Sakarya yine, yeni, yeniden buluşsun mu?

Birkaç kez okudum yazılanları ama anlıyamadım ne zaman bu buluşma yahuuuuukafamçokkarıştı

ctesı bulusuyos dıme sımcık
lıste yapalım
panter
rosum
beyaz
cano
haydec
kısmetsiz kedı
cenebaz
...
baska gelen warmıdır??

ctesı bulusuyos dıme sımcık
lıste yapalım
panter
rosum
beyaz
cano
haydec
kısmetsiz kedı
cenebaz
...
baska gelen warmıdır??

canım ya ben size bişey demedim pekmez yapma sırası alınıyor.eşimde hafta sonu rahat diye cumartesiye almış..ben sanırım bu sefer aranızda olamıcam..çok istediğim halde malesef.ogün pekmeze gircem tekrar.artık fotolardan bakarım..erkenden bildireyimde haberiniz olsun...:gitme:

canım ya ben size bişey demedim pekmez yapma sırası alınıyor.eşimde hafta sonu rahat diye cumartesiye almış..ben sanırım bu sefer aranızda olamıcam..çok istediğim halde malesef.ogün pekmeze gircem tekrar.artık fotolardan bakarım..erkenden bildireyimde haberiniz olsun...:gitme:

haydecım ck uzuldum yhaaa:çok üzgünüm:

tüh yaa,çok üzüldüm ablacım:gitme:

inş başka fire vermeden şu buluşmayı düzenleriz haydeç ablacım seninde aramızda olmanı isterdim ama iş her zaman daha önemli sağolsun arkadaşlar benim işyerimde yapıyorlarda buluşmayı ben katılabiliyorum ne yapsak pekmez fabrikasınada gelme imkanımız varmı acepfisfisfis
saat konmamış hala malum kış ve günler kısaldı 1 1:30 uygunmudur kızlar ona göre masayı hazırlatıcam bide kesim rakam belli olsa kaç kişilik masa hazırlatalım oda belli olsun

alıntılı cwp weremıyom cenem benım sende telım warmı ben senı alırım gulum kaydirigubbakcemile4

Back