- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
arkadaşlar bu topicteki birçok konuyu okuyup cevap yazmaya çalıştım, fakat benim de bir sorunum var ne önerirsiniz bilmiyorum ama en azından biraz olsun rahatlamak için yazmak istiyorum, reglime az kaldığından olduğunu sanıyorum sinirlerim gergindi bugün, yarın okul var bugün eşim de tatil bende tatilim fakat bulaşık çamaşır banyo temizliği yemek derken akşam oldu ve benim ödev yapmam gerekiyordu, eşim bana hiçbir zaman bunu yap şunu yap demez derslerim ağır bunu bildiği için ama mecburen yapılacak bunlar, az öncede ödevimi yapmak istiyordum artık ve yorulmustum çamaşırları katlayacaktım, ya dedim sen eskisi gibi yardım etmiyorsun bana, eşim de ya ne bekliyorsun geçen gün ütü bile yaptım dedi (1 ay önce falan), ben tek tek yaptıklarımızı söyleyelim demedim yardım diyorum dedim, sen orda yatıyosun bu ne ya dedim, birşey almak için dışarı çıkacaktı zaten sinirlenip giyinip ya bir an önce adet ol yeter ya dedi, gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama canım sıkıldı, adet dönemim diye abartmış da olabilirim, ama herşeyi de buna bağlaması çok hoş değil, ben yardım istiyodum sonucta ne bilim birazdan gelir, küs değilim kırılmadım da ama evde boş boş oturduğu zamanlarda yardım etsin istiyorum siz neler yapıyorsunuz kızlar bu konuda, ben çok çabuk sinirlenip bağırıyorum genelde onunda sinirlerini geriyorum tabi, şimdiden öneriler için teşekkürler