Sakarya yine, yeni, yeniden buluşsun mu?

ciddi bi konu arkadaşım sulandırmayalım lütfen buluşma topiği buu açık oturumu açıyorum:kahve: ayyyy ne diyorum ben yaa şerif abii bütün gün trt 3 teki meclis toplantılarını dinletince beynim sulandıkafamçokkarıştı

wah wahh
uzuldum senın adına beyazım:teselli:

oyy saçmaladım mı :)) yani demek istedim ki her yol garın oraya çıkıyor zaten, çark caddesine gelmek için de garda inmeyecek miyim kaydirigubbakcemile3
neyse ben panterimin telefonunu aldıktan sonrasını hallederim zaten yerimseniben

dur gulum arıyom senı hemencıkın kaydirigubbakcemile4

biz senden kaçacağız:roflol:canım beniiim sakaryaya geliyosun sakaryayaaaaadelikafadulden

sakaryaya geliyorum sakaryaya :teytey: açın benim önümü delikafadulden

hade bakalım cenem ctesı gorusuruz dedıgım gıbım benım ıcın farketmez her yerden alıcammm senı bebenkimkaydirigubbakcemile4:1hug:

benim için de hiç farketmez, hiçbişey bulamazsam atıma atlar gelirim ya da uçan halıma kaydirigubbakcemile4

oyy saçmaladım mı :)) yani demek istedim ki her yol garın oraya çıkıyor zaten, çark caddesine gelmek için de garda inmeyecek miyim kaydirigubbakcemile3
neyse ben panterimin telefonunu aldıktan sonrasını hallederim zaten yerimseniben
her yol gara çıkıyo diyosunda:)
çark caddesine gidip tekrar gara doğru dönmee sen
sonra ay nerden geldim uff çok yoruldum dersin,dinlemem bak:)sen uyma pantere:p aşık o ne dediğini bilmiyo:smiley-cool:

sonra ay nerden geldim uff çok yoruldum dersin,dinlemem bak:)sen uyma pantere:p aşık o ne dediğini bilmiyo:smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3 panterim kaşık de bakayım kaydirigubbakcemile3
sen merak etme canom, ben kaybolursam bile panterin telefonu var artık, eli mahkum düzceye gitmişim yanlışlıkla desem gelip alacak
söz ağızdan çıktı bikere kaydirigubbakcemile2

canom bu ara arkamdan ck konusmaya basladın :kızgın:
alacam ıfadenı bulusmada:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 panterim kaşık de bakayım kaydirigubbakcemile3
sen merak etme canom, ben kaybolursam bile panterin telefonu var artık, eli mahkum düzceye gitmişim yanlışlıkla desem gelip alacak
söz ağızdan çıktı bikere kaydirigubbakcemile2

kasıkta derım serwis takımıda gulum-tatlicadiarzu-
alcam tebi fizanda olsanda gelicem soz werdim cnm benimgamyoncuiremsu:1hug:

oğluşum arabasına alışmış olsa kesin ordaydım amaaa birileri desin bana bakalım binebileceğim bir minibüs varmı fazla yürümeden gidebileceğimm malum oğluşum ağırlaşıyor gitgideeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

myhopem canımcım sizin ordan bindiğin arabalara bin.ofisin ordan dcamili duraklarının orda in.ordan camili arabaların binersen hiç yürümezsin.direk önünde inersinnyerimseniben

kasıkta derım serwis takımıda gulum-tatlicadiarzu-
alcam tebi fizanda olsanda gelicem soz werdim cnm benimgamyoncuiremsu:1hug:

sen kaşık dicektin ben de panter aşık dicektim lülülülülülü
çocukkken öyle derdik, yani milattan önce Çok üzgünüm çoook

heyyyyoooooo çenemkuşum geliyyyyyyyyysositosositohade bakalım cumartesi gelsede görüşek..

çenen kurban olsun :teytey::dance:
sizin geleceğiniz yok, ben geleyim de göreyim gül cemalinizi delikafadulden

dün elti günüm vardı bizimkinin sesi çıkmadı yattığı yerde öyle rahat ettimki gece topiğe bakıp buluşmanın hala olmadığını öğrenince de heveslendimmm amaaa bu sabah itibariyle oğluşum çok huzursuz teyzeleriii uyutuyorum hemen uyanıyorr ağlıyor sürekli kucak istiyorr evde zor başediyorum pazar olsa buluşma en azından bişey olunca arardım eşimi gelip alırdı ama şimdi cesaretim kırıldı açıkçasıı havada ne güzel aslında dünkü gibi devam etseydi yarına kesin ordaydım ama kısmett işte hasta olmasın yeterki dee nazarmı deydi dün nee anlamadım gittiii bana yine resimlerle avunmak kaldı anlayacağınızzzzzzz:çok üzgünüm:

Back