güç... çok duygulandım. bunca sıkıntının sonunda ikizlerinin içinde olması öyle mutlu etti ki beni. sizin adınıza çok çoook sevindim. inşallah allah ım bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmenizi nasip eder. allah a emanet olun...

rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yaşasaydı benim bebeişimde aşağıda görülen takvimde olu aktı haftası 18. haftada kalbi durdu minik kuzumun.rabbiim ondan aldığı ömrü sizin küçük meleklerinize versin çok duygulandım azminizden.

yaaaaaaaaaaaaa ablacıgımmmm sanaaa çok çokkkkk duaa ediyorummmmmmmmmmmm RABBİM meleklerini korusunnnnnnnn bu mutluluguuuuu yaşattıgı için binlerce kez şükürler olsunn ve bızede nasip etsin inşallahhhhhh bendee 22 yaşındayım ve 4 senedirrrr bu özlemiii çekiyorummmm ocakta 2 arkadaşımla birlikte tedaviye start veriyoruzzzzzzz RABBİM sen duy sesimizi bizede saglıklı bir bebek nasip etttt

çok etkilendim inanki rabbim tamamına erdirsin inşallah
sabrın sonu selamettir kavuşmuşsun yavrularına
bende 6 yıldır savaşıyorum bu illetten inşallah bizde
birgün mucize olur kavuşuruz yavrularımıza dualarım
seninle

bu arada dr kimdi canım hangi merkezde oldun tedavini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…