ciddi bi konu arkadaşım sulandırmayalım lütfen buluşma topiği buu açık oturumu açıyorumayyyy ne diyorum ben yaa şerif abii bütün gün trt 3 teki meclis toplantılarını dinletince beynim sulandıkafamçokkarıştı
wah wahh
uzuldum senın adına beyazım:teselli:
oyy saçmaladım mı :)) yani demek istedim ki her yol garın oraya çıkıyor zaten, çark caddesine gelmek için de garda inmeyecek miyim kaydirigubbakcemile3
neyse ben panterimin telefonunu aldıktan sonrasını hallederim zaten yerimseniben
dur gulum arıyom senı hemencıkın
işlem tamamdır, artık benden kurtuluşunuz yok, nereye kaçarsanız bulurum delikafadulden
listayi yapıyorum
beyaz toprak
panter
cano
çenebaz
roşum
kısmetsiz kedi
yeşilgözlü(ses yok ama haberi olsa gelir diye tahmin ediyorum)
unuttuklarım yazsınlar kızlar sırasıyla ekliyeyim
canım haberi var ben aradım ..ama onun cumartesi günü varmış...a.s
işlem tamamdır, artık benden kurtuluşunuz yok, nereye kaçarsanız bulurum delikafadulden
biz senden kaçacağız:roflol:canım beniiim sakaryaya geliyosun sakaryayaaaaadelikafadulden
hade bakalım cenem ctesı gorusuruz dedıgım gıbım benım ıcın farketmez her yerden alıcammm senı bebenkim:1hug:
her yol gara çıkıyo diyosunda:)oyy saçmaladım mı :)) yani demek istedim ki her yol garın oraya çıkıyor zaten, çark caddesine gelmek için de garda inmeyecek miyim kaydirigubbakcemile3
neyse ben panterimin telefonunu aldıktan sonrasını hallederim zaten yerimseniben
her yol gara çıkıyo diyosunda:)
çark caddesine gidip tekrar gara doğru dönmee sen
sonra ay nerden geldim uff çok yoruldum dersin,dinlemem bak:)sen uyma pantereaşık o ne dediğini bilmiyo:smiley-cool:
sakaryaya geliyorum sakaryaya :teytey: açın benim önümü delikafadulden
:içelim:
benim için de hiç farketmez, hiçbişey bulamazsam atıma atlar gelirim ya da uçan halıma
her yol gara çıkıyo diyosunda:)
çark caddesine gidip tekrar gara doğru dönmee sen
sonra ay nerden geldim uff çok yoruldum dersin,dinlemem bak:)sen uyma pantereaşık o ne dediğini bilmiyo:smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3 panterim kaşık de bakayım kaydirigubbakcemile3
sen merak etme canom, ben kaybolursam bile panterin telefonu var artık, eli mahkum düzceye gitmişim yanlışlıkla desem gelip alacak
söz ağızdan çıktı bikere kaydirigubbakcemile2
kırtetepinin başına kadar gelmiyomu zaten arabamyhopem canımcım sizin ordan bindiğin arabalara bin.ofisin ordan dcamili duraklarının orda in.ordan camili arabaların binersen hiç yürümezsin.direk önünde inersinnyerimseniben
kasıkta derım serwis takımıda gulum-tatlicadiarzu-
alcam tebi fizanda olsanda gelicem soz werdim cnm benimgamyoncuiremsu:1hug:
heyyyyoooooo çenemkuşum geliyyyyyyyyysositosositohade bakalım cumartesi gelsede görüşek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?