- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi prettywoman89
-
Sizin de benim gibi,
* Yıkadığınız bulaşıkları tek tek kontrol edip şunda parmak izi kalmış, bunda dudak izi kalmış
* Tezgahı silmişsin ama domates çekirdeği kalmış , ya bir şeyi düzgün yap ya hiç yapma
Aileniz yemeğe geldiğinde sizi köşeye çekip (ellerini yıkamadılar herhalde bir kolonyalı mendil dağıt) diyen,
* Hergün çamaşır yıkayan,
* Bir gün önce giydiği şeyi bir daha giymeyen, sürekli ütü isteyen,
* Bulaşık makinesi dolmasa bile hemen bulaşıkları yıkayan, makineden çıkardığı bulaşıkları tek tek inceleyen,
* Her temizlikte koltukları çekip arkasına kadar silen ve sizden de bunu isteyen,
Lambayı kapatırken eğer koridordaki lambaysa daha düzgün olsun diye yakındakinden değil de uzağındakinden kapayı tercih eden(aynı hizada duracakmış)
* Koltuk kaysa onu farkedip koltuk kaymış diyen
bir kocanız olsun mu isterdiniz? Cevabınız hayırsa şükredin, yardım edip laf etmesinden de size hiç karışmayıp ara sıra da yardım eden bir kocanız var işte daha ne olsun
Forumdaki herkese öğreteceğim EFT tekniğini
Canım EFT tekniğini bir araştır lütfen...
Her türlü olumsuz duyguları ve rahatsızlıkları %100 nötrleyen çok başarılı bir kişisel gelişim tekniğidir...
Burada bununla ilgili konularım var, internetten de araştırabilirsin...
Sonra sana da bir uygulama hazırlarız...Kalıcı şekilde öfkeni kontrol altına alırsın..
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/561284-eftye-giris-eft-teknikleri.html
Konu sahibi gel sende bak,belki içimizdeki alien'ı öldürürüz
Sizin de benim gibi,
* Yıkadığınız bulaşıkları tek tek kontrol edip şunda parmak izi kalmış, bunda dudak izi kalmış
* Tezgahı silmişsin ama domates çekirdeği kalmış , ya bir şeyi düzgün yap ya hiç yapma
* Aileniz yemeğe geldiğinde sizi köşeye çekip (ellerini yıkamadılar herhalde bir kolonyalı mendil dağıt) diyen,
* Hergün çamaşır yıkayan,
* Bir gün önce giydiği şeyi bir daha giymeyen, sürekli ütü isteyen,
* Bulaşık makinesi dolmasa bile hemen bulaşıkları yıkayan, makineden çıkardığı bulaşıkları tek tek inceleyen,
* Her temizlikte koltukları çekip arkasına kadar silen ve sizden de bunu isteyen,
* Lambayı kapatırken eğer koridordaki lambaysa daha düzgün olsun diye yakındakinden değil de uzağındakinden kapayı tercih eden(aynı hizada duracakmış)
* Koltuk kaysa onu farkedip koltuk kaymış diyen
bir kocanız olsun mu isterdiniz? Cevabınız hayırsa şükredin, yardım edip laf etmesinden de size hiç karışmayıp ara sıra da yardım eden bir kocanız var işte daha ne olsun
Yine regl dönemindesin galiba
bakmaya çalışacağım ve mutlaka konu başlığına yorumlar eklerim canım baktığımda, işe yarayacağını düşünüyorsan denerim sonuçta kendime olsa tek zararım iyi, çevremdekiler de kırılıyor ilişkiler yıpranıyor bu dönemde, eşime gece uyurken bana biraz anlayış göster geçecek dedim bir de sarılmasını istedim neyse ki kırmadı biraz kırgın olmasına rağmen, ama her zaman böyle olmuyor önemli bir sorun varsa mesela daha da büyüyor bu sadece küçücük bir sorundu.İnşallah işe yarar bu teknikler :)
kocanız obsesif sanırım :26: özellikle kırmızıyla işaretlediğim davranışlarından dolayı şüphelendimsizde kırmızı yazmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?