• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakin olamıyorum, ne yapmalıyım?

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
arkadaşlar bu topicteki birçok konuyu okuyup cevap yazmaya çalıştım, fakat benim de bir sorunum var ne önerirsiniz bilmiyorum ama en azından biraz olsun rahatlamak için yazmak istiyorum, reglime az kaldığından olduğunu sanıyorum sinirlerim gergindi bugün, yarın okul var bugün eşim de tatil bende tatilim fakat bulaşık çamaşır banyo temizliği yemek derken akşam oldu ve benim ödev yapmam gerekiyordu, eşim bana hiçbir zaman bunu yap şunu yap demez derslerim ağır bunu bildiği için ama mecburen yapılacak bunlar, az öncede ödevimi yapmak istiyordum artık ve yorulmustum çamaşırları katlayacaktım, ya dedim sen eskisi gibi yardım etmiyorsun bana, eşim de ya ne bekliyorsun geçen gün ütü bile yaptım dedi (1 ay önce falan), ben tek tek yaptıklarımızı söyleyelim demedim yardım diyorum dedim, sen orda yatıyosun bu ne ya dedim, birşey almak için dışarı çıkacaktı zaten sinirlenip giyinip ya bir an önce adet ol yeter ya dedi, gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama canım sıkıldı, adet dönemim diye abartmış da olabilirim, ama herşeyi de buna bağlaması çok hoş değil, ben yardım istiyodum sonucta ne bilim birazdan gelir, küs değilim kırılmadım da ama evde boş boş oturduğu zamanlarda yardım etsin istiyorum siz neler yapıyorsunuz kızlar bu konuda, ben çok çabuk sinirlenip bağırıyorum genelde onunda sinirlerini geriyorum tabi, şimdiden öneriler için teşekkürler

canim oyle cok gerildigin anlarda hic konusmamayi iclnden sakin olcam zaten sinirlencek ne var onu kirmaya degermi diye dusunursen faydali olur. Ben ole yapyorum cevremdekileride kirmyorum bazen tabi olmuyo bu ama genelde basarablyorum :)

bizde çoğu zaman aynı şeyleri yaşıoruz evde eşimle.benim ne ağır bir ödevim ne de işim olmamasına rağmen.regl zamanları asıl sinir olduğumuz şeylere değilde aklımıza gelen ilk şeye kızıveriyoruz.sadece regl zamanı olsa ii ben açkende agresif olabiliyorum mesela.çoğu zaman haklıyız aslında ama ben bazen dışarıdan baktığımda tek taraflı düşündüğümüzü düşünüyorum.onlarında canı sıkkın olabilir ogün herhangi bir şeyden bezmiş ya da istediği bi şey olmamış olabilir.biz çok fazla anlayış bekliyoruz bence.
benim eşimde benden böyle işler bekliyor.çalıştığım zamanlardada bu böyleboşver kim haklı kim haklı değil takılma asıl canını sıkan şeye odaklan.
belkide derslerden bıkmışsındır?!

bizde çoğu zaman aynı şeyleri yaşıoruz evde eşimle.benim ne ağır bir ödevim ne de işim olmamasına rağmen.regl zamanları asıl sinir olduğumuz şeylere değilde aklımıza gelen ilk şeye kızıveriyoruz.sadece regl zamanı olsa ii ben açkende agresif olabiliyorum mesela.çoğu zaman haklıyız aslında ama ben bazen dışarıdan baktığımda tek taraflı düşündüğümüzü düşünüyorum.onlarında canı sıkkın olabilir ogün herhangi bir şeyden bezmiş ya da istediği bi şey olmamış olabilir.biz çok fazla anlayış bekliyoruz bence.
benim eşimde benden böyle işler bekliyor.çalıştığım zamanlardada bu böyleboşver kim haklı kim haklı değil takılma asıl canını sıkan şeye odaklan.
belkide derslerden bıkmışsındır?!

canım teşekkür ederim, ya okulun son senesi tabi onunda stresi var bitmesi gerek ayrıca ev işlerini çok sevmem ama temiz bir evde büyüdüğüm için mecbur hissediyorum kendimi yani toplamasam da sinirlerim bozulur bu dönemlerde de zaten halsiz oluyo insan ve de yorgun yardım etse ölmezdi işte, erkekleri de anneleri böyle alıştırıyor bir bardak kaldırmıyorlar evlenince de bir iş yapsalar gözlerinde büyüyor, biz hergün yapmak zorunda değilizki beraber yaşıyoruz bu evde, annelerde sorun var, bir bardak kaldırmayı iş olarak gören erkekler olmasın ya, hele de bu dönemlerim de sinir hastası oluyorum bir de yapılması gereken şeyi iyilik gibi görüyorlar, erkek ev işi yapmaz diye bir kanun yok ki ama alıştırcam, toz da aldırcam gerekirse çalışınca nasıl olacak yada çocuk olunca, üstesinden gelinmezki böyle, birde çalıştığı günlerde değil ikimizinde tatil günlerinde istiyorum zaten hafta içi ben yorgunda olsam ufak tefek şeyleri yapıyorum.

acayip katılıyorum sana! gerçekten öyle alıştırmışlar.benim eşim üni mezunu ama okulu memleketinde okuduğu için bekar evi görmedi bilmio.temelli yapmayanına çattım yani :) bide yaptığı zaman da beni beğenmeme gibi bi huyu var.bende temiz olmadı mı ev gıcık oluyorum.böyle temizlik yapmama isteği,boşversemmi havası içinde ya biri çıkıp gelirse tedirginliği,yemekte yapmak lazım düşüncesi, yetmezmiş gibi oğluna iş yaptırdığım yapmadı diye söylendiğim kaynanamın kulağına gider mi kaygısı.....oooo ozadı gitti :) bazen ben kendime çaktırmadan temizliğin içinde buluyom kendimi şurasıda bitsin derken.ozaman iyi oluo ben sinir olasıya bitio işler :)

canim oyle cok gerildigin anlarda hic konusmamayi iclnden sakin olcam zaten sinirlencek ne var onu kirmaya degermi diye dusunursen faydali olur. Ben ole yapyorum cevremdekileride kirmyorum bazen tabi olmuyo bu ama genelde basarablyorum :)

canım ne bilim hakim olamıyorum sanırım ve haksız da görmedim kendimi yani bu konuda ama sabırsız oluyorum tabi birde bu dönemde olunca, kırmak da istemedim sinirlendirdim ama sanırım, ne bilim başka nasıl anlatabilirim yardım istediğimi kendimi acındıracak bir insan değilim yani, eşim de birşey istenmesinden nefret eder kendisi yapmak ister birisinin söylemesine gıcık olur ama ben onun yardıma ihtiyacım olduğunu görmesini bekleyememki :( herşey üstüme gelir gibi oluyor bu dönemde sizdede öylemi bilemiyorum ama yalnız kalmak iyi geliyor bitek :(

inşallah senin için her şey yoluna girer.bu dönemi kolay atlatmanı temenni ediyorum.taleplerinde haklısın ama taleplerini uygun bi dilde anlatamıcak dönemindesin sanırım.o yüzden ertelersen ilişkin için daha iyi olur belki.yalnız değilsin şikayetlerinde.bende şikayetçiyim sadece durumu kabullendim ne yapayım

şuan bitki çayı içiyorum, eşim de geldi özür diledim çok üstüne gittim ama ben yorulurken böyle umursamamana sinirleniyorum dedim, hiçbirşey demedi başta küsmüş gibi yaptı sonra peki dedi güldü, bende ona çay demledim kendimede bitki çayı aldım, sorunu aşmış gibi duruyoruz önümüzdeki günlerde yardımcı olur umarım ben söylemeden.

Ben regl zamanımda dayanılmaz biri oluyorum. Abartmıyorum su sesine bile sinirleniyorum. Az ac şu musluğu, ekmek poşeti çok ses çıkartıyo yaaaa, çayını sessiz karistir gibi ;) çok dayanılmazim inanın

Ben regl zamanımda dayanılmaz biri oluyorum. Abartmıyorum su sesine bile sinirleniyorum. Az ac şu musluğu, ekmek poşeti çok ses çıkartıyo yaaaa, çayını sessiz karistir gibi ;) çok dayanılmazim inanın

yalnız olmadığımı hissettirdiniz ya sağolun :) ben normaldede yardım etmeyi çok seven bir insanım birisi bir iş yaparken yatamam rahat rahat, eşimde çok çalışır hatta benden daha çok yorulur fakat bu huyu bu dönemlerde daha da gözüme batıyor neyseki artık şu dönem geçsin kurtulalım diyor önceden çok kavga ederdik ve ben neden olduğunu bile anlamazdım şuan daha bilinçliyim tabi :) bende kardeşime çekirdeği çok çıtlatıyorsun yavaş çıtlat demiştim oda küsmüştü sonra çok üzüldüm özür diledim tabi ama gerçekten kendim gibi davranamıyorum o zamanlarda, sabrım sıfırlanıyor.

Genel olarak öfke kontrolü sorununuz yok sanki,sadece dönemsel.
Ben şuan o dönemin içindeyim mesela ve gözünün üzerinde kaşı olan herkesle tartışabilirim.
:52:

hiç denemedim ve bilmiyorum canım cahilim o konuda, biraz açabilirmisin yada araştırsam bulurmuyum?

Forumdaki herkese öğreteceğim EFT tekniğini:9:

Canım EFT tekniğini bir araştır lütfen...
Her türlü olumsuz duyguları ve rahatsızlıkları %100 nötrleyen çok başarılı bir kişisel gelişim tekniğidir...
Burada bununla ilgili konularım var, internetten de araştırabilirsin...
Sonra sana da bir uygulama hazırlarız...Kalıcı şekilde öfkeni kontrol altına alırsın..

Genel olarak öfke kontrolü sorununuz yok sanki,sadece dönemsel.
Ben şuan o dönemin içindeyim mesela ve gözünün üzerinde kaşı olan herkesle tartışabilirim.
:52:

Ben de eşimle her ay aynı dönemler ayrılırdım..Ciddi ciddi ayrılırdım ama...Manyak gibi bişey oluyordum o dönemler..Şimdi nispeten daha normalim..Kırmadığım insan kalmıyordu..
Nasıl bir hormonal durumsa artık, yaratığa dönüştürüyordu beni:ssz:

Ben de eşimle her ay aynı dönemler ayrılırdım..Ciddi ciddi ayrılırdım ama...Manyak gibi bişey oluyordum o dönemler..Şimdi nispeten daha normalim..Kırmadığım insan kalmıyordu..
Nasıl bir hormonal durumsa artık, yaratığa dönüştürüyordu beni:ssz:

Alien fışkırıyor içimden resmen.

EFT diye diye bana da baktıracaksın gece gece:34:

Alien fışkırıyor içimden resmen.

EFT diye diye bana da baktıracaksın gece gece:34:

Bak bak..Gerçekten Başarılı bir teknik..Durmadan negatif enerjilerle yükleniyoruz..Biz bişey yapmasak bile çevremizdekiler yetiyor:ssz:
Kendim için yaptığım en iyi şey sigarayı bırakmaktı..İkinciye de EFTyi öğrenmeyi koyabilirim..
Üçüncü için çalışmalarım devam ediyor..(Kocamı boşamak:27:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak bak..Gerçekten Başarılı bir teknik..Durmadan negatif enerjilerle yükleniyoruz..Biz bişey yapmasak bile çevremizdekiler yetiyor:ssz:
Kendim için yaptığım en iyi şey sigarayı bırakmaktı..İkinciye de EFTyi öğrenmeyi koyabilirim..
Üçüncü için çalışmalarım devam ediyor..(Kocamı boşamak:27:)

Yine regl dönemindesin galiba:34:

Back