Sakarya yine, yeni, yeniden buluşsun mu?

panterim geçen gün kaydetmeyi unutmuşum :tomato:
bir de ben neyle geleyim kızlar sizce, nerde buluşma, çark caddesindeyse orayı bulabilirim
neyle gelirsem yakın olur ki fisfisfis

ben:)
panter
beyaz sana da yer ayırtalım demi:)
roşum
kısmetsiz
çenebazzzz
başkaaa başkaaaaaaaa

panterim geçen gün kaydetmeyi unutmuşum :tomato:
bir de ben neyle geleyim kızlar sizce, nerde buluşma, çark caddesindeyse orayı bulabilirim
neyle gelirsem yakın olur ki fisfisfis

trenle gel hayatım ordan daha yakın çarkta değiliz ama yakınında bi yerlerde panterim seni almaya gönüllü olduna göre gardan alır sanırım

çenebaz çark caddesine yakın bir yerde
ben malum her seferinde geç kaldıgım için,panterle buluşun siz
eğer trenle gelirsen gardan sonra düpdüzzzzzz caddeye doğru gelirsin
otobüsleyse çarşıya gidecekler için son durak der şöfer genelde
orda inip çarşı minibüslerine binmen gerekir...
bilmenki nasıl daha kolay olur...

listayi yapıyorum
beyaz toprak
panter
cano
çenebaz
roşum
kısmetsiz kedi
yeşilgözlü(ses yok ama haberi olsa gelir diye tahmin ediyorum)

unuttuklarım yazsınlar kızlar sırasıyla ekliyeyim

tamam ben en iyisi trenle geleyim, trene geç kalırsam (yapmadığım şey değil :kedi: ) otobüsle gelirim, devlet hastanesinde inip çarşıya gelirim, zaten çark caddesine gelmeyi biliyorum, panterim de beni gardan alır, konuşuruz yine hihoyyyt

tamam ben en iyisi trenle geleyim, trene geç kalırsam (yapmadığım şey değil :kedi: ) otobüsle gelirim, devlet hastanesinde inip çarşıya gelirim, zaten çark caddesine gelmeyi biliyorum, panterim de beni gardan alır, konuşuruz yine hihoyyyt
çark caddesine geliceksen niye gara geri döncen ki:D

nan cano kızın kafasını karıstırtma nereyı bılıyosa oraya gelsın ben alırım dedım dıme:mymeka:

beyazım elı masalı gordum senı hayırdırsengözlerimebaksanab

ciddi bi konu arkadaşım sulandırmayalım lütfen buluşma topiği buu açık oturumu açıyorum:kahve: ayyyy ne diyorum ben yaa şerif abii bütün gün trt 3 teki meclis toplantılarını dinletince beynim sulandıkafamçokkarıştı

oyy saçmaladım mı :)) yani demek istedim ki her yol garın oraya çıkıyor zaten, çark caddesine gelmek için de garda inmeyecek miyim kaydirigubbakcemile3
neyse ben panterimin telefonunu aldıktan sonrasını hallederim zaten yerimseniben

Back