- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.280
- 298
- Konu Sahibi duru beylice
Mat çatal bıçak takımı,büyük pişmanlık. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseye karisan bi kesim var maalesef benjmde annem tutturdu oturma odasi diye o kadar gereksizki salondaki koltuklarima daha hic oturmadik mesela bosa almis gibiBen öyle yapmak istedim ama yok denildi ayrı ayrı oturma grubu aldık birbirlerine benziyorlar
Ocakta siyah camin temizligini nasil yapiyorsunuz? Hayir cok titiz biri degilim ,varsin leke kalsin sorun degil derim ama bazen dalga dalga izler beni bile rahatsiz ediyor.
Ya ciddi misiniz onu çok merak ediyordum bende işe yarıyor mu gercektenSimdi aklima geldi alma degilde kesin al diyecegim bir urun var b ile baslayan su filtreli surahi
valla sahsen bence cam siyah ocak kullanıyorum ve cokta memnunum yani iyi bez alırsan toz leke olmaz bimden sarı bez alırsan tabi memnun kalmaz insanlarSevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Sevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Ben sakaryada oturuyorum cesme suyu iciliyo aslında ama klor kokusu oluyor o yuzden bu surahiyi almistim filtresi 20tl ve 1 veya 1 bucuk ay gidiyor kullanima gore filtre eskiyince suyun kokusundan anliyosun zaten damacana alsan 20 tlden pahaliya geliyorYa ciddi misiniz onu çok merak ediyordum bende işe yarıyor mu gercekten
Storlari nasil yikiyorsunuzBi de stor benim tüm perdelerim, çok pratik çok rahat ve çok uzun süre kirlenmiyor. Bence tül perde de almayın:)
O ne yahu? Şifreli mesaj gibiSimdi aklima geldi alma degilde kesin al diyecegim bir urun var b ile baslayan su filtreli surahi
Evet musluk suyunu aritiyor marka verebiliyo muyuz bilmiyorum kiO ne yahu? Şifreli mesaj gibiMusluk suyunu mu arıtıyor?
Peki tat nasıl o filtre çok mühim değilde tat önemli ay ne çok sordumBen sakaryada oturuyorum cesme suyu iciliyo aslında ama klor kokusu oluyor o yuzden bu surahiyi almistim filtresi 20tl ve 1 veya 1 bucuk ay gidiyor kullanima gore filtre eskiyince suyun kokusundan anliyosun zaten damacana alsan 20 tlden pahaliya geliyor
Ben tadini begeniyorum cayi kahveyide o arittigim sudan yapiyorum herkes begeniyorPeki tat nasıl o filtre çok mühim değilde tat önemli ay ne çok sordum![]()
Aynı fikirdeyim normal kapak candır sürgülü sadece görselSiyah ankastre set kullanıyorum çok memnunum leke bırakmıyor ki :)
Mesela sürgülü gardrop almayın sürekli rayından çıkıyor kapaklı tercih edin
Aslında sadece yemek çay su için bile alınır öyleyseBen tadini begeniyorum cayi kahveyide o arittigim sudan yapiyorum herkes begeniyor
Marka işini bilemeyeceğim, şimdi benim yüzümden mune cımbızıyla gelmesinEvet musluk suyunu aritiyor marka verebiliyo muyuz bilmiyorum kireklamlarda cikiyor ya surahi