- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
- Konu Sahibi duru beylice
-
Guzel kaydirmadan sarmak lazim .Cok zor degil.Kayarsa yeniden yaparsınız.Bende yikamak istiyorum ama islakken rulo yapinca kuruyunca sekilsiz durmasindan korktum
Tefal actifry alma göründüğü gibi değil. Tost makinesi alacaksan plakaları çıkanlardan seç. Üçlü blender, mikser falan o setten alacaksan arzum markanın mikser hızı ayarı yok haberin olsun.
ben 12 kişilik takımı sürekli kullanıyorum. Geçen 2kişi arkadaşlar geldi toplam 4 kişi oldk. ilk kaselere kuruyemiş kuru meyve koydum düz tabaklrı altına çöp için koydun kullandım. Sonra çay servisinde kaselere yine makarna salatası büyük servislere pasta börek koydum. son serviste büyük servislere meyve koydum 12 büyük tabak 12 kase kullanmış oldumActifry bende var. Bence guzel ama olmazsa olmaz bisey degil.
Ev esyasi olarak fazlalik hicbiseyim yok.
Mutfakta 12 kisilik takimlari gereksiz buluyorum bu da kisiden kisiye degisir. 4 yillik evliyim o 12 kisilik yemek, su takimini vs 1 kere dahi kullanmadim. Tencere seti de gereksiz onu da kullanmadim en kucuk boy tenceresi haric. Ekstra tencere aldim orta boy 2 tane onlari kullaniyorum.
Tesekurler denicem firca dediginiz araba yikama fırçası mi saplıGuzel kaydirmadan sarmak lazim .Cok zor degil.Kayarsa yeniden yaparsınız.
Supurge ne onerirsiniz kizlar.Bi de camasir kurutma makinasi kullanan var mi?
Kahvalti takimiSevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Rica ederim. Evet onlardan.Tesekurler denicem firca dediginiz araba yikama fırçası mi saplı
Makineden ciktiginda cok kirisiyor mu peki.Ortalama kac dk kurutuyor?Kurutma makinesi iş görüyor ben çok memnunum. İyi ki dediklerim arasında. Arçelik markalı çok pahalı bişey de değildi ama ben çok memnunum.
Makineden ciktiginda cok kirisiyor mu peki.Ortalama kac dk kurutuyor?
Tesekkurler alacagim bende galiba:)Kırıştırıyor tabi biraz hele kumaş iyi değilse birazdan fazla bile kırıştırıyor. :)
Çok programı var ama genel olarak 2 saate yakın tam kurutma sağlıyor. Bizim kedimiz var tüyleri falan da topluyoruz kıyafetlerin. Yıkamadan çıksada çamaşırların üzerinde şeyleri topluyor o kısmı da güzel. Ve kurutmaya atarlen tele asar gibi şöyle bi çırpıp atarsam işte o zaman pek kırıştırmıyor. :)
Havlular falan fırından çıkmış gibi oluyor pofuduk pofuduk :)
Makineden ciktiginda cok kirisiyor mu peki.Ortalama kac dk kurutuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?