sakın alma dediğiniz neler var?

Ocakta siyah camin temizligini nasil yapiyorsunuz? Hayir cok titiz biri degilim ,varsin leke kalsin sorun degil derim ama bazen dalga dalga izler beni bile rahatsiz ediyor.

Bildiğiniz sarı bez yetiyor

Ben her yemekten sonra temizlik yapmam da

Çok deterjan olmazsa dalga dalga da olmuyor

Annem gelmişti bana o evinde sildiği gibi bol köpüklü silmişti o Zaman gördüm o dalga dalga durumunu

Sevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,

Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)

Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
valla sahsen bence cam siyah ocak kullanıyorum ve cokta memnunum yani iyi bez alırsan toz leke olmaz bimden sarı bez alırsan tabi memnun kalmaz insanlar

Alma diyeceğim aklıma gelen şeyler Gümüşlük
Mutfak köşe ve k marka bitki çayı demleme özelliği olan çaycı ve kahve Makinesi ikisi bir arada olan makine acayip kullanışsız kahve Makinesi köpük değdiği an kapanıyor

Sevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,

Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)

Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)

Biz 5 yıllık evliyiz , orta sehpa, vitrin ve masa almadık salona. Çok faydasını gördük kararımızın. Salonumuz geniş ve ortanın boş olması çok rahat oluyor

benim salonunda orta sehpa var simdi kenarda duruyor. eski tip dikdortgen olanlardan salon takiminin parcasiydi aldik.alcak okdugu icin ise yaramadi bu zamana kadar
diger sehpaları koyunca onu hep bi kenara kaldırdık. coluk cocuk olunca hep masada rahatca yendi icildi orta sehpa gereksiz oldu. 5 yildan sonra oturma odasindan kurtuldum. salonda oturuyorum en guzeli en rahati. müze hallerinden kurtulduk.salondaki bufe ve aynayi aldik bhfede yemek takimi var cekmecelwri de isimi görüyor ama gunusluk denenden almadim ne büyüğünü ne küçüğünü. icini doldur sonra tozuyla ugras. tasinirken de buyuk dert. üstüme üstüme geliyor bunlar benjn ruhun daralıyor

Ya ciddi misiniz onu çok merak ediyordum bende işe yarıyor mu gercekten
Ben sakaryada oturuyorum cesme suyu iciliyo aslında ama klor kokusu oluyor o yuzden bu surahiyi almistim filtresi 20tl ve 1 veya 1 bucuk ay gidiyor kullanima gore filtre eskiyince suyun kokusundan anliyosun zaten damacana alsan 20 tlden pahaliya geliyor

Ben sakaryada oturuyorum cesme suyu iciliyo aslında ama klor kokusu oluyor o yuzden bu surahiyi almistim filtresi 20tl ve 1 veya 1 bucuk ay gidiyor kullanima gore filtre eskiyince suyun kokusundan anliyosun zaten damacana alsan 20 tlden pahaliya geliyor
Peki tat nasıl o filtre çok mühim değilde tat önemli ay ne çok sordum:eek:

Back
X