- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
bizde çoğu zaman aynı şeyleri yaşıoruz evde eşimle.benim ne ağır bir ödevim ne de işim olmamasına rağmen.regl zamanları asıl sinir olduğumuz şeylere değilde aklımıza gelen ilk şeye kızıveriyoruz.sadece regl zamanı olsa ii ben açkende agresif olabiliyorum mesela.çoğu zaman haklıyız aslında ama ben bazen dışarıdan baktığımda tek taraflı düşündüğümüzü düşünüyorum.onlarında canı sıkkın olabilir ogün herhangi bir şeyden bezmiş ya da istediği bi şey olmamış olabilir.biz çok fazla anlayış bekliyoruz bence.
benim eşimde benden böyle işler bekliyor.çalıştığım zamanlardada bu böyleboşver kim haklı kim haklı değil takılma asıl canını sıkan şeye odaklan.
belkide derslerden bıkmışsındır?!
canim oyle cok gerildigin anlarda hic konusmamayi iclnden sakin olcam zaten sinirlencek ne var onu kirmaya degermi diye dusunursen faydali olur. Ben ole yapyorum cevremdekileride kirmyorum bazen tabi olmuyo bu ama genelde basarablyorum :)
Ben regl zamanımda dayanılmaz biri oluyorum. Abartmıyorum su sesine bile sinirleniyorum. Az ac şu musluğu, ekmek poşeti çok ses çıkartıyo yaaaa, çayını sessiz karistir gibiçok dayanılmazim inanın
Öfkeni kontrol altına almak için kişisel gelişim teknikleri uyuglamayı denedin daha önce?
hiç denemedim ve bilmiyorum canım cahilim o konuda, biraz açabilirmisin yada araştırsam bulurmuyum?
Genel olarak öfke kontrolü sorununuz yok sanki,sadece dönemsel.
Ben şuan o dönemin içindeyim mesela ve gözünün üzerinde kaşı olan herkesle tartışabilirim.
Ben de eşimle her ay aynı dönemler ayrılırdım..Ciddi ciddi ayrılırdım ama...Manyak gibi bişey oluyordum o dönemler..Şimdi nispeten daha normalim..Kırmadığım insan kalmıyordu..
Nasıl bir hormonal durumsa artık, yaratığa dönüştürüyordu beni
Alien fışkırıyor içimden resmen.
EFT diye diye bana da baktıracaksın gece gece
Bak bak..Gerçekten Başarılı bir teknik..Durmadan negatif enerjilerle yükleniyoruz..Biz bişey yapmasak bile çevremizdekiler yetiyor
Kendim için yaptığım en iyi şey sigarayı bırakmaktı..İkinciye de EFTyi öğrenmeyi koyabilirim..
Üçüncü için çalışmalarım devam ediyor..(Kocamı boşamak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?