Sakın gitmeyin !

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
Merhaba arkadaşlar ben bu haftaya kadar yakın diye Mihrimah sultan tip merkezine gidiyodum doktorum zeynep ulusal ! Ancak ilk haftada pek memnun kalmamistim bugün de artık kesin olarak gitmiyorum bidaha dedim. Zeynep Hn. Güler yüzlü tamam ama devamli onun dediklerini yaptiginiz sürece. Bugün bebegimin kalp atıslarini dinlemeye gittim. Öncelikle her zaman sizi cahil yerine koyuyor muamele hep o yönde. Bölümüm nedeniyle tıbbi terimleri vs. Çok iyi biliyorum ancak kendisi sorduğum hiç bir soruya tatmin edici bir cevap vermiyor. Her randevu saatimden 1 saat sonra muayeneye giriyorum benden sonra gelen benden önce giriyor. Bugün eşim bekleme salonundaydi ben girdim içeri. Nasıl oldu anlamadim kilo almışım halbuki gribim hiç bişey yiyemiyorum da uzun zamandır. O kadar çok baskı yaptı ki kiloyla ilgili. Olmaz böyle daha baştan bu kadar kilo alinmaz diyetisyene yolluycam seni vs. Sinirim bozuldu ama bişey demedim. Ultrasona geçerken dedim eşimi cagirabilir misiniz ? Ters ters baktı yok bisürü insan bekliyo asagida girerken beraber girin bilmemne. Neyse cagirdilar ben kalp sesini duyunca ister istemez gülmeye başladım gulunce ses bozuldu yine bana ters ters bakıyor. En son çıkarken yine döndü dolaştı diyetisyene yollarım seni yediklerine dikkat et o kadar yeme falan dedi. Yemiyorum zaten dedim yemesen almazsin diyo. Ben sigarayı bıraktım bunu da çok iyi biliyor. Yani dünyanın parasini döküp paranizla rezil oluyosunuz sakin gitmeyin. Bikaç şikayet te var bununla alakali zaten. Ultrasonu da iğrenç ayrıca. Hamile kadının bu kadar üstüne gelinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…